Įkraunama...
Įkraunama...

Fairness

QUOTE(rositina @ 2008 02 18, 19:48)
visko pasitaiko... isperka, o kol is Italijos iki musu atveza  biggrin.gif  ax.gif

labas visoms:)
nuo sian galite ir mane i savo buri irasyti_pries val. pasirasiau su Fairness'u sutarti:)
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 02 19, 12:16)
nuo sian galite ir mane i savo buri irasyti_pries val. pasirasiau su Fairness'u sutarti:)

Sveikinu prisijungus prie musu gretu 4u.gif

Papildyta:
Čia mūsų sąrašiukas (papildytas)
Niridė - Vilnius
Raffaella - Vilnius
Rositina - Vilnius
dirty_kiss – Kaunas
Enary – Kaunas
Indre_ - Kaunas
Simulka - Kaunas
Sirduliuke - Kaunas
Vixiuke - Kaunas
Ciukyta - Kaunas, Radviliškis, Šiauliai, Mažeikiai + aplinkiniai miesteliai.
Linuoskytej - Mažeikiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rositina: 19 vasario 2008 - 12:24
QUOTE(rositina @ 2008 02 19, 13:22)
Sveikinu prisijungus prie musu gretu  4u.gif

Papildyta:
Čia mūsų sąrašiukas (papildytas)
Niridė - Vilnius
Raffaella - Vilnius
Rositina - Vilnius
dirty_kiss – Kaunas
Enary – Kaunas
Indre_ - Kaunas
Simulka - Kaunas
Sirduliuke - Kaunas
Vixiuke - Kaunas
Ciukyta - Kaunas, Radviliškis, Šiauliai, Mažeikiai + aplinkiniai miesteliai.
Linuoskytej - Mažeikiai

ACIU
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 02 19, 11:16)

Sveika prisijungus drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 02 19, 11:16)
Sveikinu prisijungus 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Gal yra zinanciu,kie yra limitas nepasirodyt ofise......labai jau laikas darbo nepalankus,o sestadieniais nedirba g.gif Nera kaip prisitaikyt ir ten pasirodyt verysad.gif
Atsakyti
perregistravimas ir būtinas vizitas tai būna skelbiamas naujienlaiškiuose... Kokios sąlygos ir pan. Šiaip geriausia būtų, kad į ofisą pasiskambintum ir viskas bus aišku ax.gif

Pagal visą ankstesnę tvarką tai 12mėnesių toks laikotarpis buvo, gal dabar kas ir keitėsi nuo šių metų...
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 02 19, 22:00)
perregistravimas ir būtinas vizitas tai būna skelbiamas naujienlaiškiuose... Kokios sąlygos ir pan. Šiaip geriausia būtų, kad į ofisą pasiskambintum ir viskas bus aišku  ax.gif

Pagal visą ankstesnę tvarką tai 12mėnesių toks laikotarpis buvo, gal dabar kas ir keitėsi nuo šių metų...
kaip supratau, tai siemet ta pati tvarka
Atsakyti
QUOTE(linuoskytej @ 2008 02 19, 21:01)
Sveikinu prisijungus  4u.gif

labas rytas visoms, naujom kolegem:)
norejau apsiteiraut, kaip Jus darot_nunesat kataloga klientem ir ar, kai uzsisako ka nors_perkat is savo pinigu? Ar iskart paimt is zmogaus?
Bukit geros, patarkit, aciu
Atsakyti
QUOTE(Jumag @ 2008 02 19, 22:55)
Sveiki,
Gal yra zinanciu,kie yra limitas nepasirodyt ofise......labai jau laikas darbo nepalankus,o sestadieniais nedirba g.gif Nera kaip prisitaikyt ir ten pasirodyt verysad.gif

as manau , kad vis dar svarbiausia bent jau karta metuose pasirodyti ax.gif beje, manau gruodi pries Kaledas visuomet galima pasirodyti ten, juk dirba ir sestadieniais...

norejau apsiteiraut, kaip Jus darot_nunesat kataloga klientem ir ar, kai uzsisako ka nors_perkat is savo pinigu? Ar iskart paimt is zmogaus?
Bukit geros, patarkit, aciu

as tai pinigus imu tik tada kai prekes atiduodu smile.gif nors buna kad kiti ir iskart duoda
Atsakyti
aš ir imu tada, kai atiduodu prekes, o kartais ir dar vėlaiu, jei žmogus prašo palaukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 02 20, 12:04)
aš ir imu tada, kai atiduodu prekes, o kartais ir dar vėlaiu, jei žmogus prašo palaukti smile.gif

aisku. aciu uz patarima ir Rostinai, ir Vixiukei:)
Atsakyti