Įkraunama...
Įkraunama...

Fairness

na merginos gavot geras zinias, naujas katalogas pasirodo, bet ir kainytes bus didesnes sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre_ @ 2007 12 28, 23:36)
na merginos gavot geras zinias, naujas katalogas pasirodo, bet ir kainytes bus didesnes sad.gif
GAavau tas naujienas emeilu, bet kad bus kainos didesnes, tai nepaskaiciau blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linuoskytej @ 2007 12 29, 00:47)
GAavau tas naujienas emeilu, bet kad bus kainos didesnes, tai nepaskaiciau  blink.gif  doh.gif

as irgi gavau... beje, manau jog kainos neturetu labai padideti... kai visur kildavo kainos, tai ir fairness produktai pabrangdavo litu ax.gif tai tikiuosi kad ir dabar ne daugiau brangs mirksiukas.gif

Atsakyti
Tikekimes... unsure.gif
Atsakyti
Na, po Naujų metų pamatysim ir katalogą, ir kainas smile.gif
Atsakyti
Sveikutes. Pirmiausiai sveikinu su Naujais metais. Kur visos dingusios?
Gal jau matet nauja kataloga?
Atsakyti
QUOTE(linuoskytej @ 2008 01 03, 20:17)
Sveikutes. Pirmiausiai sveikinu su Naujais metais. Kur visos dingusios?
Gal jau matet nauja kataloga?

As irgi sveikinu visas su Naujaisiais smile.gif
siandien po darbo planuoju vaziuot i ofisa, tai parasysiu po to atsiliepimus ax.gif
Atsakyti
na kataloga jau apziurejau, parsinesiau, apsiziurejau visas naujoves snd nu fainu lubdaziuku atsirado smile.gif na nieko nieko tik kad buvo taip gerai kataloge kainos be jokiu centu o dabar ir jie jau yra, nepatinka man visa tai schmoll.gif
O viskas pabrango mazdaug 5procentais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre_ @ 2008 01 04, 17:59)
na kataloga jau apziurejau, parsinesiau, apsiziurejau visas naujoves snd nu fainu lubdaziuku atsirado smile.gif na nieko nieko tik kad buvo taip gerai kataloge kainos be jokiu centu o dabar ir jie jau yra, nepatinka man visa tai  schmoll.gif
O viskas pabrango mazdaug 5procentais smile.gif

as irgi jau naujaji kataloga turiu ax.gif tik gaila kad prekes naujosios bus tik sausio pabaigoje doh.gif maniau jau nusipirksiu int. hig. zele su medetkom.... deja dar teks palaukti unsure.gif
Atsakyti
Labas visoms,

kitą savaitę planuoju važiuoti pasiimti naują katalogą... Gautos naujienos taip suintrigavo, bet neturėjau šią savaitę laiko nuvažiuoti į ofisą... Kainų padidėjimas turėčiau pasakyti, kad nedidelis ir, manau, kad tai klientų tikrai neatbaidys.

Atsakyti
O aš tai esu nusivylus šampūnais - vis man netinka sad.gif
Atsakyti
QUOTE(linuoskytej @ 2008 01 05, 17:16)
O aš tai esu nusivylus šampūnais - vis man netinka sad.gif

na ir as esu isbandzius gal 4 is fairness, bet daugiau ju nesirenku ax.gif
Atsakyti