QUOTE(Lauružė @ 2007 11 21, 12:11)
Mergikes,
stai ir as. Pasveikinkit mane su nauju pirkiniu - Brother KH830 jau mano Masina beveik nauja, nei porolonas, nei sepeteliai neissinesioje nei kiek.
Riberio nepirkau, nes labai jau daug uzsiprase uz ji. Sake berods 650-700 kainuoja. Bet uztat jis dar turi Brotherius KH836 ir 881. Taigi jei kam idomu - skubekit ir skambinkit.
Sakiau jam, kad ji pareklamuosiu, tai dabar tikisi skambuciu antpludzio.
Beje, berniukas ismanantis apie masinas nemazai, kuom mane nustebino. Tik is technines puses. Norejau issiklausinet apie mezgima azurine karieta, tai sake, kad mezgejas is jo joks Bet uztat technine puse isaiskino
Ir instrukcija elektronini varianta perrase man i kompa. Tiesa anglu kalba. Bet man tai nei kiek nekliudo.
stai ir as. Pasveikinkit mane su nauju pirkiniu - Brother KH830 jau mano Masina beveik nauja, nei porolonas, nei sepeteliai neissinesioje nei kiek.
Riberio nepirkau, nes labai jau daug uzsiprase uz ji. Sake berods 650-700 kainuoja. Bet uztat jis dar turi Brotherius KH836 ir 881. Taigi jei kam idomu - skubekit ir skambinkit.
Sakiau jam, kad ji pareklamuosiu, tai dabar tikisi skambuciu antpludzio.
Beje, berniukas ismanantis apie masinas nemazai, kuom mane nustebino. Tik is technines puses. Norejau issiklausinet apie mezgima azurine karieta, tai sake, kad mezgejas is jo joks Bet uztat technine puse isaiskino
Ir instrukcija elektronini varianta perrase man i kompa. Tiesa anglu kalba. Bet man tai nei kiek nekliudo.
Ooooo, sveikinu Tai jau turėsi žaisliuką ilgam
O kiek mokėjai už turtą? Ir kiek tos kitos kainuoja?
QUOTE(laimužėX @ 2007 11 21, 12:14)
aišku , o kas galėtų būti, kad adata už šepečių užstringa
Papildyta:
tai sveikinimai dideliausi
Moshke ar kartais ne tas pats meistrelis
Papildyta:
tai sveikinimai dideliausi
Moshke ar kartais ne tas pats meistrelis
Adata stringa, kai porolonas išsidėvėjęs
O berniukas nemanau - aną nelabai berniuku pavadinsi nes kaip supratau iš Lauružės, šitas jaunutis visai, ar ne?