situacija dėl tų naujienlaiškių tai tokia: "Belskis, kiek pajėgi ir kol gausi tai, ko reikia". Man asmeniškai tas rašymasis ofise ant lapo tai visiškai neefektyvus buvo, nes kiek besirašiau taip nulis rezultatų... Kai pati parašiau info@fairness.lt iš karto gavau tai, dėl ko kreipiausi... o kosmitas@one.lt tai one.lt jau sako tai, kad ten neprisibelsi, nes man jokie laiškai į one.lt neišsisiunčia...
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 02 25, 18:52)
situacija dėl tų naujienlaiškių tai tokia: "Belskis, kiek pajėgi ir kol gausi tai, ko reikia". Man asmeniškai tas rašymasis ofise ant lapo tai visiškai neefektyvus buvo, nes kiek besirašiau taip nulis rezultatų... Kai pati parašiau info@fairness.lt iš karto gavau tai, dėl ko kreipiausi... o kosmitas@one.lt tai one.lt jau sako tai, kad ten neprisibelsi, nes man jokie laiškai į one.lt neišsisiunčia...
del one. lt yra labai idomus dalykas- jei atkreipet demesi, tai naujienlaiskiai yra siunciami is kosmitas@one.lt. taciau jeigu jus patys nurodote savo pasta esanti one.lt, tai tikimybe gauti naujienlaiskius labai maza , taciau jiems rasyti galite i abu e-meilus
QUOTE(Enary @ 2008 02 25, 13:49)
As situo adresu kai rasiau, man info vistiek nesiunte... Teko kreiptis i pacia direktore...
labas, gal galetum parasyti direktores emaila?
aciu
QUOTE(simulka @ 2008 02 26, 10:08)
aš užsisakaiu ir gaunu info iš šio emailo info@fairness.lt
QUOTE(simulka @ 2008 02 26, 11:08)
Stai grazina@fairness.lt labai maloni moteris, viska paaiskina, papasakoja...
Kai rasiau i info@fairness.lt, vistiek jokiu naujienu negavau, parasiau direktorei, ji sake, kad mano el. pasto adreso, kazkodel nera itraukto i sistema, todel ji pati viska sutvarke, dabar ir as visada gaunu naujienas is info
QUOTE(simulka @ 2008 02 26, 10:08)
simulka, o ar bandei siųsti užklausimą info@fairness.lt ?
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 02 26, 15:44)
simulka, o ar bandei siųsti užklausimą info@fairness.lt ?
labas rytas, dar neparasiau. O vakar man skambino GRazina. Taip, labai maloni moteris.
Sveikos,mergaites Man labai reiktu generos kaukes plaukam su ryziu pieneliu berods Butu gerai iki ryt,nes penktadieni jau busiu toli nuo Lt.
Veiksmas Kaune
Veiksmas Kaune
QUOTE(simulka @ 2008 02 27, 11:16)
labas rytas, dar neparasiau. O vakar man skambino GRazina. Taip, labai maloni moteris.
Tas tiesa, kad Gražina malonus žmogus
QUOTE(Silvy @ 2008 02 27, 13:41)
Sveikos,mergaites Man labai reiktu generos kaukes plaukam su ryziu pieneliu berods Butu gerai iki ryt,nes penktadieni jau busiu toli nuo Lt.
Veiksmas Kaune
Veiksmas Kaune
Deja, bet aš taip greitai padėti negaliu
QUOTE(vixiuke @ 2008 02 26, 11:52)
aš užsisakaiu ir gaunu info iš šio emailo info@fairness.lt
labas, vixiuke_aciu tau uz fairness reklama musu kaimo temukej:)
labai patinka fairness gaminiai, kuriu prisipirkau uz 80 Lt.
beje, keliem savo draugam padovanojau vyr.duso zeles_liko patenkinti:)
QUOTE(simulka @ 2008 02 27, 20:07)
smagu kad patinka
na visai tema uzmirsta
Nors pati jau kazkaip baigiu atsikasti visko, tik kaukem vistike liksiu istikima O daugiau...
Nors pati jau kazkaip baigiu atsikasti visko, tik kaukem vistike liksiu istikima O daugiau...