Įkraunama...
Įkraunama...

Fairness

QUOTE(linuoskytej @ 2008 01 28, 18:21)
Pagaliau siandien nusipirkau kataloga  blush2.gif  Virselis labai patiko, o taip tai lyg ir nieko naujo

o kas jame naujo gali būti... Viskas tas pats per tą patį... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 01 28, 18:00)
o kas jame naujo gali būti... Viskas tas pats per tą patį...  cool.gif
As tikejausi daugiau naujienu ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linuoskytej @ 2008 01 28, 19:31)
As tikejausi daugiau naujienu  ax.gif  blush2.gif

Viltis - 2rnių motina... ir ji miršta paskutinė lotuliukas.gif Juokauju žinoma, neįsižeisk 4u.gif Šiaip su katalogo naujienomis susipažinome anksčiau, todėl tie produktai "nenaujieniški" atrodo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 01 28, 19:34)
Viltis - 2rnių motina... ir ji miršta paskutinė  lotuliukas.gif  Juokauju žinoma, neįsižeisk  4u.gif  Šiaip su katalogo naujienomis susipažinome anksčiau, todėl tie produktai "nenaujieniški" atrodo  verysad.gif

drinks_cheers.gif bet turint omeny, kad tos naujienos prekyboje dar net nepasirode, tai jos ilgai dar bus "naujienomis" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rositina @ 2008 01 28, 19:53)
drinks_cheers.gif bet turint omeny, kad tos naujienos prekyboje dar net nepasirode, tai jos  ilgai dar bus "naujienomis"  biggrin.gif

Iš serijos "Davė pauostyt ir paslėpė"... Pakalbėjo apie produktą ir nurimo... O konsultantams prieš klientus tenka visaip išsisukinėti ax.gif Šitoj vietoj neapgalvota problema.
Atsakyti
sveikos,
na pas mane prekyba nejuda, nors ir per daug nesiulau nieko, tik kaukiu gerokai turiu uzsipirkus tai namuos ju viskiu turiu tai va jos man eina o daugiau... nzn, gal jau pabodo tas pats per ta pati, norisi naujoviu ir kremu kokiu ivairesniu ir duso zeliu kitokiu kvapu...
Atsakyti
QUOTE(Indre_ @ 2008 01 29, 02:13)
sveikos,
na pas mane prekyba nejuda, nors ir per daug nesiulau nieko, tik kaukiu gerokai turiu uzsipirkus tai namuos ju viskiu turiu tai va jos man eina o daugiau... nzn, gal jau pabodo tas pats per ta pati, norisi naujoviu ir kremu kokiu ivairesniu ir duso zeliu kitokiu kvapu...

ne Tau vienai tų naujovių norisi... rolleyes.gif Vat kremų pasiūla tai skurdi sakykit ką norit... Aš jau net nebeperku, nes nėra iš ko rinktis, viską išbandžiau kas man tiktų ir vsio... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 01 28, 18:34)
Viltis - 2rnių motina... ir ji miršta paskutinė  lotuliukas.gif  Juokauju žinoma, neįsižeisk  4u.gif  Šiaip su katalogo naujienomis susipažinome anksčiau, todėl tie produktai "nenaujieniški" atrodo  verysad.gif
aišku, kad neįsižeidžiau mirksiukas.gif
QUOTE(Indre_ @ 2008 01 29, 02:13)
sveikos,

QUOTE(dirty_kiss @ 2008 01 29, 10:53)
ne Tau vienai tų naujovių norisi...  rolleyes.gif  Vat kremų pasiūla tai skurdi sakykit ką norit... Aš jau net nebeperku, nes nėra iš ko rinktis, viską išbandžiau kas man tiktų ir vsio...  cool.gif
Man irgi norisi tu naujoviu. As irgi zinau kokie produktai man asmeniskai tinka ir t.t. O kam parodau kataloga, tai visi klausia to paties: kodel nera kokiu nors naujoviu ir vis tie patys produktai pasiuloj.

Vakar kai nuejau i ofisa, tai dar buvau sutikus viena sefe, tai kviete siandien ateit - tipo atvaziuos valdzia, tai gal kokiu naujienu pasakys. Bet neisiu - nes ir nelabai noriu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(linuoskytej @ 2008 01 29, 12:19)
Vakar kai nuejau i ofisa, tai dar buvau sutikus viena sefe, tai kviete siandien ateit - tipo atvaziuos valdzia, tai gal kokiu naujienu pasakys. Bet neisiu - nes ir nelabai noriu  schmoll.gif

Kad ir susitikimuose nelabai ką naujo papasakoja... Naudinga eiti tada, kai galima išbandyti produktus, bet kiek atsimenu paskutiniai 2 susitikimai kuriuose teko būti tai buvo beveik vienodi...
Atsakyti
sveikos hi.gif hi.gif
noreciau isigyti generos kauke plaukams ir mane nukreipe pas jus y tema blush2.gif rolleyes.gif
gal kuri i az man bruksteltumet (kad netersti temos) salygas ir is kur galima pasirinkti kokia kauke, kurioj kauno vietoj? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupute: 29 sausio 2008 - 13:39
parasiau i AZ smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 01 29, 12:34)
Kad ir susitikimuose nelabai ką naujo papasakoja... Naudinga eiti tada, kai galima išbandyti produktus, bet kiek atsimenu paskutiniai 2 susitikimai kuriuose teko būti tai buvo beveik vienodi...

as ir i tuos susitikimus neinu, na ka ten pasakoja tapati per tapati...
Pati jau daug ka perku is kitur, nes norisi kazko naujo... Noriu naujos duso zele noriu kremo naujo... aisku vienintelis perkamas dalykas tai kaukes, pries jas nieko blogo neturiu, o daugiau nzn, nzn...
Kam tuos katologus naujus daro jei juose nieko nebuna... Sitoj vietoj si firma turi dideli minusa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre_ @ 2008 01 29, 14:48)
as ir i tuos susitikimus neinu, na ka ten pasakoja tapati per tapati...
Pati jau daug ka perku is kitur, nes norisi kazko naujo... Noriu naujos duso zele noriu kremo naujo... aisku vienintelis perkamas dalykas tai kaukes, pries jas nieko blogo neturiu, o daugiau nzn, nzn...
Kam tuos katologus naujus daro jei juose nieko nebuna... Sitoj vietoj si firma turi dideli minusa smile.gif

ir aš daugiau niekoi neperku sau - tik kaukes plaukams. ax.gif
Atsakyti