Įkraunama...
Įkraunama...

Fairness

as tai tik viena dalykiuka bandzius cia- kokosu kauke smile.gif tai man liuks thumbup.gif lbj mielai isnaudosiu visa banke pakaitom su kitom turimom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 03 10, 01:10)
as tai tik viena dalykiuka bandzius cia- kokosu kauke smile.gif tai man liuks  thumbup.gif  lbj mielai isnaudosiu visa banke pakaitom su kitom turimom  biggrin.gif

tikrai verta isbandyti ir kitus produktus ax.gif
tikrai dziugu, kad ir fairness pagaliau pagamino koju krema bigsmile.gif mano drauge ji jau isbande ir labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
aš kojų kremo nenaudoju, tai neišbandžius iš fairness... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 03 11, 18:57)
aš kojų kremo nenaudoju, tai neišbandžius iš fairness... ax.gif

as irgi ne kasdien naudoju, taciau mano kulnys gan sausos tai tikrai prireikia kremuko blush2.gif o mano drauge nestuke.gif tai jai kojos tinsta ir istepus kremu ****** ir blauzdas zymiai geriau miega ax.gif
Atsakyti
aš kartais kojas su 081 pasitepu, nes veidui jo nenaudoju...tai stovi beveik nereikalingas
Atsakyti
Kiek as girdejau, tai Mazeikiuose labai perka koju krema, o pati tai kaip visada dar neisbandziau blush2.gif
Atsakyti
linuoskytej, viskam ateis laikas... aš irgi nespjaunu į vandenį ax.gif
Atsakyti
Gal ir pavėluotai, bet pridursiu dėl premijų. Yra papildoma premija už didelę asmeninę apyvartą. Tik nepamenu tiksliai ar 150, ar 200 taškų. Jei tiek asmeniškai surenki, tada prie gaunamos premijos dar 50 litų prideda.
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 03 12, 01:38)
linuoskytej, viskam ateis laikas... aš irgi nespjaunu į vandenį  ax.gif

labas vakaras, o sian pasirodo ne visiems buvo darbo diena g.gif
Fairness Kaune nedirbo schmoll.gif
skambinau. nieks nepakele ragelio schmoll.gif
o taip jau norejau nuvaziuot ir nusipirkt pirmaji uzsakyma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 03 15, 19:42)
labas vakaras, o sian pasirodo ne visiems buvo darbo diena g.gif
Fairness Kaune nedirbo schmoll.gif
skambinau. nieks nepakele ragelio schmoll.gif
o taip jau norejau nuvaziuot ir nusipirkt pirmaji uzsakyma thumbup.gif

kaip keista, juk kai siunte naujienlaiskius, tai kaip supratau visi ofisai turejo dirbt si sestadieni g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva155 @ 2008 03 15, 13:14)
Gal ir pavėluotai, bet pridursiu dėl premijų. Yra papildoma premija už didelę asmeninę apyvartą. Tik nepamenu tiksliai ar 150, ar 200 taškų. Jei tiek asmeniškai surenki, tada prie gaunamos premijos dar 50 litų prideda.

tas tiesa, per kažkurį susirinkimą pasakojo, kad už didesnes asmenines apyvartas duoda papildomą premiją ax.gif
Atsakyti
ar gavote naujienlaiškius apie nuolaidas? 4u.gif
Atsakyti