Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(Dusiukas @ 2009 03 23, 19:21)
Instrukcijoje turėtų būti parodyta kaip uždėti akis, ten nelabai reikia kalbos, nes ir iš paveiksliukų aišku. o tada lygiam raštui gauti dedi siūlą ant adatų ir važiuoji su karieta. Pradžiai pabandyk tiek.  mirksiukas.gif

Aciukas 4u.gif , matai man nelabai aisku todel kad ten yra berods tas vadinamas siulvedis, nes kiek supratau tai is instrukcijos tai ten i karieta isiveria siulas ax.gif , ir man nereiktu paciai siulo det ant adatu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ggudrute @ 2009 03 23, 19:29)
Aciukas 4u.gif , matai man nelabai aisku todel kad ten yra berods tas vadinamas siulvedis, nes kiek supratau tai is instrukcijos tai ten i karieta isiveria siulas  ax.gif , ir man nereiktu paciai siulo det ant adatu mirksiukas.gif

Jei yra siūlvedis tada tikrai nereikia pačiai siūlo dėti, tada pabandyk apvyniojimo būdu užsimesti adatas ir įdėjus siūlą į siūlvedį traukyk karietą pirmyn ir atgal. tiesa, jei ten pridėti svareliai tai kai užmeti akis, užkabini tokias šukas tarp adatų, užkabini svarelius ir tik tada važiuoji su karieta. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusiukas @ 2009 03 23, 19:59)
Jei yra siūlvedis tada tikrai nereikia pačiai siūlo dėti, tada pabandyk apvyniojimo būdu užsimesti adatas ir įdėjus siūlą į siūlvedį traukyk karietą pirmyn ir atgal. tiesa, jei ten pridėti svareliai tai kai užmeti akis, užkabini tokias šukas tarp adatų, užkabini svarelius ir tik tada važiuoji su karieta.  4u.gif

Aciu 4u.gif malonu kad yra kas istiesia pagalbos ranka mirksiukas.gif , reikes bandyt , tikiuosi pavyks blush2.gif
Atsakyti
http://www.skelbiu.l...is-5970850.html
O ar tokios uztektu man pradziai? ax.gif I ka reiktu keipt demesi,kai pirksiu masina?
Atsakyti
QUOTE(ggudrute @ 2009 03 23, 20:49)
Aciu  4u.gif malonu kad yra kas istiesia pagalbos ranka mirksiukas.gif  , reikes bandyt , tikiuosi pavyks blush2.gif

Sėkmės! Manau tikrai pavyks mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(saulutee @ 2009 03 23, 21:09)
O ar tokios uztektu man pradziai?  ax.gif I ka reiktu keipt demesi,kai pirksiu masina?

Pradžiai manau kad tikrai užtektų, bet čia Jūsų asmeninis reikalas. Nevos yra pačios paprasčiausios mezgimo mašinos be jokių patogumų. Mezgant kiauraraštį ar sukeičiamas akis viską reiks atlikti rankomis, o su brotheriu tai tam yra perfokortos ir speciali ažūrinė karieta, kuri viską padaro už mus. O dėmesį reiktų atkreipti į tai ar nėra labai surūdėjusi, apvertus karietą apžiūrėti ar neišdilusio dalys , bet jei jau gerokai padėvėta tai matosi.
Sėkmės paieškose! 4u.gif
Atsakyti
Une, labai dailus megztukas thumbup.gif
Tik vieno nesuprantu - kaip tu skyles sagoms padarei? blink.gif

Aš vakar buvau nerealiai susinervinus, tai iš to piktumo parsitysiau iš rūsio mašiną ir pamėginau išnagrinėti, iš kur jai kojos dygsta. Bendrom su vyru pajėgom privertėm ją megzti lotuliukas.gif Sakyčiau, visai pavyko (kaip žmonėms, niekada gyvenime neturėjusiems nieko bendro su tokiais aparatais) cool.gif

Tik yra viena bėda. Kairėj pusėj paskutinę akį numetinėja. Kad mašina sugeba megzti normaliai, aš neabejoju, ją patyrusi ranka yra išbandžiusi. Bet man nesigauna. Aišku, "metodom naučnovo tyka" ir patiems gal pavyks išsiaiškint, bet gal kas buvot susidūrę ir galit ant kelio užvesti, kad nereiktų ilgai ir nuobodžiai grybauti? blush2.gif Aparatas yra Brother KH860
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 24 kovo 2009 - 09:28
Kaip islyginat uzsirietusius mazginio krastus. Numezgiau megstukui kapisona, bet labai jau tie krastai uzsiraite paliko, bandziau su vaseliu apnert, bet nlb tiesias doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inetux: 24 kovo 2009 - 10:39
QUOTE(kasiopeja @ 2009 03 24, 10:23)
Une, labai dailus megztukas  thumbup.gif
Tik vieno nesuprantu - kaip tu skyles sagoms padarei?  blink.gif

Aš vakar buvau nerealiai susinervinus, tai iš to piktumo parsitysiau iš rūsio mašiną ir pamėginau išnagrinėti, iš kur jai kojos dygsta. Bendrom su vyru pajėgom privertėm ją megzti  lotuliukas.gif  Sakyčiau, visai pavyko (kaip žmonėms, niekada gyvenime neturėjusiems nieko bendro su tokiais aparatais)  cool.gif 

Tik yra viena bėda. Kairėj pusėj paskutinę akį numetinėja. Kad mašina sugeba megzti normaliai, aš neabejoju, ją patyrusi ranka yra išbandžiusi. Bet man nesigauna. Aišku, "metodom naučnovo tyka" ir patiems gal pavyks išsiaiškint, bet gal kas buvot susidūrę ir galit ant kelio užvesti, kad nereiktų ilgai ir nuobodžiai grybauti?  blush2.gif  Aparatas yra Brother KH860

O gal pabandykit būtent tą adatą pakeisti g.gif Brotheriuose nesunkiai tai padaryti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Inetux @ 2009 03 24, 11:37)
Kaip islyginat uzsirietusius mazginio krastus. Numezgiau megstukui kapisona, bet labai jau tie krastai uzsiraite paliko, bandziau su vaseliu apnert, bet nlb tiesias doh.gif

Tiesiog sudrėkinti ir su lygintuvu paspaudžiant palyginti, o jei siūlas nelyginamas tai sudrėkinti ir patiesti ant kokio rankšluosčio suformuoti ir palikti išdžiūti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusiukas @ 2009 03 24, 10:19)
Sėkmės! Manau tikrai pavyks  mirksiukas.gif
Papildyta:
Pradžiai manau kad tikrai užtektų, bet čia Jūsų asmeninis reikalas. Nevos yra pačios paprasčiausios mezgimo mašinos be jokių patogumų. Mezgant kiauraraštį ar sukeičiamas akis viską reiks atlikti rankomis, o su brotheriu tai tam yra perfokortos ir speciali ažūrinė karieta, kuri viską padaro už mus. O dėmesį reiktų atkreipti į tai ar nėra labai surūdėjusi, apvertus karietą apžiūrėti ar neišdilusio dalys , bet jei jau gerokai padėvėta tai matosi.
Sėkmės paieškose!  4u.gif

Aciu labai uz patarimus wub.gif Atkreipsiu demesi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusiukas @ 2009 03 24, 12:26)
Tiesiog sudrėkinti ir su lygintuvu paspaudžiant palyginti, o jei siūlas nelyginamas tai sudrėkinti ir patiesti ant kokio rankšluosčio suformuoti ir palikti išdžiūti.  4u.gif

Aciu 4u.gif bandysim taip ir padaryt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulutee @ 2009 03 23, 21:09)
O ar tokios uztektu man pradziai?  ax.gif I ka reiktu keipt demesi,kai pirksiu masina?

O aš dar patarčiau pažiūrėt ar yra visi svoriai, ar yra dekeriai ir tos metalinės kaip liniuotės, kur akis išstumia į priekį.
Dar reiktų pažiūrėt, ar nesulankstytos adatos. Jei kelios ir bus nelabai gražios, tai jas galima į kraštus perdėti ir jos netrukdys.

Dusiuk, fainas bolero wub.gif Gaila tik kad iš arti neleidžia apžiūrėt (ot cekava zosė tongue.gif )

QUOTE(Inetux @ 2009 03 24, 11:37)

Kažin ar jie išsities... Tokie jau mezgimo mašina ypatumai. Gal pagelbėtų primegzta atnarėlė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauružė: 24 kovo 2009 - 14:54
QUOTE(Lauružė @ 2009 03 24, 15:51)
O aš dar patarčiau pažiūrėt ar yra visi svoriai, ar yra dekeriai ir tos metalinės kaip liniuotės, kur akis išstumia į priekį.
Dar reiktų pažiūrėt, ar nesulankstytos adatos. Jei kelios ir bus nelabai gražios, tai jas galima į kraštus perdėti ir jos netrukdys.

Aciuks 4u.gif O kiek turi buti tu svoriu?Kas tie dekeriai?Bet man ji tvarkinga atrodo,ryt vaziuosiu paziuret.Tas vyras,kuris pardavineja,sake,kad buvo meistra iskvietes,tai dar sureguliavo ta masina.
dar norejau paklaust,ar iseina su mezgimo masina megzt keliu spalvu megztuka,bet spalvos skirtingos eis vertikaliai(statmenai) mezginio? g.gif
Atsakyti