Įkraunama...
Įkraunama...

Fairness

QUOTE(simulka @ 2008 02 22, 15:23)
labas _visoms, kolegems_
klausimas Rostinai_kiek metu Fairness yra Lietuvoje? nes sian man stai toki klausima uzdave klientai. As stovejau ir ziurejau kaip ozka i vartus, nes nzn atsakymo:(
aciu

Sveikos visos smile.gif zinai Simulka as turbut irgi tiksliai neatsakysiu i si klausima... Pati su fairness pradejau uzsiimineti 2003 m. geguzes men. bet Lietuvoje si firma tikrai seniau atsirado... o pacioje Italijoje tai rodos nuo 1983 m ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 02 22, 14:23)
labas _visoms, kolegems_
klausimas Rostinai_kiek metu Fairness yra Lietuvoje? nes sian man stai toki klausima uzdave klientai. As stovejau ir ziurejau kaip ozka i vartus, nes nzn atsakymo:(
aciu
Klausimas ne man , bet atsakysiu blush2.gif Man direktore sake, kad Fairness Lietuvoje jau 7 metai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linuoskytej @ 2008 02 22, 20:06)
Klausimas ne man , bet atsakysiu  blush2.gif  Man direktore sake, kad Fairness Lietuvoje jau 7 metai  ax.gif

Gali būti... turėsiu galvoje šitą klausimą tai kai proga bus tai pasiklausinėsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 02 22, 20:43)
Gali būti... turėsiu galvoje šitą klausimą tai kai proga bus tai pasiklausinėsiu  ax.gif
Butinai ir tu paklausk, nes gal as klystu mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 02 22, 21:43)
Gali būti... turėsiu galvoje šitą klausimą tai kai proga bus tai pasiklausinėsiu  ax.gif

labas, ar gawai jau sutarties zaliaji lapeli?
Papildyta:
QUOTE(linuoskytej @ 2008 02 22, 21:06)
Klausimas ne man , bet atsakysiu  blush2.gif  Man direktore sake, kad Fairness Lietuvoje jau 7 metai  ax.gif

aciu ir tau uz atsakyma.
Papildyta:
QUOTE(rositina @ 2008 02 22, 19:55)
Sveikos visos  smile.gif zinai Simulka as turbut irgi tiksliai neatsakysiu i si klausima... Pati su fairness pradejau uzsiimineti 2003 m. geguzes men. bet Lietuvoje si firma tikrai seniau atsirado... o pacioje Italijoje tai rodos nuo 1983 m  ax.gif

dar vienas klausimas_ar zmogus dawes rekomendacija naujam zmigui, gauna kazkoki pliusa, ar nieko?
Atsakyti
Labas,
QUOTE(linuoskytej @ 2008 02 22, 21:00)
Butinai ir tu paklausk, nes gal as klystu  mirksiukas.gif  ax.gif

Ok 4u.gif
QUOTE(simulka @ 2008 02 22, 21:31)
labas, ar gawai jau sutarties zaliaji lapeli?

dar vienas klausimas_ar zmogus dawes rekomendacija naujam zmigui, gauna kazkoki pliusa, ar nieko?

Taip, sutarties kopiją gavau šiandien ax.gif

Kartais būna įvairios akcijos naujų žmonių pasirašymui, kaip pavyzdžiui įvairios dovanėlės, papildomos nuolaidos. Anksčiau, kai startinis dokumentų paketas kainavo 10lt būdavo akcijų, kad šį paketą duodavo nemokamai ir pan. Šiuo metu naujo žmogaus rekomedacija yra be jokių akcijų ir papildomų sąlygų.
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 02 22, 22:31)

is esmes tai ne, nebent gilinsimes i tai, kad zmones kuriuos rekomenduoji yra tavo grupe, o papildomai nuolaidai gauti (apie kuria snekejome anksciau) balai gali buti skaiciuojami nuo grupes...

Kartais būna įvairios akcijos naujų žmonių pasirašymui, kaip pavyzdžiui įvairios dovanėlės, papildomos nuolaidos. Anksčiau, kai startinis dokumentų paketas kainavo 10lt būdavo akcijų, kad šį paketą duodavo nemokamai ir pan. Šiuo metu naujo žmogaus rekomedacija yra be jokių akcijų ir papildomų sąlygų.

beje, man rodos ir dabar dar buna panasiu akciju, kai turi pirkti uz tam tikra suma ir rekomenduoti nauja zmogu- tuomet gali dalyvauti tam tikroje akcijoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rositina @ 2008 02 23, 21:29)
beje, man rodos ir dabar dar buna panasiu akciju, kai turi pirkti uz tam tikra suma ir rekomenduoti nauja zmogu- tuomet gali dalyvauti tam tikroje akcijoje  ax.gif

jau senokai buvau ofise, bet kiek žinau, tai dabar jokia akcija nevyksta... Šiaip apie tokius dalykus info el.paštu ateina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 02 23, 22:32)
jau senokai buvau ofise, bet kiek žinau, tai dabar jokia akcija nevyksta... Šiaip apie tokius dalykus info el.paštu ateina  ax.gif

aisku. aciu. o sakykit, mielosios koleges, kas pranesa, kad jau pasirode naujas katalogas? nes kai buvau biure ir uzdaviau si klausima, gavau atsakyma, kad dabartinis katalogas galios net iki vasaros vidurio. Ar tai tiesa?
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 02 23, 22:58)
aisku. aciu. o sakykit, mielosios koleges, kas pranesa, kad jau pasirode naujas katalogas? nes kai buvau biure ir uzdaviau si klausima, gavau atsakyma, kad dabartinis katalogas galios net iki vasaros vidurio. Ar tai tiesa?

Simulka, na jeigu biure gavai tokią info, matyt ji kažkiek tiesos turi, nes kartais labai staiga atsiranda nauji katalogai... Šiaip tai aš savo grupės žmonėms pranešu apie tai, jeigu jie netyčia užmiega ir neapsirūpina katalogais, tuo labau juk galima sugudrauti ir pirkti 10katalogų ir pasidalinti ax.gif ekonomiškiau gaunasi thumbup.gif

Siūlau parašyti laišką šiuo adresu info@fairness.lt ir paprašyti, kad Tau kaip konsultantei siųstų naujienlaiškius, tai tikrai viską sužinosi ir nereikės skambinėtis į ofisą... drinks_cheers.gif el.paštu atsiunčiami naujų produktų aprašymai, informacija apie renginius, akcijas ir kitus svarbius bei įdomius dalykus.
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 02 24, 02:41)
Siūlau parašyti laišką šiuo adresu info@fairness.lt ir paprašyti, kad Tau kaip konsultantei siųstų naujienlaiškius, tai tikrai viską sužinosi ir nereikės skambinėtis į ofisą...  drinks_cheers.gif  el.paštu atsiunčiami naujų produktų aprašymai, informacija apie renginius, akcijas ir kitus svarbius bei įdomius dalykus.

As situo adresu kai rasiau, man info vistiek nesiunte... Teko kreiptis i pacia direktore...
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 02 24, 02:41)
Siūlau parašyti laišką šiuo adresu info@fairness.lt ir paprašyti, kad Tau kaip konsultantei siųstų naujienlaiškius, tai tikrai viską sužinosi ir nereikės skambinėtis į ofisą...  drinks_cheers.gif  el.paštu atsiunčiami naujų produktų aprašymai, informacija apie renginius, akcijas ir kitus svarbius bei įdomius dalykus.

galima dar ir situo adresu kosmitas@one.lt ax.gif arba tiesiog paciam ofise ant lapo uzrasyti savo e-meila ir tuomet gauti visus naujienlaiskius pastu...

Enary tave galbut pamirso tiesiog itraukti i kontaktus ax.gif beje konsultantems nesiulyciau palikti savo emeilo one.lt, kadangi kiek teko girdeti po to negauna naujienlaiskiu doh.gif
Atsakyti