QUOTE(Indre_ @ 2007 12 10, 21:56)
O as uzmirsau pasigirti, taigi uzsifundinau seselius nu zinot super, spalvyte tokia kokai myliu, tepuos kiekviena diena. aisku kol atsibos bet laiko liux, man patiko, tik aisku galetu spalvu gama buti platesne, nes man tik tos rudos prie sirdies kitu nemegstu kokios ten yra
prasom papasakoti placiau apie tuos seselius. Kaip pasidengia? (as tai ju taip ir nesu isbandzius)QUOTE(dirty_kiss @ 2007 12 11, 17:17)
kad atrodo jau ir netaupiai kartais naudoju, bet vistiek kaip užkeikta nesibaigia...
kas dėl šešėlių, tai teko "gyvai" matyti tuos baltus, tai ten labai jau jie šviesūs... man irgi rudi patinka... neįsivaizduoju savęs su mėlynom akim
tada jau gausi pirk ta nauja ir viskas Balti seseliai tai tikrai labai jau sviesus. Netiktu man Prie rudu esu pripratuskas dėl šešėlių, tai teko "gyvai" matyti tuos baltus, tai ten labai jau jie šviesūs... man irgi rudi patinka... neįsivaizduoju savęs su mėlynom akim
Papildyta:
Siandien pagaliau isbandziau plauku balzama, tai esu labai patenkinta. Nebesivelia taip plaukai, galesiu savo kasu neberezt, o tai jau buvau praradus vilti ir galvojau, kad reiks plaukus nusikirpt