Įkraunama...
Įkraunama...

Fairness

QUOTE(Ciukyta @ 2007 12 13, 19:53)
labukas mergytes,

tai va, ka tik is kauno ofiso  mirksiukas.gif tai prekiu uzveze  bigsmile.gif gavau visko ko reikejo, bet perspejo,kad paskubetume, nes prkees sluoja  doh.gif

oho kokios karštos naujienos doh.gif teks tada greituoju būdu susirinkti užsakymą iš visų delsiančių ir skubėti į pfisą g.gif
QUOTE(linuoskytej @ 2007 12 13, 19:57)
as irgi nenaudoju, bet galvoju, kad reikia pasidomet, nes einant i koki vakareli labai praverstu  ax.gif

vakarėliui tai labai neblogas dalykas juodas akių flomasteris, juo galima kokia vienkartinė tatoo nusipiešti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2007 12 13, 18:59)
vakarėliui tai labai neblogas dalykas juodas akių flomasteris, juo galima kokia vienkartinė tatoo nusipiešti  wub.gif
ane? o kiek ilgai laiko? bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(linuoskytej @ 2007 12 13, 20:03)
ane? o kiek ilgai laiko?  bigsmile.gif  g.gif

nu manau, kad tam vakarui tikrai laikys. Pati tokio neturiu, bet idėja nebloga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2007 12 13, 19:13)
nu manau, kad tam vakarui tikrai laikys. Pati tokio neturiu, bet idėja nebloga  mirksiukas.gif
Tai jau tikrai rolleyes.gif
Ar pabaigei duso zele?
Atsakyti
QUOTE(linuoskytej @ 2007 12 13, 20:17)
Tai jau tikrai  rolleyes.gif
Ar pabaigei duso zele?

nea, nepabaigiau ax.gif vis neprisiverčiu, nes ne vieną turiu tai sunkiai man su jom sekasi doh.gif
Atsakyti
rytoj arba kitą savaitę planuoju vykti į ofisą... įdomu gausiu dar ką nors? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2007 12 14, 19:06)
rytoj arba kitą savaitę planuoju vykti į ofisą... įdomu gausiu dar ką nors?  ax.gif
as vakar Mazeikiuose ofise buvau, tai tikrai daug prekiu buvo, nors ir pirkeju netruko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linuoskytej @ 2007 12 16, 12:20)
as vakar Mazeikiuose ofise buvau, tai tikrai daug prekiu buvo, nors ir pirkeju netruko  biggrin.gif

aš kitą savaitę važiuosiu tai bus matyt... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2007 12 16, 16:12)
aš kitą savaitę važiuosiu tai bus matyt...  mirksiukas.gif
Tai sekmes mirksiukas.gif

Papildyta:
Kai buvau ofise, tai labai jau gyre ta muskusini muila. Gal kuri esat isbandziusi?
Atsakyti
QUOTE(linuoskytej @ 2007 12 16, 17:28)
Tai sekmes  mirksiukas.gif

Papildyta:
Kai buvau ofise, tai labai jau gyre ta muskusini muila. Gal kuri esat isbandziusi?

as dabar naudoju ax.gif jau beveik ipusejau mirksiukas.gif man patinka, tiesa negaleciau pasakyt kad labai skiriasi nuo kt fairnes muilu, tiesiog kvapas man labai patinka thumbup.gif beje, labai panasus i muskusine zele
Atsakyti
Ketinu pradėti platinti, ir pačiai bus pigiau pirkti smile.gif
Gal kas turi atsiliepimų apie plaukų kaukes?
Atsakyti
QUOTE(rositina @ 2007 12 16, 17:02)
as dabar naudoju  ax.gif  jau beveik ipusejau  mirksiukas.gif man patinka, tiesa negaleciau pasakyt kad labai skiriasi nuo kt fairnes muilu, tiesiog kvapas man labai patinka  thumbup.gif  beje, labai panasus i muskusine zele
aciu uz info
QUOTE(Partena @ 2007 12 16, 17:05)
Ketinu pradėti platinti, ir pačiai bus pigiau pirkti smile.gif
Gal kas turi atsiliepimų apie plaukų kaukes?
Patys geriausi atsiliepimai. Pati naudoju su zolelemis, mano kolege su vaisiu ekstraktais, tai negali atsidziaugti thumbup.gif
Atsakyti