Įkraunama...
Įkraunama...

Fairness

QUOTE(linuoskytej @ 2008 02 07, 19:55)
nr. 14, o intymke su ramunelem  ax.gif  blush2.gif  Pas mane siandien ofise jau turejo but ir su medetkom, bet neiskentejau ir nusipirkau su ramunelem  tongue.gif

g.gif kazin o Vilniuje dar negavo su medetkom? labai laukiu sitos, kazkaip ir susidomejimas ja ypatingas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rositina @ 2008 02 07, 19:18)
g.gif kazin o Vilniuje dar negavo su medetkom? labai laukiu sitos, kazkaip ir susidomejimas ja ypatingas  ax.gif
Turetu but gaves, nes pas mane ofise sake, kad Vilnius jau gavo mirksiukas.gif
Atsakyti
iš naujausių jūsų žinių darau prielaidą, kad kitą savaitę jau ir Kaune bus cool.gif ot išmasčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 02 07, 20:02)
iš naujausių jūsų žinių darau prielaidą, kad kitą savaitę jau ir Kaune bus  cool.gif  ot išmasčiau  lotuliukas.gif
biggrin.gif o man atrodo, kad Kaune jau turetu tikrai but. Ir dar minejo, kad jau yra kazkoks koju kremas, jeigu gerai prisimenu g.gif doh.gif
Atsakyti
apie kojų kremą tai naujienlaiškiuose siuntė aprašymus... Man toks dalykas nereikalingas, nes nenaudoju... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 02 07, 20:22)
apie kojų kremą tai naujienlaiškiuose siuntė aprašymus... Man toks dalykas nereikalingas, nes nenaudoju...  ax.gif
kaip ir man... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, ar apsimoka tapt platintoja, jei tik sau uzsakinėčiau? Na aišku ir mama pirktų biggrin.gif už kokią sumą užsakymus reikia padaryt? Kokia nuolaida gaunasi nuo tam tikros sumos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2008 02 08, 13:13)
Sveikos, ar apsimoka tapt platintoja, jei tik sau uzsakinėčiau? Na aišku ir mama pirktų  biggrin.gif už kokią sumą užsakymus reikia padaryt? Kokia nuolaida gaunasi nuo tam tikros sumos?  g.gif

parasiau i az smile.gif
Atsakyti
o butu galima placiau suzinoti apie platinima ir pan ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2007 11 21, 11:25)
Laba smile.gif is karto atsiprasau, jei ikyresiu su savo klausimais, bet kadangi esu nauja, tai man vis ju iskyla:)
Siaip tai norejau paklausti, kiekvienos, kam kas is produkcijos labiausiai patinka?
Dar norejau suzinoti apie modeliavimo krema- briliantina... Taip graziai apie ji parasyta... smile.gif kas bandet? kokie atsiliepimai? Ar ten nera kazkas panasaus, kaip plauku zele? Nes plauku zeles nemegstu...
Ir dar... Tos, kurios perka ne tik sau, bet ir turi kliantu... Ar jus pinigus is klientu imate pries pirkima, ar jau, kai atiduodate prekes? Kazkaip man cia neaisku... Jei paimi pinigus, o prekiu nera...sad.gif

Oiiiiii turiu as ta krema susizavejau graziu aprasymu, pabandziau ir ismeciau doh.gif
Na jis butent toks kremas, riebus, o man ir kvapas koks slykstus aggressive.gif mega_shok.gif na nezinau kaip kitos, bet as patariu nemetyti pinigeliu ir jo nepirkti verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Blogytė @ 2008 02 08, 10:13)
Sveikos, ar apsimoka tapt platintoja, jei tik sau uzsakinėčiau? Na aišku ir mama pirktų  biggrin.gif už kokią sumą užsakymus reikia padaryt? Kokia nuolaida gaunasi nuo tam tikros sumos?  g.gif

Na as kokiu metus jau nebuvau uzsukus ten, nes platinu avon, bet anksciau tai nereikedavo surinkti kzkokios sumos jei reikia gali tiesiog nueiti su konsultantes kortele ir su nuolaida nusipirkti reikalinga gamini. Tik norint tapti konsultante reikia pirma uzsakyma jei neklystu uz 40 litu tureti ir 10 litu sumoketi mokesti 4u.gif
Atsakyti
Na va jau gavau atsakymus į man rūpimus klausimus ax.gif kreipiuosi į Kauno konsultantes smile.gif ar būtų galima per kažkurią iš Jūsų tapt konsultante? bigsmile.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 02 08, 12:42-->
QUOTE(Coliuke smile.gif @ 2008 02 08, 12:42)
Oiiiiii turiu as ta krema susizavejau graziu aprasymu, pabandziau ir ismeciau doh.gif
Na jis butent toks kremas, riebus, o man ir kvapas koks slykstus aggressive.gif  mega_shok.gif  na nezinau kaip kitos, bet as patariu nemetyti pinigeliu ir jo nepirkti  verysad.gif
Papildyta:
Na as kokiu metus jau nebuvau uzsukus ten, nes platinu avon, bet anksciau tai nereikedavo surinkti kzkokios sumos jei reikia gali tiesiog nueiti su konsultantes kortele ir su nuolaida nusipirkti reikalinga gamini.  Tik norint tapti konsultante reikia pirma uzsakyma jei neklystu uz 40 litu tureti ir  10 litu sumoketi mokesti 4u.gif

truputeli zinios pasenusios mirksiukas.gif nuo nauju konsultante tampant reikia pirmauzsakyma daryti uz 80 lt jau tas 40+10 negalioja smile.gif

Blogyte o tau parasau i AZ
Atsakyti