Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(Lauružė @ 2007 11 22, 13:15)
O cia tai nebloga mintis. Gal tikrai susibegam kur, mezgejos? Pasedesim, paplepesim, kavos pagurksnosim, mezginiais pasigirsim realybej  mirksiukas.gif Gal ir del pasidalinimo patirtim susitartumem... Ka kitos mastot? Laimuze, taip suprantu, kad tu uz?

Būčiau visom keturiom už, bet aš iš Klaipėdos user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2007 11 22, 12:15)
O cia tai nebloga mintis. Gal tikrai susibegam kur, mezgejos? Pasedesim, paplepesim, kavos pagurksnosim, mezginiais pasigirsim realybej  mirksiukas.gif Gal ir del pasidalinimo patirtim susitartumem... Ka kitos mastot? Laimuze, taip suprantu, kad tu uz?

Man tai sesija, darbas naujas, remontas namie, sunkokai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2007 11 22, 14:46)
Būčiau visom keturiom už, bet aš iš Klaipėdos user posted image

QUOTE(moshke @ 2007 11 22, 14:49)
Man tai sesija, darbas naujas, remontas namie, sunkokai  verysad.gif

Tocom, panasu, kad likom dviese lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Nebent kas is reciau rasanciu prisijungtu ax.gif
Atsakyti
nu jo... ax.gif alia didziausios entuziastes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maidana @ 2007 11 21, 15:50)
Šauniai mezgat thumbup.gif ir mašinos puikios,palinksminot drinks_cheers.gif rytoj lauksim mezginių foto mirksiukas.gif ką gi laikas ir man "naują"Verituką pamiklinti mirksiukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif

Maidana, prašom greičiau miklinti mirksiukas.gif
prašysiuos į kursus (bo man jau seniai nagai niežti irgi mašiną pirkti, tik dabar svarstymas vyksta, kas reikalingiau, ar mezgimo mašina, ar Overlokas) g.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 11 22, 13:22)
Maidana, prašom greičiau miklinti  mirksiukas.gif 
prašysiuos į kursus (bo man jau seniai nagai niežti irgi mašiną pirkti, tik dabar svarstymas vyksta, kas reikalingiau, ar mezgimo mašina, ar Overlokas)  g.gif

Geriausia ir tas, ir tas - masina numezgi,overloku susiuni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2007 11 22, 12:29)
Geriausia ir tas, ir tas - masina numezgi,overloku susiuni biggrin.gif

čia iš viso svajuko dramblionė lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kuri patarsit, kodel sitaip gaunasi mezgant su perfokorta?
user posted image
Ir lygiu mezgimu mezgant, pirma eile as pradedu megzdama ant kas antros adatos. Tai irgi buna praleidzia kai kurias adatas.
Pirma toki pasibandyma dariau su kita perfokorta, tai normaliai ismezge visas akis, o kai pakeiciau - va tokia nesamone darosi. Kodel taip? Gal zinot?

Dar pasibandziau su trecia perfokorta, ir vel tas pat - pirma eile va sitaip sujaukia. Taigi tingedama kazka daryti, tiesiog emiau ir palikau ta siula, nestumiau karietos atgal. Ir toliau jau mezge viska normaliai.
Nu ir ka darau ne taip? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauružė: 22 lapkričio 2007 - 17:47
QUOTE(kasiopeja @ 2007 11 22, 15:22)
Maidana, prašom greičiau miklinti  mirksiukas.gif 
prašysiuos į kursus (bo man jau seniai nagai niežti irgi mašiną pirkti, tik dabar svarstymas vyksta, kas reikalingiau, ar mezgimo mašina, ar Overlokas)  g.gif

Na su mano tempais gal iki pavasario kokį voratinklį numegsiu blush2.gif ,jeigu iš mano varpinės ,tai overlokas,nors greit ir aišku,susiuvi ir taškas,gali rengtis,o mezgimas tai ...mezgi ir nežinai ką gausi,ar neteks ardyti g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maidana @ 2007 11 22, 19:15)
Na su mano tempais gal iki pavasario kokį voratinklį numegsiu blush2.gif ,jeigu iš mano varpinės ,tai overlokas,nors greit ir aišku,susiuvi ir taškas,gali rengtis,o mezgimas tai ...mezgi ir nežinai ką gausi,ar neteks ardyti g.gif  doh.gif

Maidana,
o tai siuvant irgi buna, kad tenka ardyti. mirksiukas.gif Tik cia jau atsakingiau - sukirpai ir vsio, jei per siaura ar pertrumpa - nedadesi tongue.gif
O mezgant - ner problemu, jei nepataikei is pirmo karto. Galima isardyti ir permegzti be jokiu nuostoliu smile.gif
Kasiopeja, apmetymui galima naudoti zigzaga mirksiukas.gif
Cia mes tave tik dar labiau subalamutinsim tongue.gif
Nors galim suorganizuoti balsavima lotuliukas.gif
As - uz mezgimo masina 4u.gif
Atsakyti
Lauruže didžiausias tau ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif už įdėją
Nu niekada nebuvau pagalvojus, kad mašiną galima tvirtinti prie palangės blush2.gif Taip ir vargdavau: prisuku prie virtuvinio stalo, kol valgyti reikia ruošti ir vėl tempiu atgal į kitą kambarį doh.gif Gal dėl to daugiau virbalais mezgiau, nei mašina
šiandien pabandžiau prisukt prie palangės, labai patogu, šviesu Pamezgiau, palikau, ryt pabaigsiu.Niekam netrukdo.Gaila, kad diena trumpa.Nors pasidėjus lempą ir vakare galima megzt ax.gif Tik kaimynai pamatys lotuliukas.gif
Tiesa, o prie tos drožlių palangės irgi galima sukt, nesulūš?Pas mane kol kas tebėra sena, medinė, bet netolimuose planuose prieis eilė ir šitam langui.
Atsakyti
QUOTE(juros banga @ 2007 11 22, 21:23)
Lauruže didžiausias tau ačiū  4u.gif  4u.gif  4u.gif  už įdėją
Nu niekada nebuvau pagalvojus, kad mašiną galima tvirtinti prie palangės blush2.gif Taip ir vargdavau: prisuku prie virtuvinio stalo, kol valgyti reikia ruošti ir vėl tempiu atgal į kitą kambarį doh.gif Gal dėl to daugiau virbalais mezgiau, nei mašina
šiandien pabandžiau prisukt prie palangės, labai patogu, šviesu Pamezgiau, palikau, ryt pabaigsiu.Niekam netrukdo.Gaila, kad diena trumpa.Nors pasidėjus lempą ir vakare galima megzt ax.gif Tik kaimynai  pamatys lotuliukas.gif
Tiesa, o prie tos drožlių palangės irgi galima sukt, nesulūš?Pas mane kol kas tebėra sena, medinė, bet netolimuose planuose prieis eilė ir šitam langui.

Kai buvau maza, tevas mamai buvo pritvirtines tokia medine lenta prie palanges. Stora lenta buvo, storio kokiu 5-6 cm. blink.gif Tai ant jos mama ir megzdavo. O dabar pas mane namuose paprasta plastikine palange. Kaip ant drozliu plokstes laikytusi, nezinau. Bet logiskai mastant tai ir dauguma musu stalu is drozliu ploksciu... g.gif
Bet vistiek dziaugiuosi, kad ir mano patirtis kazkam praverte. O patogu tai tikrai thumbup.gif
Atsakyti