as jau jau kuris laikas nusimezgus savo pirma megztuka labai rankos niezti toliau darbuotis. ideju daug turiu, o su laiku neiseina draugaut
bet tikiuosi neuzilgo vel prisesiu
QUOTE(saulutee @ 2009 03 17, 12:38)
Vienu zodziu varciau tema,radau Neva instrukcija atsisiust reikia.Man,blondinei,neiseina Paaiskinkit kaip atsisiust,prasau O gal galit parasyt,jei atsimenat,kuriam puslapy tos insrukcijos su paveiksliukais yra? Niekaip neradau,sedejau vakar iki pirmos nakties.Bandysiu dar ieskot.Nu taip noriu pabandyt megzt,megztuko modelis jau sugalvotas,siulai yra,masina yra o megzt neiseina O gal gali but,kad sena masina ir nemezga?Akis tai dejau pati is savo isivaizdavimo ir nemezga.
Ar šito reikia? http://www.lenusya.com/index.html
QUOTE(_Smilga_ @ 2009 03 17, 19:39)
Sito Aciu labai
QUOTE(une @ 2009 03 17, 14:15)
as jau jau kuris laikas nusimezgus savo pirma megztuka labai rankos niezti toliau darbuotis. ideju daug turiu, o su laiku neiseina draugaut
Tai labai prašom pasirodyti ir tuo pačiu pagyvinti šia temą
Labas rytas, mezgėjėlės
smagu, kad vis daugėja būrelis. Tik per tuos darbus nelabai laiko rašymui lieka
O temos "pagyvinimui" parodysiu paskutinę suknytę, megzta mašina ir vąšeliu, 7-8 metų mergytei. Spalva tikrumoj daug ryškesnė, net akys prisibijo
ir tikrai merginos, rodykit kuo dažniau savo darbelius, kad ir kokie nedideli jie būtų.
Dusiuk, Smilga, ką jūs bemezgat ????
O temos "pagyvinimui" parodysiu paskutinę suknytę, megzta mašina ir vąšeliu, 7-8 metų mergytei. Spalva tikrumoj daug ryškesnė, net akys prisibijo
ir tikrai merginos, rodykit kuo dažniau savo darbelius, kad ir kokie nedideli jie būtų.
QUOTE(laimužėX @ 2009 03 18, 10:26)
Labas rytas, mezgėjėlės
UAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU kaip gražu!
Aš nesenai dukrai numezgiau bolero, bet niekaip nepriprašau kad papozuotų
Reiks imti griežtai . Tai kaip nufotkinsiu ir parodysiu
Kokia grazi suknele Pakilo man dar didesnis noras megzt Tik kol susigaudysiu kaip kas
QUOTE(laimužėX @ 2009 03 18, 09:26)
Labas rytas, mezgėjėlės
Labai graži suknytė. Man tas "koriuko" raštas labai gražiai su nertu raštu suderintas. Ir gėlytė labai graži.
O aš tai dabar nieko nemezgu su mašina. Pradėjau ten tokią sktraistę nert, tai kaip sakoma "na dolgo"
QUOTE(Dusiukas @ 2009 03 18, 10:19)
Tai labai prašom pasirodyti ir tuo pačiu pagyvinti šia temą
na nejauku biski, nes nesu niekada mezgusi megztiniu tai cia mano visapusiskas pirmas blynas
vaikas fotkino, tai atsiprasau uz kokybe
megzta is pigiausiu vilnoniu siulu, nes mokytis su brangiais prabanga tai, iskaitant sagas, megztukas kainavo iki 10 lt
pasakykit profesionales ar as kazka ne taip dariau ar siulu sudetis kalta, kad pasiraito krastai? o siaip naturoj jis gana neblogai "gula", kazkaip foto isryskina ko paprasta akis nemato
O man prie to modeliuko visai tinka pasiraitę kraštai Ir dar spalvytė čiki Aš tai vis svajoju apie tokią liemenę-švarkelį, bet kaip visada sau laiko pritrūksta...
Cia mano masinos fotkes Gal galit parasyt kas cia per paukstis nes man atrodo,kad jai kazko truksta.Siulvedzio tokio nerandu.Ir isvis man atrodo,kad ja reiks atiduot is ko pasiskolinau.Sake,kad ji labai sena.
Parasykit prasau ar verta man gaist laika ir bandyt su megzt,ar ieskotis kitos masinos.Megzt man ji visai nemezga
PLEASE,PRASAU BUKIT GEROS PARASYKIT
Ojoj, Saulute, liudnai atrodo tavo masiniukas
O kaip karieta važiuoja? Lengvai, nekliūna?
Tiesą pasakius man atrodo, kad kol ją susireguliuosi, daug vargelio turėsi...
Tavo vietoj aš naujesnės pasieškočiau. Paprastute Neva bet padorios būklės galima už kelis šimtelius nusipirkt.
O kaip karieta važiuoja? Lengvai, nekliūna?
Tiesą pasakius man atrodo, kad kol ją susireguliuosi, daug vargelio turėsi...
Tavo vietoj aš naujesnės pasieškočiau. Paprastute Neva bet padorios būklės galima už kelis šimtelius nusipirkt.