Sveikos mezgėjėlės, labai noriu paklausti, kokią mašiną nusipirkti, jei niekada gyvenime nesu mezgus mašina, tik rankom. Neturiu jokio supratimo, į ką žiūrėti perkant, kokie privalumai. Norėčiau geresnės, patarkit prašau. O kaip po to išmokti megzt, gal kokie kursai yra?
ačiū
Sveikos, norejau paklaust, kaip graziai mezgini. Man kazkodel gaunasi tarpeliai ir susitraukia kazkaip. Gal ka ne taip darau? uzbaigineju panasiai kaip su virbalais. suimi dvi akis ir jas ismezgi ir t.t...Kaip jus darot?
Ieskojau, bet neradau
Ieskojau, bet neradau
QUOTE(Lauružė @ 2009 03 20, 08:39)
Ojoj, Saulute, liudnai atrodo tavo masiniukas
O kaip karieta važiuoja? Lengvai, nekliūna?
Tiesą pasakius man atrodo, kad kol ją susireguliuosi, daug vargelio turėsi...
Tavo vietoj aš naujesnės pasieškočiau. Paprastute Neva bet padorios būklės galima už kelis šimtelius nusipirkt.
O kaip karieta važiuoja? Lengvai, nekliūna?
Tiesą pasakius man atrodo, kad kol ją susireguliuosi, daug vargelio turėsi...
Tavo vietoj aš naujesnės pasieškočiau. Paprastute Neva bet padorios būklės galima už kelis šimtelius nusipirkt.
Aciu uz atsakyma Karieta tai irgi sunkiai vaziuoja,ir stringa
Man ir taip atrodo,kad pasiieskosiu kito masiniuko.Gal tas kas parduoda gales parodyt ir kaip megzt
O kokia patartumet pirkt?Butinai fangine ar ne?As noriu taip megzt,nebutinai storais siulais,bet ,kad kokysbiskai gautusi.O gal pasidairyt geresnes?Pavyzdziui Brother koki?
QUOTE(saulutee @ 2009 03 20, 15:02)
Aciu uz atsakyma Karieta tai irgi sunkiai vaziuoja,ir stringa
Man ir taip atrodo,kad pasiieskosiu kito masiniuko.Gal tas kas parduoda gales parodyt ir kaip megzt
O kokia patartumet pirkt?Butinai fangine ar ne?As noriu taip megzt,nebutinai storais siulais,bet ,kad kokysbiskai gautusi.O gal pasidairyt geresnes?Pavyzdziui Brother koki?
O jeigu nepatiks tau megzt su mašina? Žodžiu, aš pradėjau nuo paprastos vienpusės Nevos. Ir dabar dar jos pasiilgstu
Na, nebent finansinė pusė tavęs nedomina, tai aišku kad smagiau dirbt su geresne, naujesne. Juk ir technologijos vietoj nestovi - mašinos su kiekviena karta vis tobulesnės.
QUOTE(une @ 2009 03 19, 14:36)
na nejauku biski, nes nesu niekada mezgusi megztiniu tai cia mano visapusiskas pirmas blynas
megzta is pigiausiu vilnoniu siulu, nes mokytis su brangiais prabanga tai, iskaitant sagas, megztukas kainavo iki 10 lt
pasakykit profesionales ar as kazka ne taip dariau ar siulu sudetis kalta, kad pasiraito krastai? o siaip naturoj jis gana neblogai "gula", kazkaip foto isryskina ko paprasta akis nemato
megzta is pigiausiu vilnoniu siulu, nes mokytis su brangiais prabanga tai, iskaitant sagas, megztukas kainavo iki 10 lt
pasakykit profesionales ar as kazka ne taip dariau ar siulu sudetis kalta, kad pasiraito krastai? o siaip naturoj jis gana neblogai "gula", kazkaip foto isryskina ko paprasta akis nemato
Une, visiems kažkada buvo pradžia Kad kraštai nesiraitytų, tai aš megzdama atnarėlę sumažinu tankumą, o paskui arba palygint (jei visas mezginys yra lyginamas), arba išskalbus patiest džiovinimui ir užklot tą vietą rankšluosčiu (tada pasispaudžia ir nesiraito) . O šiaip megztukas labai tvarkingai numegztas
QUOTE(saulutee @ 2009 03 19, 20:18)
Cia mano masinos fotkes Gal galit parasyt kas cia per paukstis nes man atrodo,kad jai kazko truksta.Siulvedzio tokio nerandu.Ir isvis man atrodo,kad ja reiks atiduot is ko pasiskolinau.Sake,kad ji labai sena.
Parasykit prasau ar verta man gaist laika ir bandyt su megzt,ar ieskotis kitos masinos.Megzt man ji visai nemezga
PLEASE,PRASAU BUKIT GEROS PARASYKIT
Parasykit prasau ar verta man gaist laika ir bandyt su megzt,ar ieskotis kitos masinos.Megzt man ji visai nemezga
PLEASE,PRASAU BUKIT GEROS PARASYKIT
saulutee, kiek matosi pagal nuotrauką, tai čia NEVA 1 ar 2, ir siūlvedžio prie tokių nebūna. O vaizdelis iš nuotraukų tikrai tragiškas, jei tik yra galimybė geriau pasiieškok kito mašiniuko - pažiūrėk skelbimuose, tikrai už kelis šimtukus gali nusipirkt gan gerą. O jei negaila pinigėlių, ir nori turėt naują gerą mašiną - tai ir tokių gali rast pas mus, bet jau kainą skaičiuosis keturženkliais skaičiais
QUOTE(carnitaster @ 2009 03 20, 07:57)
Sveikos mezgėjėlės, labai noriu paklausti, kokią mašiną nusipirkti, jei niekada gyvenime nesu mezgus mašina, tik rankom. Neturiu jokio supratimo, į ką žiūrėti perkant, kokie privalumai. Norėčiau geresnės, patarkit prašau. O kaip po to išmokti megzt, gal kokie kursai yra?
ačiū
ačiū
carnitaster, jau Lauružė rašė ir aš tą patį galiu pasakyt, jei nesi niekad mezgus ir nesi įsitikinus, kad tai patiks ir turėsi laiko ir kantrybės išmokt - tada pirk naudotą ir paprastesnę mašiną, o jei pinigai nesudaro problemų ir tikrai nori turėt gerą daiktą, tai ieškok naujos mašinos, yra ir elektroninių jau. O kursų manau, kad pas mus nėra nebent privačiai ką nors susirastum
QUOTE(Inetux @ 2009 03 20, 08:39)
Sveikos, norejau paklaust, kaip graziai mezgini. Man kazkodel gaunasi tarpeliai ir susitraukia kazkaip. Gal ka ne taip darau? uzbaigineju panasiai kaip su virbalais. suimi dvi akis ir jas ismezgi ir t.t...Kaip jus darot?
Ieskojau, bet neradau
Ieskojau, bet neradau
Inetux, šiaip aš mezginį nuleidinėju tuo kabliuku, kur yra prie mašinos, o jei tau nepatinka toks būdas ir negražiai gaunasi, tai gali nusikelt akis ant virbalo ir tada nulaidyt.
QUOTE(Lauružė @ 2009 03 20, 14:26)
O jeigu nepatiks tau megzt su mašina? Žodžiu, aš pradėjau nuo paprastos vienpusės Nevos. Ir dabar dar jos pasiilgstu
Na, nebent finansinė pusė tavęs nedomina, tai aišku kad smagiau dirbt su geresne, naujesne. Juk ir technologijos vietoj nestovi - mašinos su kiekviena karta vis tobulesnės.
Lauruže, aš jau daug metų mezgu su NEVA, ir kolkas man jos gana, nors aišku jei būtų galimybė pirkčiau kokią kompiuterizuotą
Aciu labai uz atsakymus bandysim ieskot kitos.Gal kuri parduodat masiniuka?
QUOTE(une @ 2009 03 19, 15:36)
na nejauku biski, nes nesu niekada mezgusi megztiniu tai cia mano visapusiskas pirmas blynas
vaikas fotkino, tai atsiprasau uz kokybe
vaikas fotkino, tai atsiprasau uz kokybe
une, pirmas darbas labai šaunus taip ir toliau
Sveikutes
Noriu paklaust ar kuri mezgat su Neva 4-1 ? Jei taip tai laaabai prasau paaiskinkit man neismanelei , kaip ten su ja reik megzt. Parsiveziau ja is uosviu noredama pradet megzt su mezgimo masina, bet negalvojau kad esu tokia ziopla , kad nesuprasiu as kaip su ja megzt. Yra ir instrukcija rusiska, nes ji isviso nenaudota buvo dar gamyklineje pakuoteje, palei instrukcijas susirinkau, nors rusiskai nelabai kertu , bet pavyko kai ka issisifruoti. O stai su mezgimu ne bum bum , kazkiek pabandziau kiek supratau kazka pamegzt, bet niekas nesugavo, todel ir uzsukau cia su dideliu prasymu, kad bent truputuka paaiskintumet kaip uzmest akis ir kaip toliau megzt . Tikiuosi pavyks man kazkaip su ja susidraugaut , arba teks megzt tik rankomis ir toliau
Noriu paklaust ar kuri mezgat su Neva 4-1 ? Jei taip tai laaabai prasau paaiskinkit man neismanelei , kaip ten su ja reik megzt. Parsiveziau ja is uosviu noredama pradet megzt su mezgimo masina, bet negalvojau kad esu tokia ziopla , kad nesuprasiu as kaip su ja megzt. Yra ir instrukcija rusiska, nes ji isviso nenaudota buvo dar gamyklineje pakuoteje, palei instrukcijas susirinkau, nors rusiskai nelabai kertu , bet pavyko kai ka issisifruoti. O stai su mezgimu ne bum bum , kazkiek pabandziau kiek supratau kazka pamegzt, bet niekas nesugavo, todel ir uzsukau cia su dideliu prasymu, kad bent truputuka paaiskintumet kaip uzmest akis ir kaip toliau megzt . Tikiuosi pavyks man kazkaip su ja susidraugaut , arba teks megzt tik rankomis ir toliau
Sveikos. Aš ir su klausimu. Nesusidūrus ir aš su mezgimo mašina, tai norėjau paklaust ar darbo principas jų panašus? Ta prasme, ar mezganti su Neva, galėtų parodyt, kaip mezgti su kitos firmos (net nežinau pavadinimo)mašina.Ačiū
http://www.skelbiu.l...ai-3191116.html
Ar verta šita tiek pinigų?Man visai neblogai atrodo
Ar verta šita tiek pinigų?Man visai neblogai atrodo
QUOTE(ggudrute @ 2009 03 23, 11:04)
Sveikutes
Instrukcijoje turėtų būti parodyta kaip uždėti akis, ten nelabai reikia kalbos, nes ir iš paveiksliukų aišku. o tada lygiam raštui gauti dedi siūlą ant adatų ir važiuoji su karieta. Pradžiai pabandyk tiek.
Papildyta:
QUOTE(polo @ 2009 03 23, 11:30)
Sveikos. Aš ir su klausimu. Nesusidūrus ir aš su mezgimo mašina, tai norėjau paklaust ar darbo principas jų panašus? Ta prasme, ar mezganti su Neva, galėtų parodyt, kaip mezgti su kitos firmos (net nežinau pavadinimo)mašina.Ačiū
daug maž gal ir panaėus, bet manau norint megzti su kita reikia su ja gerokai susipažinti ir paanalizuoti instrukciją. Aė pradėjau megzti su Neva, o kai nusipirkai Brother, tai kol ją perpratau praėjo kokios kelios dienos.
Papildyta:
QUOTE(saulutee @ 2009 03 23, 16:51)
Man taip pat atrodo neblogai turi pasidomėti gal visai nedaug naudota
O čia mano žadėtas parodyti bolero
].[/URL]