Įkraunama...
Įkraunama...

Fairness

QUOTE(dirty_kiss @ 2008 01 29, 15:34)
ir aš daugiau niekoi neperku sau - tik kaukes plaukams.  ax.gif

na va kaip viskas panasu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre_ @ 2008 01 29, 15:51)
na va kaip viskas panasu smile.gif

dar esu patenkinta intymios higienos prausikliu. Bet kiek daugiau esu išbanžius, tai nieko ypatingo nėra...
Atsakyti
o as tai niekaip neisbandau intymios higienos prausiklio g.gif
Atsakyti
QUOTE(linuoskytej @ 2008 01 29, 18:10)
o as tai niekaip neisbandau intymios higienos prausiklio  g.gif

Man jis kažkodėl patinka wub.gif Kvapas geras, toks želinis, užtenka ilgam ir nebrangus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 01 29, 22:43)
Man jis kažkodėl patinka  wub.gif  Kvapas geras, toks želinis, užtenka ilgam ir nebrangus  thumbup.gif
O kuria tu turi? g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linuoskytej @ 2008 01 30, 18:01)
O kuria tu turi?  g.gif  mirksiukas.gif

Dabar turiu su liepžiedžiais ir malva (293), anksčiau ir su ramunėlėmis turėjau (678)... Pabaigusi dabartinę pirksiu naują, bet kad turima dabar labai skalsi... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 01 30, 18:10)
Dabar turiu su liepžiedžiais ir malva (293), anksčiau ir su ramunėlėmis turėjau (678)... Pabaigusi dabartinę pirksiu naują, bet kad turima dabar labai skalsi...  rolleyes.gif
Tai taip ir nesupratau, kuri fainesne? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linuoskytej @ 2008 01 30, 18:19)
Tai taip ir nesupratau, kuri fainesne?  ax.gif  blush2.gif

tai kad neklausei kuri fainesnė cool.gif Šiaip man abi panašios, tik gal tos su malva ir liepžiedžiais kvapas įdomesnis thumbup.gif
Atsakyti
aš abi naudojau, man jos abi patinka, kai vieną sunaudoju, perku kitą... jau gal kokias 6 esu sunaudojus, senai perku smile.gif
Atsakyti
as ir naudoju ta muiliuka, bet kad kuom jis isiskirtu tai niekuom, tik kad tikrai mazai jo reikia o ir kiekis ir kaina tikrai gera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre_ @ 2008 01 30, 23:21)
as ir naudoju ta muiliuka, bet kad kuom jis isiskirtu tai niekuom, tik kad tikrai mazai jo reikia o ir kiekis ir kaina tikrai gera smile.gif

kainos ir kiekio santykis tikrai geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 01 27, 19:37)
Sirduliuke, tai gal kuekę kiekvieną kartą plaudama galvą naudoji? Nereikia juk dažnai jomis lepinti plaukų... O dar 613 kad riebaluotų tai iš viso pirmą kartą girdžiu  unsure.gif

Nu ne kiekviena karta kauke naudoju ... bet po kaukes man plaukai greiciau susiriebaluoja... nz kodel taip yra. ir viena klijente sake kad jai taip yra. Na gal cia nuo plauko priklauso.
Atsakyti