Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

as jau jau kuris laikas nusimezgus savo pirma megztuka wub.gif labai rankos niezti toliau darbuotis. ideju daug turiu, o su laiku neiseina draugaut unsure.gif
bet tikiuosi neuzilgo vel prisesiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulutee @ 2009 03 17, 12:38)
Vienu zodziu varciau tema,radau Neva instrukcija atsisiust reikia.Man,blondinei,neiseina  ax.gif Paaiskinkit kaip atsisiust,prasau  4u.gif O gal galit parasyt,jei atsimenat,kuriam puslapy tos insrukcijos su paveiksliukais yra?  mirksiukas.gif Niekaip neradau,sedejau vakar iki pirmos nakties.Bandysiu dar ieskot.Nu taip noriu pabandyt megzt,megztuko modelis jau sugalvotas,siulai yra,masina yra o megzt neiseina  doh.gif O gal gali but,kad sena masina ir nemezga?Akis tai dejau pati is savo isivaizdavimo ir nemezga.

Ar šito reikia? http://www.lenusya.com/index.html
Atsakyti
QUOTE(_Smilga_ @ 2009 03 17, 19:39)

Sito smile.gif Aciu labai aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2009 03 17, 14:15)
as jau jau kuris laikas nusimezgus savo pirma megztuka  wub.gif  labai rankos niezti toliau darbuotis. ideju daug turiu, o su laiku neiseina draugaut  unsure.gif
bet tikiuosi neuzilgo vel prisesiu  wub.gif

Tai labai prašom pasirodyti 4u.gif ir tuo pačiu pagyvinti šia temą mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, mezgėjėlės 4u.gif
smagu, kad vis daugėja būrelis. Tik per tuos darbus nelabai laiko rašymui lieka blush2.gif
O temos "pagyvinimui" parodysiu paskutinę suknytę, megzta mašina ir vąšeliu, 7-8 metų mergytei. Spalva tikrumoj daug ryškesnė, net akys prisibijo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
ir tikrai merginos, rodykit kuo dažniau savo darbelius, kad ir kokie nedideli jie būtų.
Dusiuk, Smilga, ką jūs bemezgat ????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimužėX: 18 kovo 2009 - 09:28
QUOTE(laimužėX @ 2009 03 18, 10:26)
smagu, kad vis daugėja būrelis. Tik per tuos darbus nelabai laiko rašymui lieka  blush2.gif
O temos "pagyvinimui" parodysiu paskutinę suknytę, megzta mašina ir vąšeliu, 7-8 metų mergytei. Spalva tikrumoj daug ryškesnė, net akys prisibijo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
user posted image
ir tikrai merginos, rodykit kuo dažniau savo darbelius, kad ir kokie nedideli jie būtų.

UAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU kaip gražu! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Aš nesenai dukrai numezgiau bolero, bet niekaip nepriprašau kad papozuotų ax.gif
Reiks imti griežtai lotuliukas.gif . Tai kaip nufotkinsiu ir parodysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokia grazi suknele wub.gif Pakilo man dar didesnis noras megzt ax.gif Tik kol susigaudysiu kaip kas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2009 03 18, 09:26)
smagu, kad vis daugėja būrelis. Tik per tuos darbus nelabai laiko rašymui lieka  blush2.gif
O temos "pagyvinimui" parodysiu paskutinę suknytę, megzta mašina ir vąšeliu, 7-8 metų mergytei. Spalva tikrumoj daug ryškesnė, net akys prisibijo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Labai graži suknytė. Man tas "koriuko" raštas labai gražiai su nertu raštu suderintas. Ir gėlytė labai graži.

O aš tai dabar nieko nemezgu su mašina. Pradėjau ten tokią sktraistę nert, tai kaip sakoma "na dolgo" wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusiukas @ 2009 03 18, 10:19)
Tai labai prašom pasirodyti  4u.gif ir tuo pačiu pagyvinti šia temą  mirksiukas.gif

na nejauku biski, nes nesu niekada mezgusi megztiniu schmoll.gif tai cia mano visapusiskas pirmas blynas biggrin.gif
vaikas fotkino, tai atsiprasau uz kokybe ax.gif
user posted image
megzta is pigiausiu vilnoniu siulu, nes mokytis su brangiais prabanga biggrin.gif tai, iskaitant sagas, megztukas kainavo iki 10 lt lotuliukas.gif
pasakykit profesionales ar as kazka ne taip dariau ar siulu sudetis kalta, kad pasiraito krastai? 4u.gif o siaip naturoj jis gana neblogai "gula", kazkaip foto isryskina ko paprasta akis nemato g.gif
Atsakyti
O man prie to modeliuko visai tinka pasiraitę kraštai wub.gif Ir dar spalvytė čiki thumbup.gif Aš tai vis svajoju apie tokią liemenę-švarkelį, bet kaip visada sau laiko pritrūksta... g.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Cia mano masinos fotkes blush2.gif Gal galit parasyt kas cia per paukstis blink.gif nes man atrodo,kad jai kazko truksta.Siulvedzio tokio nerandu.Ir isvis man atrodo,kad ja reiks atiduot is ko pasiskolinau.Sake,kad ji labai sena.
Parasykit prasau ar verta man gaist laika ir bandyt su megzt,ar ieskotis kitos masinos.Megzt man ji visai nemezga schmoll.gif
PLEASE,PRASAU BUKIT GEROS PARASYKIT 4u.gif
Atsakyti
Ojoj, Saulute, verysad.gif liudnai atrodo tavo masiniukas verysad.gif
O kaip karieta važiuoja? Lengvai, nekliūna?
Tiesą pasakius man atrodo, kad kol ją susireguliuosi, daug vargelio turėsi...
Tavo vietoj aš naujesnės pasieškočiau. Paprastute Neva bet padorios būklės galima už kelis šimtelius nusipirkt. ax.gif
Atsakyti