Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(moshke @ 2007 11 21, 14:38)
Gal si8l1 per daug 5tempus laikai g.gif

na tą reikalą su laiku susigaudysiu manau, svarbu kad bent jau tiek susigaudžiau kaip megzt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2007 11 21, 15:47)
na tą reikalą su laiku susigaudysiu manau, svarbu kad bent jau tiek susigaudžiau kaip megzt  bigsmile.gif

Laimuze, o tu kuri Brotheri bandai prisijaukint? blink.gif
O pas mani problemsas... Lyg ir neesminis, bet ... Laikikliai, kuriais masina prie palanges tvirtinasi, netinka (neapzioja palanges). Dzin, kad biski temperaturos turiu, nulekiau i Senukus, po to i Ermitaza, o po to i Pasidaryk pac... Nu ir niekur tokiu nera. Ka daryt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2007 11 21, 15:47)
Laimuze, o tu kuri Brotheri bandai prisijaukint?  blink.gif
O pas mani problemsas... Lyg ir neesminis, bet ... Laikikliai, kuriais masina prie palanges tvirtinasi, netinka (neapzioja palanges). Dzin, kad biski temperaturos turiu, nulekiau i Senukus, po to i Ermitaza, o po to i Pasidaryk pac... Nu ir niekur tokiu nera. Ka daryt?  g.gif

aš 860 kankinu lotuliukas.gif , o tu nuo Nevos pamėgink - gal tiks, manajai tiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2007 11 21, 16:49)
aš 860 kankinu  lotuliukas.gif , o tu nuo Nevos pamėgink - gal tiks, manajai tiko  mirksiukas.gif

Tai jau bandziau nuo Nevos paimti, bet netiko - per stori ir i skylute nelenda doh.gif

Tiesa, Moshke, va tau kruva balionu, 4u.gif 4u.gif 4u.gif kad uzrodei ta skelbima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauružė: 21 lapkričio 2007 - 16:05
QUOTE(Lauružė @ 2007 11 21, 14:47)
Laimuze, o tu kuri Brotheri bandai prisijaukint?  blink.gif
O pas mani problemsas... Lyg ir neesminis, bet ... Laikikliai, kuriais masina prie palanges tvirtinasi, netinka (neapzioja palanges). Dzin, kad biski temperaturos turiu, nulekiau i Senukus, po to i Ermitaza, o po to i Pasidaryk pac... Nu ir niekur tokiu nera. Ka daryt?  g.gif

blink.gif o tau patogu ant palanges megzti? as tai ant lyginimo lentos buvau isigudrinus,kol spec spintos neturejau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2007 11 21, 16:02)
Tai jau bandziau nuo Nevos paimti, bet netiko - per stori ir i skylute nelenda  doh.gif

tada teks palangę plonint g.gif , o stalo kokio neturi,kur galėtum pasidėt ?
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2007 11 21, 17:04)
blink.gif o tau patogu ant palanges megzti? as tai ant lyginimo lentos buvau isigudrinus,kol spec spintos neturejau thumbup.gif

Jo, labai patogu. Nejuda nei kiek, o baigei megzt, uztraukei uzuolaidas ir beveik nesimato, nesimaiso ji.

QUOTE(laimužėX @ 2007 11 21, 17:05)
tada teks palangę plonint  g.gif , o stalo kokio neturi,kur galėtum pasidėt ?

Palange paplonint aisku iseitis butu, ale gaila, kaip ir stalo. Zinote, naujas butas, nauji baldai... blush2.gif As tai po Senukus pasivaiksciojus ir ivairiu detaliu prisiziurejus pradejau jau minti aust kaip is atskiru detaliu pasidaryt ka nors panasaus i tuos laikiklius mirksiukas.gif Tiksliau, laukiu, kol tevas ka nors sumastys tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2007 11 21, 16:09)
Jo, labai patogu. Nejuda nei kiek, o baigei megzt, uztraukei uzuolaidas ir beveik nesimato, nesimaiso ji.
Palange paplonint aisku iseitis butu, ale gaila, kaip ir stalo. Zinote, naujas butas, nauji baldai...  blush2.gif As tai po Senukus pasivaiksciojus ir ivairiu detaliu prisiziurejus pradejau jau minti aust kaip is atskiru detaliu pasidaryt ka nors panasaus i tuos laikiklius  mirksiukas.gif Tiksliau, laukiu, kol tevas ka nors sumastys  tongue.gif

aš tai ant rašomojo stalo (nebenaudojamo pagal paskirtį) prisitvirtinus turiu bigsmile.gif
Atsakyti
Jau doh.gif prisidirbau doh.gif
Ar nepatarsit, kaip nuimti uzstrigusia azuro karieta? Ar imanoma ja kazkokiu budu nuimti? blush2.gif Nes uzstrigo taip, kad i viena puse stumsiu - vienos adatos lush, o i kita - kitos. verysad.gif Dieve, kaip geda, kad esu tokia neismanele... angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2007 11 21, 15:45)
Jau  doh.gif prisidirbau doh.gif
Ar nepatarsit, kaip nuimti uzstrigusia azuro karieta? Ar imanoma ja kazkokiu budu nuimti?  blush2.gif  Nes uzstrigo taip, kad i viena puse stumsiu - vienos adatos lush, o i kita - kitos.  verysad.gif Dieve, kaip geda, kad esu tokia neismanele...  angel_sadangel.gif

Spaudi ta rankenele, kad atpalaiduotu ir pirmyn atgal judink atsargiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2007 11 21, 17:50)
Spaudi ta rankenele, kad atpalaiduotu ir pirmyn atgal judink atsargiai smile.gif

Kuria rankenele? Ta kur yra pozicijos N F? Bet ji nesispaudzia... verysad.gif
O daugiau jokios rankeneles nematau verysad.gif
clap.gif Radau, radau, radau... clap.gif
Galvojau, kad jau viskas, teks aukot adatas. O pasirodo, spusteli mygtukeli, ir ji nusikelia nuo masinos. Viskas, siandien su eksperimentais baigiau... karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauružė: 21 lapkričio 2007 - 17:00
ale kiek cia ispudziu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti