Įkraunama...
Įkraunama...

Fairness

QUOTE(Indre_ @ 2007 12 10, 21:56)
O as uzmirsau pasigirti, taigi uzsifundinau seselius nu zinot super, spalvyte tokia kokai myliu, tepuos kiekviena diena. aisku kol atsibos  biggrin.gif  bet laiko liux, man patiko, tik aisku galetu spalvu gama buti platesne, nes man tik tos rudos prie sirdies kitu nemegstu kokios ten yra  schmoll.gif
prasom papasakoti placiau apie tuos seselius. Kaip pasidengia? (as tai ju taip ir nesu isbandzius)
QUOTE(dirty_kiss @ 2007 12 11, 17:17)
kad atrodo jau ir netaupiai kartais naudoju, bet vistiek kaip užkeikta nesibaigia...  doh.gif
kas dėl šešėlių, tai teko "gyvai" matyti tuos baltus, tai ten labai jau jie šviesūs...  ax.gif  man irgi rudi patinka... neįsivaizduoju savęs su mėlynom akim  verysad.gif
tada jau gausi pirk ta nauja ir viskas tongue.gif Balti seseliai tai tikrai labai jau sviesus. Netiktu man schmoll.gif Prie rudu esu pripratus

Papildyta:
Siandien pagaliau isbandziau plauku balzama, tai esu labai patenkinta. Nebesivelia taip plaukai, galesiu savo kasu neberezt, o tai jau buvau praradus vilti ir galvojau, kad reiks plaukus nusikirpt sad.gif
Atsakyti
Na tie seseliai tai normalia denge ir kaip tikrai islaio normaliai o spalvyte tikrai superine net nepanasu kas pavaizduota zurnale, maziurekit kada ofise gyvai ir pacios susizavesit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2007 12 11, 19:13)
jau šian gavau 2 laiškus iš fairness  smile.gif , tikriausiai, kad jiems one paštas netiko

puiku thumbup.gif
Atsakyti
šiandien Kaune turėjo prekių užvežti, bet patingėjau į ofisą važiuoti... kažkaip nepakeliui jis man buvo ax.gif
Atsakyti
O kaip jums tie lupu flamasteriai? Ilgai laiko?
Atsakyti
QUOTE(linuoskytej @ 2007 12 13, 14:53)
O kaip jums tie lupu flamasteriai? Ilgai laiko?

buvau per pristatymą pabandymui ant rankos rūkštelėjus, tai tikrai ilgai apsipeckiojus vaiksščiojau... Aš asmeniškai tokių dalykų nenaudoju... ax.gif
Atsakyti
Noreciau ysigyti plauku kauke ax.gif Gal yra platinanciu sia kosmetika? Lauksiu A.Z. 4u.gif Kaunas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsyte: 13 gruodžio 2007 - 17:54
QUOTE(Ramsyte @ 2007 12 13, 18:47)
Noreciau ysigyti plauku kauke  ax.gif  Gal yra platinanciu sia kosmetika? Lauksiu A.Z.  4u.gif

is kokio tu miesto? smile.gif
Atsakyti
Pamirsau parasyti blush2.gif Kaunas ax.gif
Atsakyti
ramsyte, parašiau AŽ 4u.gif
Atsakyti
labukas mergytes,

tai va, ka tik is kauno ofiso mirksiukas.gif tai prekiu uzveze bigsmile.gif gavau visko ko reikejo, bet perspejo,kad paskubetume, nes prkees sluoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2007 12 13, 17:21)
buvau per pristatymą pabandymui ant rankos rūkštelėjus, tai tikrai ilgai apsipeckiojus vaiksščiojau... Aš asmeniškai tokių dalykų nenaudoju...  ax.gif
as irgi nenaudoju, bet galvoju, kad reikia pasidomet, nes einant i koki vakareli labai praverstu ax.gif
Atsakyti