Įkraunama...
Įkraunama...

Fairness

QUOTE(Partena @ 2007 12 16, 17:05)
Ketinu pradėti platinti, ir pačiai bus pigiau pirkti smile.gif
Gal kas turi atsiliepimų apie plaukų kaukes?

na tikrai jei naudoji kazka daugiau is sios firmos tikrai apsimoka pradeti platinti man ji patinka, dabar pasiziurejau ir kaledom beveik kiekvienoje dovaneleja yra koks menkniekis is cie tai duso zele, tai kremas, kauke..... Na o apie plauku kauke tai patys griausi atisliepimai tik reikia atsitaikyti viska pagal plauka, nes vistiek kiekviena skirtinga poveiki daro smile.gif
Atsakyti
kaip tylu cia pas mus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre_ @ 2007 12 19, 14:24)
kaip tylu cia pas mus smile.gif

visi šventėm ruošias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2007 12 19, 21:10)
visi šventėm ruošias  smile.gif
arba jau sventem pasiruose tongue.gif
Atsakyti
buvau šiandien Kauno ofise tai niekuo nenustebino... ko anksčiau trūko, to ir šiandien negavau... tai toks ir pasiruošimas šventėms iš firmos pusės... g.gif
Atsakyti
as vakar buvau ofise tai truputi nuliudino, buvau uzsisakius prekiu uz premija na ir ka gavau tik viena gervuogiu duzo zele, o jau buvau sudeliojus dovanas, na truputi liudna kad zinota kad yra sventes ir bus pirkimas o prekyciu kai kuriu tikrai jau kuris laikas nera sad.gif
Atsakyti
aš tai nežinau ar amn taip pasitaiko ar kaip čia yra, bet ko man reik visad gaunu, na nieko neperku iš dekoratyvinės kosmetikos, jos gal daugiau trūksta
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2007 12 20, 23:49)
aš tai nežinau ar amn taip pasitaiko ar kaip čia yra, bet ko man reik visad gaunu, na nieko neperku iš dekoratyvinės kosmetikos, jos gal daugiau trūksta

galiu pasakyt kad Vilniaus ofise tai truksta kremo su alaviju ir medum (944) verysad.gif man reikejo bet sake dabar prekes bus tik po nauju... ir tiesa sake neturi jokiu intymiai duso zeliu schmoll.gif itariu kad tik po nauju ir gaus
Atsakyti
QUOTE(rositina @ 2007 12 21, 10:59)
galiu pasakyt kad Vilniaus ofise tai truksta kremo su alaviju ir medum (944)  verysad.gif man reikejo bet sake dabar prekes bus tik po nauju... ir tiesa sake neturi jokiu intymiai duso zeliu  schmoll.gif itariu kad tik po nauju ir gaus

Kaune šią saavitę tai gavau intymios higienos želė, neatsimenu kurią aš čia dieną buvau g.gif
Atsakyti
O kaip Kosmita collection linijos kvepaliukai? Ar ilgai laikosi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsyte @ 2007 12 23, 13:12)
O kaip Kosmita collection linijos kvepaliukai? Ar ilgai laikosi?  ax.gif

man tai gerai laiko, tie kur 15 ml, juose daugiau kvepalų
Atsakyti
QUOTE(Ramsyte @ 2007 12 23, 13:12)
O kaip Kosmita collection linijos kvepaliukai? Ar ilgai laikosi?  ax.gif
Ilgai laikosi thumbup.gif
Atsakyti