Įkraunama...
Įkraunama...

Fairness

QUOTE(vixiuke @ 2008 01 10, 20:58)
šiuo atveju turėtų žinoti, nes smse, kuris kvietė į balių, buvo parašyta, kad kreiptis į ją  mirksiukas.gif

tai jeigu taip jau rašė tai turėtų tada daugiau info suteikti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dirty_kiss: 11 sausio 2008 - 00:46
Sveikutes,
turėjau Jonavoj vieną platintoją, kuri pasiūlė dezodorantą, ale kaip patiko, kad dabar tik jį ir perku,bet ta konsultantė išsikraustė į sostinę tai likau be generos. Kartą bandžiau šampūna, bet dabar nepamenu ar jis patiko ar ne, nes tai buvo senai. Labai patiko vaikiškas skystas muilas kramtomos gumos kvapu, bet teko girdėti, kad jau jo nebegamina verysad.gif
Dabar noriu paklausti, ar labai katalogai skiriasi internete nuo žurnaliuko? Kartais galvoju, gal pačiai pradėti platinti g.gif Sunku ryžtis, gal kas galit į až parašyti kas, kur, kaip, kiek per mėn reikia užsakymų minimaliai padaryti ir t.t.
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Aistilė @ 2008 01 11, 11:46)
Sveikutes,
turėjau Jonavoj vieną platintoją, kuri pasiūlė dezodorantą, ale kaip patiko, kad dabar tik jį ir perku,bet ta konsultantė išsikraustė į sostinę tai likau be generos. Kartą bandžiau šampūna, bet dabar nepamenu ar jis patiko ar ne, nes tai buvo senai. Labai patiko vaikiškas skystas muilas kramtomos gumos kvapu, bet teko girdėti, kad jau jo nebegamina verysad.gif
Dabar noriu paklausti, ar labai katalogai skiriasi internete nuo žurnaliuko? Kartais galvoju, gal pačiai pradėti platinti g.gif Sunku ryžtis, gal kas galit į až parašyti kas, kur, kaip, kiek per mėn reikia užsakymų minimaliai padaryti ir t.t.
Ačiū

parasiaui AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre_ @ 2008 01 11, 12:04)
parasiaui AZ  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif
jei laiko turesiu, gal tapsiu pastovi sio skyrelio lankytoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistilė @ 2008 01 11, 15:42)
Aciu 4u.gif
jei laiko turesiu, gal tapsiu pastovi sio skyrelio lankytoja ax.gif

lauksim tolesnių komentarų ir Tavęs mūsų kompanijoj 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Sakykit kokia plauku kaukes kaina.? Kauke lyg su ryziu aliejum.
Atsakyti
QUOTE(ruzilona @ 2008 01 14, 20:49)
Sveikos. Sakykit kokia plauku kaukes kaina.? Kauke lyg su ryziu aliejum.

13,50lt.

Buvau šiandien ofise tai užsipirkau sau vaisinę kaukę ax.gif kvepia skaniai, knieti išbandyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 01 14, 20:19)
13,50lt.

Buvau šiandien ofise tai užsipirkau sau vaisinę kaukę  ax.gif  kvepia skaniai, knieti išbandyti  bigsmile.gif

Tik dabar isbandai? na man ji neeee, visai nepatiko ir netiko, ji pucia plaukus na didina apimti, siaip man geresnes tos anos, jos turiu daugiau kaip puse bet vis nesugebu sunaudoti, tai vis matau vyriokas mano isisuka i ja, jam ji kvepe tai isitrina plaukus paskui jam kvepe jie lotuliukas.gif
Atsakyti
Vaisinė kaukė labai tiko mano riebiems plaukams. Dabar pasidariau cheminį, plaukai gerokai pasausėjo. Kurią kitą kaukę rekomenduotumėt?
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 01 14, 21:19)
13,50lt.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triufelita @ 2008 01 15, 10:26)
Vaisinė kaukė labai tiko mano riebiems plaukams. Dabar pasidariau cheminį, plaukai gerokai pasausėjo. Kurią kitą kaukę rekomenduotumėt?

as tai rekomenduociau su kokosu aliejum ax.gif
Atsakyti
man tai vaisinė kaukė thumbup.gif mano taip pat plaukai riebūs, o žolelių netiko ir labai nepatiko, plaukai pasidarydavo dar labiau riebaluoti. Kitų dar nebandžiau, nes rada tinkamą smile.gif
Atsakyti