QUOTE(Enary @ 2007 11 21, 11:25)
Laba
is karto atsiprasau, jei ikyresiu su savo klausimais, bet kadangi esu nauja, tai man vis ju iskyla:)
Siaip tai norejau paklausti, kiekvienos, kam kas is produkcijos labiausiai patinka?
Dar norejau suzinoti apie modeliavimo krema- briliantina... Taip graziai apie ji parasyta...
kas bandet? kokie atsiliepimai? Ar ten nera kazkas panasaus, kaip plauku zele? Nes plauku zeles nemegstu...
Ir dar... Tos, kurios perka ne tik sau, bet ir turi kliantu... Ar jus pinigus is klientu imate pries pirkima, ar jau, kai atiduodate prekes? Kazkaip man cia neaisku... Jei paimi pinigus, o prekiu nera...
Oiiiiii turiu as ta krema susizavejau graziu aprasymu, pabandziau ir ismeciau
Na jis butent toks kremas, riebus, o man ir kvapas koks slykstus
na nezinau kaip kitos, bet as patariu nemetyti pinigeliu ir jo nepirkti
Papildyta:
QUOTE(Blogytė @ 2008 02 08, 10:13)
Sveikos, ar apsimoka tapt platintoja, jei tik sau uzsakinėčiau? Na aišku ir mama pirktų
už kokią sumą užsakymus reikia padaryt? Kokia nuolaida gaunasi nuo tam tikros sumos?
Na as kokiu metus jau nebuvau uzsukus ten, nes platinu avon, bet anksciau tai nereikedavo surinkti kzkokios sumos jei reikia gali tiesiog nueiti su konsultantes kortele ir su nuolaida nusipirkti reikalinga gamini. Tik norint tapti konsultante reikia pirma uzsakyma jei neklystu uz 40 litu tureti ir 10 litu sumoketi mokesti