Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

Šauniai mezgat thumbup.gif ir mašinos puikios,palinksminot drinks_cheers.gif rytoj lauksim mezginių foto mirksiukas.gif ką gi laikas ir man "naują"Verituką pamiklinti mirksiukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maidana @ 2007 11 21, 17:50)
Šauniai mezgat thumbup.gif ir mašinos puikios,palinksminot drinks_cheers.gif rytoj lauksim mezginių foto mirksiukas.gif ką gi laikas ir man "naują"Verituką pamiklinti mirksiukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif

na manau,kad su foto dar teks palaukt g.gif
Maidana , o tu gerai moki megzt, ar tik mokinies g.gif .Kaip matau ir tu iš Vilniaus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2007 11 21, 18:55)
na manau,kad su foto dar teks palaukt  g.gif
Maidana , o tu gerai moki megzt, ar tik mokinies  g.gif .Kaip matau ir tu iš Vilniaus  verysad.gif

Mokinuosi,neseniai nusipirkau dvipusi Verita,instrukcija vokieciu kalba verysad.gif ,vargais ne galais isisavinau viena puse paprasta mezgima,tai tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maidana @ 2007 11 21, 18:05)
Mokinuosi,neseniai nusipirkau dvipusi Verita,instrukcija vokieciu kalba verysad.gif ,vargais ne galais isisavinau viena puse paprasta mezgima,tai tiek biggrin.gif

bet Vilniuj jūsų nemažai mezgančių, tai galit ir susitikt, pasikonsultuot viena su kita bigsmile.gif
Atsakyti
laimužėX, ar mastericoj ziurejai apie brother masinikes, gal kiek panasumu rasi savo su ten aprasytom??? g.gif google man nepadejo gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2007 11 21, 18:58)
laimužėX, ar mastericoj ziurejai apie brother masinikes, gal kiek panasumu rasi savo su ten aprasytom???  g.gif  google man nepadejo  gun_rifle.gif

atsipūtimui virbalus į rankas pasiėmiau lotuliukas.gif , o vėliau dar mėginsiu paskaitinėt unsure.gif ir dar kur parsisiunčiau angliškai bent paveiksliukus pažiūrinėt ir su žodyno pagalba gal ką nors išsiaiškint blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimužėX: 21 lapkričio 2007 - 19:05
QUOTE(tokom @ 2007 11 21, 18:11)
ale kiek cia ispudziu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aha bigsmile.gif As jau tokia, ramiai nusedet negaliu kai naujiena yra - turiu pasidalint su visais tongue.gif
Tocom, ar mezgi ka nors siuo metu? O gal dar ir su azuro karieta? mirksiukas.gif Gal ziurovus priimi partery pasedet ir pastebet mezgimo procesa? blush2.gif
Atsakyti
blush2.gif kazkaip aptingau, kaip ta meshka pries salcius biggrin.gif plius dar kurybinis issekimas vargina mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tokom: 21 lapkričio 2007 - 21:11
QUOTE(tokom @ 2007 11 21, 22:07)
blush2.gif kazkaip aptingau, kaip ta meshka pries salcius biggrin.gif plius dar kurybinis issekimas vargina  mastau.gif

Girdejau vynas ir kompanija skatina kurybinius procesus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2007 11 21, 21:14)
Girdejau vynas ir kompanija skatina kurybinius procesus  mirksiukas.gif

gera mintis user posted image
Atsakyti
mane turbut uzkrestu ne vynas, o kieno nors darbai nauji parodyti lotuliukas.gif jau toks geras spyris buna lotuliukas.gif

Po teisybei rankos tikrai nepasiekia azurines karietos, juolab masinkos blush2.gif Kaledom ruosiuosi, siemet darbsciu ranku burelis pas mane blush2.gif O del padejimo, neesu as profe, tikrai daug daug ismananciu yra, bet susibegimas bendraminciu tai gera ideja liezuvis.gif
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2007 11 21, 22:20)
Susibegimas bendraminciu tai gera ideja liezuvis.gif

O cia tai nebloga mintis. Gal tikrai susibegam kur, mezgejos? Pasedesim, paplepesim, kavos pagurksnosim, mezginiais pasigirsim realybej mirksiukas.gif Gal ir del pasidalinimo patirtim susitartumem... Ka kitos mastot? Laimuze, taip suprantu, kad tu uz?
Atsakyti