Įkraunama...
Įkraunama...

Fairness

Kempinytės makiažui neteko išbandyti... Įdomūs ir man atsiliepimai apie ją būtų 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos... kaip jums sekasi kaip senai buvau cia jau...
Kaip suprast kad galima gaut produktu uz sukauptus taskus, cia kazkuri rase ar as kazka netaip supratau...
Kas del kaukiu tai as 613 nusipirkau bet man nepatinka po jos plaukai susirebaluoja greitai man labai patiko balzamas su persiku1088 superinis visi kam pasiuliau liko patenkinti.
Atsakyti
Sirduliuke, tai gal kuekę kiekvieną kartą plaudama galvą naudoji? Nereikia juk dažnai jomis lepinti plaukų... O dar 613 kad riebaluotų tai iš viso pirmą kartą girdžiu unsure.gif
Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif 4u.gif
Aš tai per visas veiklas pamiršau ir naujo katalogo pasiimt blink.gif (ne tas zodis kaip geda blush2.gif )
Kaip po svenciu sekasi prekyba? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 01 27, 19:37)
Sirduliuke, tai gal kuekę kiekvieną kartą plaudama galvą naudoji? Nereikia juk dažnai jomis lepinti plaukų... O dar 613 kad riebaluotų tai iš viso pirmą kartą girdžiu  unsure.gif
as irgi pirma karta girdziu blink.gif Nors asmeniskai esu pastebejus, jeigu uzdedi per daug plauku kaukes, tai nors ir kiek skalautum ji iki galo neissiplauna ir paskui plaukai greiciau susiriebaluoja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuoskytej: 27 sausio 2008 - 20:00
Prekyba mano tai kaip įprastai juda... thumbup.gif Katalogas naujas, bet nestebuklingas schmoll.gif Kažkokia nesąmonė su tom kainom padaryta, dabar su klientais "centuotis" reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 01 27, 20:07)
Prekyba mano tai kaip įprastai juda...  thumbup.gif  Katalogas naujas, bet nestebuklingas  schmoll.gif  Kažkokia nesąmonė su tom kainom padaryta, dabar su klientais "centuotis" reikia  doh.gif
Tai smagu, kad sauniai prekyba einasi. O kiek dabar katalogas kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(linuoskytej @ 2008 01 27, 21:19)
O kiek dabar katalogas kainuoja?

Katalogo kaina nesikeitus - 2lt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 01 27, 20:26)
Katalogo kaina nesikeitus - 2lt  cool.gif
nors viena preke, kurios kaina nepasikeitus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linuoskytej @ 2008 01 27, 21:50)
nors viena preke, kurios kaina nepasikeitus  biggrin.gif

anokia čia prekė lotuliukas.gif darbo įnagis lotuliukas.gif
Atsakyti
...sveiki, o kaip su kvepalais.... ax.gif Gal kas bandete 4u.gif Labai idomu butu, nes kas paklausia apie juos nieko negaliu pasakyti, nes jokiu atsiliepimu negirdejau
Atsakyti
Kvepalai man asmeniškai verti dėmesio. Žinoma, kai kurių aromatai šiek tiek skiriasi nuo originalių. Dėl kvapo laikymosi tai tikrai normaliai laiko.

Jeigu žmonės labai klausinėja, tai bandyk susitarti, kad kitą kartą kai susitiksit, Tu turėsi mėginėlių. Keletą žinomesnių kvapų patarčiau įsigyti, bus lengviau bendrauti su žmonėmis, nes tyla ir nieko nesakantis žvilgsnis gali pagadinti reikalus cool.gif
Atsakyti
Pagaliau siandien nusipirkau kataloga blush2.gif Virselis labai patiko, o taip tai lyg ir nieko naujo
Atsakyti