Kaip ir pageidavot perkeliu sarasiuka
Ciukyta - Kaunas, Radviliškis, Šiauliai, Mažeikiai + aplinkiniai miesteliai.
dirty_kiss - Kaunas
Indre_ - Kaunas
Linuoskytej - Mažeikiai
Niridė - Vilnius
Raffaella - Vilnius
Rositina - Vilnius
Sirduliuke - Kaunas
Vixiuke - Kaunas
Registruojuos naujoj temoj, bet pries tai pabaikim senaja...
QUOTE(rositina @ 2007 11 14, 11:45)
Kaip ir pageidavot perkeliu sarasiuka
dirty_kiss - Kaunas
Indre_ - Kaunas
Linuoskytej - Mažeikiai
Niridė - Vilnius
Raffaella - Vilnius
Rositina - Vilnius
Sirduliuke - Kaunas
Vixiuke - Kaunas
dirty_kiss - Kaunas
Indre_ - Kaunas
Linuoskytej - Mažeikiai
Niridė - Vilnius
Raffaella - Vilnius
Rositina - Vilnius
Sirduliuke - Kaunas
Vixiuke - Kaunas
papildau sąrašą;
Enary - Kaunas
senoji tema
Senąją temą užbaigiau Gerų diskusijų visoms, esančioms Fairness šeimoje
Kas ryt iš Kauno dalyvaus renginyje? Jei taip, tai kelintą valandą planuojat? Jei mano planai nesikeis tai apie pietus pasirodysiu
QUOTE(dirty_kiss @ 2007 11 14, 19:25)
papildau sąrašą;
Enary - Kaunas
senoji tema
Kas ryt iš Kauno dalyvaus renginyje? Jei taip, tai kelintą valandą planuojat? Jei mano planai nesikeis tai apie pietus pasirodysiu
Enary - Kaunas
senoji tema
Dekui uz naujus namus
O ryt as tai nebusiu ofise, kazkaip ana karat nuvyle tai ir dabar laiko negaisiu
QUOTE(inocka @ 2007 11 15, 15:33)
Kaip galima įsigyti šios kosmetikos Kaune? Ar reikia užsisakinėti, ar kur nors galima iš karto nusipirkti?
kreipkis i Kauno konsultantes (sarasiukas yra ir siame puslapyje)
QUOTE(inocka @ 2007 11 15, 15:33)
Kaip galima įsigyti šios kosmetikos Kaune? Ar reikia užsisakinėti, ar kur nors galima iš karto nusipirkti?
parašiau AŽ
Beje, šiandien į susitikimą nenuvykau atsirado kitų reikalų, tai teko aukoti Fairness Kas dalyvavo, gal pasidalinkite įspūdžiais?
Sveikos naujoje temeleje...
tik gaila kad musu cia tiek nedaug...
arteja kaledos pirkimo bumas...
tik gaila kad musu cia tiek nedaug...
QUOTE(Sirduliuke @ 2007 11 15, 23:32)
Ir nauji prekių trūkumai.....
Sveikos nu, kadangi ir as isirasiau i sia Fairness kosmetikos konsultanciu seima, manau, kad reikes uzsukti dazniau
Dabar ziurekit, paklaust noriu, kaip yra, kad bendrame Fairness kataloge ir atskirai Copines line produktai skiriasi, tiksliau spalvos- vienur ju daugiau, kitur maziau... Tai ar yra visos spalvos, ar ne?
P.S. Busiu konsultante ne tik Kaune, bet ir i Panevezi kartais uzsuku jei ka
Dabar ziurekit, paklaust noriu, kaip yra, kad bendrame Fairness kataloge ir atskirai Copines line produktai skiriasi, tiksliau spalvos- vienur ju daugiau, kitur maziau... Tai ar yra visos spalvos, ar ne?
P.S. Busiu konsultante ne tik Kaune, bet ir i Panevezi kartais uzsuku jei ka
Enary, geras pastebėjimas... Copines Line katalogas (kur yra atskiras) buvo išleistas anksčiau kiek pamenu (pataisykit jeigu klystu). Kai buvo išleistas naujas bendras katalogas, tai jis pasipildė naujais atspalviais, todėl jame yra daugiau spalvų ir naujų produktų.
Beje, gal ne visos žinote, tačiau skaistalai "Rytų perlai" (kodas 3033) išimti iš prekybos. Kodėl taip nutiko tikrai nežinau, tačiau tokia info toms, kurios nežinojo ar tiesiog buvo pamiršę.
tai tiek mano pastebėjimų šiam kartui... Įdomu, gal jau visos tiek į biznį prieš šventes įsisuko, kad pamiršta į SM užsukti...
Beje, gal ne visos žinote, tačiau skaistalai "Rytų perlai" (kodas 3033) išimti iš prekybos. Kodėl taip nutiko tikrai nežinau, tačiau tokia info toms, kurios nežinojo ar tiesiog buvo pamiršę.
tai tiek mano pastebėjimų šiam kartui... Įdomu, gal jau visos tiek į biznį prieš šventes įsisuko, kad pamiršta į SM užsukti...
Aš tai nuolat čia užsuku, tik, kad nelabai turiu ką parašyti, nes mano prekyba kiek sustojus