Lauruže ,dėl perfokortų nelabai ką galiu patart , bet pažiūrėk gal ten pažymėta kaip pirmą eilę mezgant tos visos knopkės turi būti suspaudytos, o nuo antros eilės gal kitaip , čia jau gal Moshke geriau žino
Juros banga ,aš manau,kad turėtų laikyt ir ant tos drožlių palangės, nes rašomasis stalas irgi iš drožlių yra
O dabar "pasigirsiu" ką šiandien nuveikiau su savo senute NEVA
(tik kelnių kišenės išsipūtę vaizdą kiek gadina)
Laimuze, ot tu saunuole
Kas kurybinese kanciose kankinasi, kas nauja technika bando ivaldyt, o kazkas tiesiog dirba.
Teisybe pasakius, man vis karts nuo karto sukirba mintis, kad kazin, ar labai jau reikejo sitos naujos masinos, ir ar nebus paprasciau sesti prie senutes Nevos...
Beje, pasirodo, kad pas mane komplekte nera perfokortu, skirtu azurui . Ar nezinot, kur ju galima isigyti? Ar kaip pasidaryti?
Kas kurybinese kanciose kankinasi, kas nauja technika bando ivaldyt, o kazkas tiesiog dirba.
Teisybe pasakius, man vis karts nuo karto sukirba mintis, kad kazin, ar labai jau reikejo sitos naujos masinos, ir ar nebus paprasciau sesti prie senutes Nevos...
Beje, pasirodo, kad pas mane komplekte nera perfokortu, skirtu azurui . Ar nezinot, kur ju galima isigyti? Ar kaip pasidaryti?
QUOTE(Lauružė @ 2007 11 22, 20:51)
Laimuze, ot tu saunuole
Kiek suprantu, kad dar jauna esi - tai tikrai dar viską išmoksi ir reikia tos naujos technikos, o jau man tai ir senutės gana
O prie mašinos ar nebuvo skylamušio ir perfokortų ruošinių, kad galėtum pati pasidaryt pagal paprastą kiauraraščio schemą Skambink pardavėjui ir klausk kur padėjo,jei nėra
QUOTE(laimužėX @ 2007 11 22, 21:59)
Kiek suprantu, kad dar jauna esi - tai tikrai dar viską išmoksi ir reikia tos naujos technikos, o jau man tai ir senutės gana
O prie mašinos ar nebuvo skylamušio ir perfokortų ruošinių, kad galėtum pati pasidaryt pagal paprastą kiauraraščio schemą Skambink pardavėjui ir klausk kur padėjo,jei nėra
Na, pati save tai tikrai jauna laikau 35 - pac zydejimas
Priedu buvo tik tiek, kiek buvo, ir skylamusio su perfokortu ruosiniais ten nebuvo, deja. Berniukas - tik tarpininkas. Masinas jis is Anglijos veza.
O gal kas turi parduot?
QUOTE(Lauružė @ 2007 11 22, 21:03)
Na, pati save tai tikrai jauna laikau 35 - pac zydejimas
Priedu buvo tik tiek, kiek buvo, ir skylamusio su perfokortu ruosiniais ten nebuvo, deja. Berniukas - tik tarpininkas. Masinas jis is Anglijos veza.
O gal kas turi parduot?
O gal kas turi parduot?
(tai va - dešimt metelių skirtumas šioks toks yra tavo naudai )
tai Anglijoj lengviau gaus, negu čia. Vistiek skambink,nes į komplektaciją įeina tas dalykėlis, tai gal bent padės įsigyt. Arba kreipkis į Moshkę, gal ji galės padėt
Moshke
kreipiuosi
kreipiuosi
Skylamusis tai regis eina atskirai (hm... bent as taip manau, jei ka mane moshke lai pataiso) Siaip as esu pirkusis per ebay, ta skyliu museja ir kortas kainike kartais kandziojasi, ale reikia kantrybes, kad sulaukti, plius dar man buvo pigiau, nes siunciau zmogui, kuris gyvena UK ir atveze paskum man O del rastu perfokortom, tai internete ju yra osinkoj maciau moterukes deliojo O ir gatavu perfokortu galima is to paties ebay nusipirkti
Oj laimužėX, labai saunus darbelis, ziu ir blizgucio idejusi
p.s. o as "penciakas" mezgu ... zinoma rankelemis, alia koks kaifas, jauciu kokie 5 metai ju nemezgiau
p.s. o as "penciakas" mezgu ... zinoma rankelemis, alia koks kaifas, jauciu kokie 5 metai ju nemezgiau
QUOTE(tokom @ 2007 11 22, 21:48)
ai, paprastas tas darbelis , pamėginau su liureksu pramegzt, o tai siūlau kitom to liurekso pirkt, tai kaip pačiai neišmėgint
o "penčiakas" aš kai mezgu, tai tik dviem virbalais (kaip prancūzės), nes tie penki nervina, kai pradeda krist, bet paskutiniu metu išvis tokias ale tapkes mezgu, jau kažkada buvau įdėjus nuotrauką parodymui
as savasias virbalais su valu
QUOTE(tokom @ 2007 11 22, 22:01)
as savasias virbalais su valu
tais tas virbalas toks trumputis kur yra
žiūriu vis Dusiukas skaitinėja, bet nieko neparašo, o jei atmintis nešlubuoja, tai irgi lygtais mašinikę turi
QUOTE(Lauružė @ 2007 11 22, 16:50)
Maidana,
o tai siuvant irgi buna, kad tenka ardyti. Tik cia jau atsakingiau - sukirpai ir vsio, jei per siaura ar pertrumpa - nedadesi
O mezgant - ner problemu, jei nepataikei is pirmo karto. Galima isardyti ir permegzti be jokiu nuostoliu
o tai siuvant irgi buna, kad tenka ardyti. Tik cia jau atsakingiau - sukirpai ir vsio, jei per siaura ar pertrumpa - nedadesi
O mezgant - ner problemu, jei nepataikei is pirmo karto. Galima isardyti ir permegzti be jokiu nuostoliu
Būtent dėl to ir siuvu tik kokią patalynę ar vaikams kokius niekus
QUOTE(Lauružė @ 2007 11 22, 16:50)
Kasiopeja, apmetymui galima naudoti zigzaga
Cia mes tave tik dar labiau subalamutinsim
Nors galim suorganizuoti balsavima
As - uz mezgimo masina
Cia mes tave tik dar labiau subalamutinsim
Nors galim suorganizuoti balsavima
As - uz mezgimo masina
Išlepinta aš, negražu man zigzagu ir ilgai užtrunka. Be to, Overlokas iš karto gražiai kraštą nupjauna
Kalbant apie mezgimo mašiną, aš šiandien vos iš normalios auto neišvirtau. Brangiausiam atsargiai užsiminiau, kad grįžtu prie savo senos svajonės apie mezgimo mašiną. O jis man atgal: tai, sako, tu tuo pačiu ir Overloko paieškok. Numegzi ir susiūsi iš karto. Man tik žandikaulis iki kelių... O jis toliau mintį rutulioja: pažiūrėk, sako trys vaikai maži, negi visiems pripirksi (o ir pirkti nėra ką, ieškoja mažylei megztuko šilto, nė vienoj vaikiškoj pardėj neradau vilnonio)? O ir man reiktų bent keleto golfų (MB mano nestandartinis, beveik 2.10 ūgio, parduotuvėse neįmanoma jam drabužių nupirkti)... gerai, kad prie šviesoforo stovėjom ir diržą buvau prisisegus Raskit normalų vyrą, kuris įkalbinėtų žmoną mezgimo mašiną pirkti?
Tokie vat reikalai, galvoju toliau apie mezgimo mašiną
Perverčiau keletą instrukcijų, bet taip ir liko neaišku, ar galima ja megzti stulpelius ('gumeles', tokias kaip tarkim golfo kaklui)? Ir ar galima kaitaliot vieną eilutę gerom, kitą blogom?
QUOTE(kasiopeja @ 2007 11 22, 23:02)
Raskit normalų vyrą, kuris įkalbinėtų žmoną mezgimo mašiną pirkti?
Perverčiau keletą instrukcijų, bet taip ir liko neaišku, ar galima ja megzti stulpelius ('gumeles', tokias kaip tarkim golfo kaklui)? Ir ar galima kaitaliot vieną eilutę gerom, kitą blogom?
nu tavo vyrelis tai tikrai paieškot tokių reiktų , šaunuolis, kad pildo tavo senas svajones
su fanginėm eina megzt stulpeliais, o su vienpusėm - ne , o apie eilutes nežinau, bet turėtų eit - ar nieko toj instrukcijoj nerašo