Įkraunama...
Įkraunama...

Fairness

QUOTE(dirty_kiss @ 2007 12 10, 17:35)
linuoskytej, sekasi gal ir neblogai... Tik kad sesija ramiai naktimis miegoti neduoda...  doh.gif
suprantu smile.gif man irgi neuzilgo sesija bus doh.gif
Siandien pagaliau sau nusipirkau plauku balzama ir vonios putas, tai negaliu atsidziaugt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(linuoskytej @ 2007 12 10, 18:40)
suprantu  smile.gif  man irgi neuzilgo sesija bus  doh.gif
Siandien pagaliau sau nusipirkau plauku balzama ir vonios putas, tai negaliu atsidziaugt  tongue.gif

jau gal užvežė naujo balzamo??? g.gif O kokias putas pirkai? Aš tai laukiu kol mano duškė baigsis ir pirksiu su gervuogėm wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2007 12 10, 17:44)
jau gal užvežė naujo balzamo???  g.gif  O kokias putas pirkai? Aš tai laukiu kol mano duškė baigsis ir pirksiu su gervuogėm  wub.gif
nusipirkau plauku balzama 729, vonios putas su gervuogem 811 ir dar pries pora dienu duso zele 699.
Atsakyti
imsiu linuoskytej Tau pavydėt dėl gervuogių vonioj wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2007 12 10, 18:01)
imsiu linuoskytej Tau pavydėt dėl gervuogių vonioj  wub.gif
nepavydek biggrin.gif
Atsakyti
oi laukiu nesulaukiu, kada baigsis 682 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2007 12 10, 18:42)
oi laukiu nesulaukiu, kada baigsis 682  ax.gif
Dabar gausi greiciau isnaudot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2007 12 10, 14:55)
nusiunčiau emailą, gal ir man jau pradės naujienas siųsti smile.gif

to ir linkiu 4u.gif pasigirk jei pradesi gauti laiskus ax.gif
Atsakyti
na ka merginos, vel sulaukem naujienu ir Fairness, niu fainuoliai kad taip lecias...
thumbup.gif
O as uzmirsau pasigirti, taigi uzsifundinau seselius nu zinot super, spalvyte tokia kokai myliu, tepuos kiekviena diena. aisku kol atsibos biggrin.gif bet laiko liux, man patiko, tik aisku galetu spalvu gama buti platesne, nes man tik tos rudos prie sirdies kitu nemegstu kokios ten yra schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(linuoskytej @ 2007 12 10, 20:39)
Dabar gausi greiciau isnaudot  ax.gif

kad atrodo jau ir netaupiai kartais naudoju, bet vistiek kaip užkeikta nesibaigia... doh.gif

kas dėl šešėlių, tai teko "gyvai" matyti tuos baltus, tai ten labai jau jie šviesūs... ax.gif man irgi rudi patinka... neįsivaizduoju savęs su mėlynom akim verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rositina @ 2007 12 10, 21:25)
to ir linkiu  4u.gif pasigirk jei pradesi gauti laiskus  ax.gif

jau šian gavau 2 laiškus iš fairness smile.gif , tikriausiai, kad jiems one paštas netiko
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2007 12 11, 19:13)
jau šian gavau 2 laiškus iš fairness  smile.gif , tikriausiai, kad jiems one paštas netiko

vixiuke, puiku, kad viskas susitvarkė 4u.gif

Beje, šiandien skambinau į Kauno ofisą, tai sakė, kad naujų balamų plaukams šiemet tikriausiai neužveš... verysad.gif
Atsakyti