Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(Inetux @ 2009 03 26, 21:00)
Pagaliau baigiau pirmaji kolektyvini rankdarbi ax.gif (vyras numezge su masina, man liko isiuvinet ir kt. apipavidalint ax.gif )
Kita darbeli jau as pati megsiu, nes pagrindus pramokau ax.gif

Liuks thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif pirmas plynas tikrai neprisvilęs.
vyrui taip pat komplimentai, nes tokių retenybė bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusiukas: 26 kovo 2009 - 20:07
Inetux labai superinis megstukas thumbup.gif

O as turiu daug klausimu,nes niekaip neiseina man megzt verysad.gif
1.Pirma eile kai nuvaziuoji is kaires i desine viskas gerai.Bet kai griztu numeta mezgini,arba uzstringa karieta is vis.Ka darau ne taip?
2.Kokioj padety turi buti adatos mezgant paprastai?
3.Ar mezga Neva 3 isvirkscias akis?
Gal galit parasyt ka tureciau zinot pries pradedant megzt,kas yra svarbiausia.Toj mano knygoj 400 psl. o naudos nelabai.Ka nors surast reikia sklaidyt visa knyga,nes taip viskas ismetyta doh.gif
Gal kuri gyvenat Kaune ir galetumet pamokint mane megzt?Skolinga nelikciau tikrai mirksiukas.gif As cia labai rimtai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulutee: 27 kovo 2009 - 15:11
QUOTE(saulutee @ 2009 03 27, 16:10)

3.Ar mezga Neva 3 isvirkscias akis?

Cia turbut klausimas ne i tema ax.gif Prisiminiau,kad tik fangines mezga isvirksciom blush2.gif
O kaip jus numezgat stulpelius megztuko apaciai?Rankom?
Atsakyti
QUOTE(saulutee @ 2009 03 27, 16:00)
Cia turbut klausimas ne i tema  ax.gif Prisiminiau,kad tik fangines  mezga isvirksciom  blush2.gif
O kaip jus numezgat stulpelius megztuko apaciai?Rankom?

As tai numezgu paprastai, t.y tik gerosiom, o paskui nuleidziu kas 2-ra stulpeli ir ismezgu ji isvirksciom akim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusiukas @ 2009 03 24, 09:26)
O gal pabandykit būtent tą adatą pakeisti  g.gif  Brotheriuose nesunkiai tai padaryti  4u.gif

bandėm skirtingų pločių mezginukus, numeta tik paskutinę akį. Matyt jokia konkreti adata nekalta g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Knopka* @ 2009 03 27, 17:04)
As tai numezgu paprastai, t.y tik gerosiom, o paskui nuleidziu kas 2-ra stulpeli ir ismezgu ji isvirksciom akim  ax.gif

O kaip ta padaryt?
Man pagaliau isejo megzt biggrin.gif Tiesa,tik pabandziau ant 20 adatu,bet vistiek isejo bigsmile.gif Tik siula labai reikia ziuret,kad neuzkliutu kur,nes iskart skyle gaunasi blink.gif
Atsakyti
Dar norejau paklaust kodel vienam kraste numeta kelias akis kartais?
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 03 27, 16:36)
bandėm skirtingų pločių mezginukus, numeta tik paskutinę akį. Matyt jokia konkreti adata nekalta  g.gif

o uzkabinat siula uz tokio cipuko? na kaip uzdedant akis siulas sukasi apie adata ir ant tokiu metaliuku tempiasi toliau... jie keliasi kai karieta vaziuoja. nes jei tik per adata tempiat siula jis ir nukris net nebus kur jam uzsikabint... jauciu reik nufotkint nes man paciai is tokio parasymo neaisku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusiukas @ 2009 03 26, 21:05)
Liuks  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  pirmas plynas tikrai neprisvilęs.
vyrui taip pat komplimentai, nes tokių retenybė  bigsmile.gif  mirksiukas.gif

aciu blush2.gif
Atsakyti
noreciau paklausti del mezgimo su perfakortom kiaurarasti blush2.gif braukiant su karieta, numeta tas akis nu oadatu kur turetu buti skylutes, tai man jas reikia paciai ant gretimu adatu sukelti, ar turetu jos pacios ten persikelti, tik kazkodel man nepavyksta blush2.gif g.gif ot mezgejele is manes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rimimita @ 2009 04 04, 10:38)
noreciau paklausti del mezgimo su perfakortom kiaurarasti  blush2.gif  braukiant su karieta, numeta tas akis nu oadatu kur turetu buti skylutes, tai man jas reikia paciai ant gretimu adatu sukelti, ar turetu jos pacios ten persikelti, tik kazkodel man nepavyksta  blush2.gif  g.gif  ot mezgejele is manes  doh.gif

Ažūrinė karieta pati turi perkelti akis ant reikiamų adatų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2009 04 04, 15:32)
Ažūrinė karieta pati turi perkelti akis ant reikiamų adatų  4u.gif

kaip zinot ar azurine ta mano karieta? ar cia kita turi uzsideti? blush2.gif
mano masina silver 328, vienpuse, su perfakortom ax.gif ten instrukcijoj parasyt kaip megzti kiaurarascius, bet man tiesiog toj vietoj numeta akis doh.gif gal taip ir turi buti? blush2.gif
ir dar klausimelis, mezgant su perfakorta dvispalvi piesini, vietom ant adatos uzmeta abieju spalvu siuluss, nors taip neturetu buti, kodel taip yra? g.gif
Ale kaip gerai, kad yra su kuo pasikonsultuoti 4u.gif
Atsakyti