Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(saulutee @ 2009 03 24, 16:56)
Aciuks  4u.gif O kiek turi buti tu svoriu?Kas tie dekeriai?Bet man ji tvarkinga atrodo,ryt vaziuosiu paziuret.Tas vyras,kuris pardavineja,sake,kad buvo meistra iskvietes,tai dar sureguliavo ta masina.
dar norejau paklaust,ar iseina su mezgimo masina megzt keliu spalvu megztuka,bet spalvos skirtingos eis vertikaliai(statmenai) mezginio?  g.gif

Pas mane Nevoj buvo tik du svoriai ir labai menki, tai naudoju nuo kitos mašinos. Dekeriai tia tokie įrankiukai kuriais pakabini akis darant kiauraraštį arba sukeistas akis, jie būna ant vieno kotelio vienas ir turi būti po du, po tris po keturis ir iš abiejų kotelio galų (nežinau ar suprantamai parašiau). Spalvotą raštą megzti eina tik su juo reikės gerokai paplušėti (bent man taip).
Atsakyti
Taip suprantu, kad svorių turi būti tiek, kad užtektų per visą adatinės ilgį pakabint. Pas mane prie Nevos atrodo buvo 4 ilgi. Na ir du kraštiniai - mažučiai.
Atsakyti
QUOTE(Dusiukas @ 2009 03 24, 17:04)
Dekeriai tia tokie įrankiukai kuriais pakabini akis darant kiauraraštį arba sukeistas akis, jie būna ant vieno kotelio vienas ir turi būti po du, po tris po keturis ir iš abiejų kotelio galų (nežinau ar suprantamai parašiau).

Supratau,kas tie dekeriai smile.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkau masiniuka siandien biggrin.gif Neva 3. Bandysiu siandien megzt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulutee @ 2009 03 25, 15:39)
Nusipirkau masiniuka siandien  biggrin.gif Neva 3. Bandysiu siandien megzt  ax.gif

Tai sėkmės mirksiukas.gif Lauksim mezginukų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulutee @ 2009 03 25, 15:39)
Nusipirkau masiniuka siandien  biggrin.gif Neva 3. Bandysiu siandien megzt  ax.gif

Sveikinu, Saulutee 4u.gif
Pačios dideliausios sėkmės tau, ir kad nenusvirtų rankelės po pirmų bandymų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusiukas @ 2009 03 25, 16:17)
Tai sėkmės  mirksiukas.gif  Lauksim mezginukų  ax.gif

Aciuks 4u.gif mezginuku reiks palaukt ax.gif
Atsakyti
Dar norejau paklaust blush2.gif Neva 3 kai mezgi,nuvaziuoji su karieta is kaires i desine,o kai grizti atgal jinai mezga ar ne?Nes man numete visas akis g.gif Reikalas tas,kad instrukcijos nebuvo,tik knyga idejo rusu kalba apie remonta ir eksplotacija.Tai nieko neradau tuo klausimu parasyta unsure.gif

Sveikinu, Saulutee 4u.gif
Pačios dideliausios sėkmės tau, ir kad nenusvirtų rankelės po pirmų bandymų 4u.gif

Aciukas wub.gif Kol kas tai noras begalinis yra ir rankos dar nesvyra ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulutee: 25 kovo 2009 - 21:26
saulutee, mezga į abi puses važiuojant.Nepaklojai siūlo grįždama, todėl ir numetė visas akis
Atsakyti
Dar norejau paklaust ax.gif tie 4 "riciagai' ant karietos,ar labai svarbi ju padetis mezgant?
Tuoj as jums atsibosiu su savo klausimais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saulutee @ 2009 03 26, 10:37)
Dar norejau paklaust  ax.gif tie 4 "riciagai' ant karietos,ar labai svarbi ju padetis mezgant?
Tuoj as jums atsibosiu su savo klausimais  rolleyes.gif

Taip, jų padėtis yra svarbi bigsmile.gif instrukcijoj yra parašyta kada kokioj padėty jie turi būti
http://lenusya.com/m...l/manual14.html čia rašo apie NEVĄ 5, bet manau turėtų ir 3 tikti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimužėX: 26 kovo 2009 - 11:31
Pagaliau baigiau pirmaji kolektyvini rankdarbi ax.gif (vyras numezge su masina, man liko isiuvinet ir kt. apipavidalint ax.gif )
user posted image
user posted image

Kita darbeli jau as pati megsiu, nes pagrindus pramokau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inetux: 26 kovo 2009 - 20:01