Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(rimimita @ 2009 04 04, 19:40)
kaip zinot ar azurine ta mano karieta? ar cia kita turi uzsideti?  blush2.gif
mano masina silver 328, vienpuse, su perfakortom  ax.gif  ten instrukcijoj parasyt kaip megzti kiaurarascius, bet man tiesiog toj vietoj numeta akis  doh.gif  gal taip ir turi buti?  blush2.gif
ir dar klausimelis, mezgant su perfakorta dvispalvi piesini, vietom ant adatos uzmeta abieju spalvu siuluss, nors taip neturetu buti, kodel taip yra?  g.gif
Ale kaip gerai, kad yra su kuo pasikonsultuoti  4u.gif

Nežinau, kaip ažūrus mezga Silveris - pas mane Brotheris. Be pagrindinės mezgančios karietos yra papildoma ažūrinė karieta. Ji sustumdo adatas ir perkelia akis, kai mezgu kiauraraštį. O pas tave komplekte nebuvo antros? Gal tada tavo pagrindinė karieta veikia kaip ažūrinė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2009 04 04, 19:48)
Nežinau, kaip ažūrus mezga Silveris - pas mane Brotheris. Be pagrindinės mezgančios karietos yra papildoma ažūrinė karieta. Ji sustumdo adatas ir perkelia akis, kai mezgu kiauraraštį. O pas tave komplekte nebuvo antros? Gal tada tavo pagrindinė karieta veikia kaip ažūrinė  g.gif

nebuvo papildomos, o ir instrukcijoj ta pati pavaizduota, tik ten tuos visokius mygtukus reik perstatyti unsure.gif lyg viska padariau pagal instrukcija, bet numeta akis. teks dar daugiau pabandyti, gal ir permes akis ant gretimu adatu, o tai jau galvojau, kad visos masinos numeta akis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 03 27, 16:36)
bandėm skirtingų pločių mezginukus, numeta tik paskutinę akį. Matyt jokia konkreti adata nekalta  g.gif

Man paskutines akis numeta, kai per daug siulas itemptas. Kai ismezgi eile, pries pradedant nauja, patikrink, ar paskutines adatos vienodai su vidurinem issikisusios.
Atsakyti
O jūs svarelius mažus pakabinat ant mezginio galų?
O siūlą ar prilaikot kai keičia kryptį karieta?
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2009 04 07, 21:33)
O jūs svarelius mažus pakabinat ant mezginio galų?
O siūlą ar prilaikot kai keičia kryptį karieta?

As tai svarelius mazus kabinu ir siula prilaikau ax.gif
Atsakyti
sveikos. nusipirkau "empisal knitmaster 360/260". deja buvo pridėta tiktai olandiška instrukcija. gal galit padėt surast bent jau angglišką, rusišką ar vokišką variantą? lietuviškai aišku idealiausia būtų
Atsakyti
QUOTE(rimimita @ 2009 04 04, 19:51)
nebuvo papildomos, o ir  instrukcijoj ta pati pavaizduota, tik ten tuos visokius mygtukus reik perstatyti  unsure.gif  lyg viska padariau pagal instrukcija, bet numeta akis. teks dar daugiau pabandyti, gal ir permes akis ant gretimu adatu, o tai jau galvojau, kad visos masinos numeta akis  blush2.gif

verysad.gif pagaliau issiuaiskinau kodel man akis numeta kai bandau megzti kiaurarasti verysad.gif ogi tam reikalui truksta daliu, kadangi masina pirkau deveta tai jau nebeatgausiu tu priedu verysad.gif
o gal zinot kur galeciau paieskot pirkti silver mezgimo masinai daliu? g.gif
Atsakyti
Gal galit kas nors paaiskint man blondinei ax.gif ,kaip nuiminet akis kaip baigi megzt? Nu niekaip neiseina man blush2.gif Busiu labaio dekinga mirksiukas.gif Gal pagaliau pabaigciau megzt savo pipirui megztuka smile.gif Dabar kaip baigineju,suveriu visas akis ant siulo,po to uzbaigineju virbalais,zodziu daug papildomo darbo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulutee @ 2009 04 17, 17:54)
Gal galit kas nors paaiskint man blondinei  ax.gif ,kaip nuiminet akis kaip baigi megzt? Nu niekaip neiseina man  blush2.gif Busiu labaio dekinga  mirksiukas.gif Gal pagaliau pabaigciau megzt savo pipirui megztuka  smile.gif Dabar kaip baigineju,suveriu visas akis ant siulo,po to uzbaigineju virbalais,zodziu daug papildomo darbo  doh.gif

as galiu pasakyti kaip baigineju mezgini, kad nebutu labai susiaurintas galas ax.gif taigi paimu ta "vasiuka"ir sumezgu aki su sekancia(kaip ir baigiant mezgini virbalais), paskui tiesiog ismezgu aki su siulu,sita aki padarau didesne, ir vel - dvi akis sumezgu, o ta ismezgu su siulu... taip gaunasi laisvas galas, nes jei sumegsciau visas akis kaip baigiant mezgini virbalais tai labai susiaureja galas. gal aiskiai paaiskinau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimimita: 17 balandžio 2009 - 18:30
Uzbaiginėdama mezginį naudoju dekerį su "akute". Pirmiausia ranka išmezgu pirmąją akį, tada su dekeriu ją perkeliu ant sekančios adatos. Vėl rankomis išmezgu akį, perkeliu ant gretimos adatos. Ir taip visas reikiamas akis uždarau.
Atsakyti
QUOTE(rimimita @ 2009 04 17, 19:28)
as galiu pasakyti kaip baigineju mezgini, kad nebutu labai susiaurintas galas  ax.gif  taigi paimu ta "vasiuka"ir sumezgu  aki su sekancia(kaip ir baigiant mezgini virbalais), paskui tiesiog ismezgu aki su siulu,sita aki padarau didesne, ir vel - dvi akis sumezgu, o ta ismezgu su siulu... taip gaunasi laisvas galas, nes jei sumegsciau visas akis kaip baigiant mezgini virbalais tai labai susiaureja galas. gal aiskiai paaiskinau  blush2.gif

Supratau mirksiukas.gif

Uzbaiginėdama mezginį naudoju dekerį su "akute". Pirmiausia ranka išmezgu pirmąją akį, tada su dekeriu ją perkeliu ant sekančios adatos. Vėl rankomis išmezgu akį, perkeliu ant gretimos adatos. Ir taip visas reikiamas akis uždarau.

Aciuks,butinai pabandysiu 4u.gif
Atsakyti
atsiprasau uz truputi keista klausima... gal zinot ar labai skiriasi karietos Neva-I ir kokios Neva -V? nes manoji karieta senutes jau i dausas po biski keliauja.... ir tikiu kad naujos neberasiu pirkti tai gal geriau kokios 5 nevos ieskot g.gif
Atsakyti