Įkraunama...
Įkraunama...

Fairness

QUOTE(vixiuke @ 2008 01 15, 15:05)
man tai vaisinė kaukė  thumbup.gif mano taip pat plaukai riebūs, o žolelių netiko ir labai nepatiko, plaukai pasidarydavo dar labiau riebaluoti. Kitų dar nebandžiau, nes rada tinkamą  smile.gif

Nu vat, o man toji tinkama jau nebetiks, man jau kaip tik reik, kad plauką pariebintų truputį, bet ne per daug smile.gif

Norėčiau išgirsti atsiliepimų apie kūno kremą 036. Ar gerai susigeria, koks kvapas jo?
Atsakyti
QUOTE(Indre_ @ 2008 01 15, 03:20)
Tik dabar isbandai? na man ji neeee, visai nepatiko ir netiko, ji pucia plaukus na didina apimti, siaip man geresnes tos anos, jos turiu daugiau kaip puse bet vis nesugebu sunaudoti, tai vis matau vyriokas mano isisuka i ja, jam ji kvepe tai isitrina plaukus paskui jam kvepe jie  lotuliukas.gif

nebuvau bandžius, išbandysiu šiandien tikriausiai 4u.gif

QUOTE(Triufelita @ 2008 01 15, 10:26)
Vaisinė kaukė labai tiko mano riebiems plaukams. Dabar pasidariau cheminį, plaukai gerokai pasausėjo. Kurią kitą kaukę rekomenduotumėt?

po cheminio manau tinkamiausia su karite sviestu ir ržių aliejumi
Atsakyti
QUOTE(Triufelita @ 2008 01 15, 14:18)
Nu vat, o man toji tinkama jau nebetiks, man jau kaip tik reik, kad plauką pariebintų truputį, bet ne per daug  smile.gif

Norėčiau išgirsti atsiliepimų apie kūno kremą 036. Ar gerai susigeria, koks kvapas jo?
įsigeria gerai, kvapas net neatsimenukoks, bet nestiprus... o šiaip tai na toks eilinis losjonas, tikrai yra geresnių, man jis nelabai patiko kai susigeria tai toks jausmas kad ir netepiau niekuo, jokio švelnumo...
Atsakyti
036 kremas kiek iš atsiliepimų teko girdėti tai neypatingas. Pati jo neturėjau, nes nemėgstu kūno kremų, man purškiami žymiai geriau ir patogiau ax.gif
Atsakyti
Labai ačiū visoms už informaciją 4u.gif malonu užsukt ten, kur taip mielai pataria smile.gif

Gal dar ką nors parašytumėt apie rankų kremą 514? Ar geresnis už 415? Nes šį pastarąjį baigiu, toks lyg ir nieko, bet gal geresnis galėtų būt...
Atsakyti
514 man labai patinka, kvapas nėra stiprus, gerai susigeria, maitina rankas. 593 irgi geras kremas, mano vyrui labai patinka, bet man jo kvapas labai įkyrus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Triufelita @ 2008 01 16, 09:10)
Labai ačiū visoms už informaciją  4u.gif malonu užsukt ten, kur taip mielai pataria  smile.gif

Gal dar ką nors parašytumėt apie rankų kremą 514? Ar geresnis už 415? Nes šį pastarąjį baigiu, toks lyg ir nieko, bet gal geresnis galėtų būt...

Malonu skaityti gerus atsiliepimus ax.gif

Dabar pati turiu 415 kremą. Esu juo patenkinta, naudojamės abu su MB. Kaip jį pirkau tai 514 nebuvo. Daug kas sako, kad 514 geresnis, nes jis rank ir nagų kremas.
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 01 16, 13:49)
Daug kas sako, kad 514 geresnis, nes jis rank ir nagų kremas.

Ačiū 4u.gif
Manau, pabandysiu 514 ir plaukų kaukę su karite ir ryžiais.
593 rankų kremo turbūt neturėčiau kantrybės pabaigt, nes pakuotė baisiai didelė, o rankų kremus aš mėgstu nuolat keisti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Triufelita: 16 sausio 2008 - 13:04
Sveikučiai,
Priimkite ir mane į kompaniją. Aš visai nesenai pradėjau platinti šią kosmetiką.
Todėl iškilo klausimėlis. Kaip naudoti tas kempinėles nagų lakui ir makijažui nuvalyti. g.gif Nusipirkau, o aprašymo nėra. Gal kas naudojote? Ačiū iš anksto. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetakund @ 2008 01 18, 14:25)
Sveikučiai,
Priimkite ir mane į kompaniją. Aš visai nesenai pradėjau platinti šią kosmetiką.
Todėl iškilo klausimėlis. Kaip naudoti tas kempinėles nagų lakui ir makijažui nuvalyti.  g.gif Nusipirkau, o aprašymo nėra. Gal kas naudojote? Ačiū iš anksto.  smile.gif

as tai turiu tik nagu lakui valyti kempinele... tai ten tiesiog ikisi pirsta (naga) i indeli su ta kempinele, pasukioji pirsta ir laka nuvalytas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetakund @ 2008 01 18, 14:25)
Sveikučiai,

Violetakund, o kokiam mieste gyveni?
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 01 18, 18:31)
Violetakund, o kokiam mieste gyveni?

smile.gif Aš iš Raseinių smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rositina @ 2008 01 18, 15:30)
as tai turiu tik nagu lakui valyti kempinele... tai ten tiesiog ikisi pirsta (naga) i indeli su ta kempinele, pasukioji pirsta ir laka nuvalytas  thumbup.gif

smile.gif Turbūt tikrai neblogas daiktas. Tik kažin kaip ta kempinytė makijažui valyti? g.gif
Atsakyti