Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

Sveikos prisijugusios, naujokės. Oho, kiek čia jūsų 4u.gif

Rzivilele, geriausia yra ta, kuria turi mirksiukas.gif Man ilgą laiką geriausia buvo Neva. Dabar geriausia Brother KH830.
Kitų nesu bandžiusi tongue.gif

Une, nu žinok dažniausiai nelabai turiu laiko megzt. Nors dabar va turiu ir siūliukus gražius plonus moherinius, ir mašina ištrauktą ir paruoštą darbui, bet nesugalvoju modeliuko, o bile ką nesinori vargt. Tai kolkas auskarus veriu ir šalius mezgu, bet kad jie visi beveik vienodi, tai nelabai norisi nuotraukytes kaskart tokias pat rodyti ax.gif
Atsakyti
sveikutes visos temos neskaiciau, bet noriu paklausti gal kaune ar jonavoje yra mezganciu masina?
Atsakyti
Sveikos mezgejeles,,gal galit kas padeti,nusipirkau mezgimo masina Brother KH-840 naudota bet labai mazai,ir nera instrukcijos.Ir as visisiskai nieko nenutuokiu apie jas,nei bum bum blink.gif Labai prasau pagalbos gal kas galit atsiusti instrukcija,i az.Buciau labai labai dekinga
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2009 01 31, 12:37)
Sveikos mezgejeles,,gal galit kas padeti,nusipirkau mezgimo masina Brother KH-840 naudota bet labai mazai,ir nera instrukcijos.Ir as visisiskai nieko nenutuokiu apie jas,nei bum bum  blink.gif  Labai prasau pagalbos gal kas galit atsiusti instrukcija,i az.Buciau labai labai dekinga

Man atrodo, temos pradžioje kažkur buvau įdėjus nuorodą.
Instrukcijos
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2009 01 31, 12:40)
Man atrodo, temos pradžioje kažkur buvau įdėjus nuorodą.
Instrukcijos

Didelis didelis ACIU,bet modelio 840 neradau,ten yra 820 gal jos panasios?Ir dar didesne problema nesuprantu angliskai blush2.gif gal kas galit padet!!!Prasau!!!
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2009 01 31, 18:29)
Didelis didelis ACIU,bet modelio 840 neradau,ten yra 820 gal jos panasios?Ir dar didesne problema nesuprantu angliskai  blush2.gif  gal kas galit padet!!!Prasau!!!

Nu kaip neradai? 11 nuo viršaus gi, pažiūrėk atidžiau mirksiukas.gif
O šeip jei ten ne tas, tai iš esmės tiks tau bet kokios instrukcijos pradedant 820 ir baigiant 881 - ta jau šiek tiek kitokia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2009 02 01, 12:40)
Nu kaip neradai? 11 nuo viršaus gi, pažiūrėk atidžiau mirksiukas.gif
O šeip jei ten ne tas, tai iš esmės tiks tau bet kokios instrukcijos pradedant 820 ir baigiant 881 - ta jau šiek tiek kitokia 4u.gif

Aciu mergytes jum uz pagalba,seip ne taip biski sutavaliojau kaip megzti ir isbandziau lotuliukas.gif na ir gavosi neblogai paprastas gerom akim rasciukas,bet kaip toliau su rastais tai jau net neisivaizduoju.Svarbiausia kad visi priedai lygtai yra,nes pirkau nieko nenutuokdama apie mezgimo masinas.Ir kaina prieinama.Tik va istrukcija anglu kalba.Gal kas turi isversta i lietuviu??? blush2.gif
Atsakyti
per internetą versk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2009 02 01, 19:17)
Aciu mergytes jum uz pagalba,seip ne taip biski sutavaliojau kaip megzti ir isbandziau  lotuliukas.gif  na ir gavosi neblogai paprastas gerom akim rasciukas,bet kaip toliau su rastais tai jau net neisivaizduoju.Svarbiausia kad visi priedai lygtai yra,nes pirkau nieko nenutuokdama apie mezgimo masinas.Ir kaina prieinama.Tik va istrukcija anglu kalba.Gal kas turi isversta i lietuviu???  blush2.gif

Norwa, įtariu teks tau eiti mokytis anglų kalbos lotuliukas.gif
Atsakyti
merginos!!! clap.gif ismokau ir as su senute NEVA pagaliau megzti, nu tokia esu patenkinta, pati ir pazastis su vaseliu isemiau blush2.gif , nu zodziu, mezgimo masina-nerealus dalykas bigsmile.gif vakar per valanda nusimezgiau megztuko prieki thumbup.gif kai pirmaji mezgini nusimegziu-butinai pasirodysiu 4u.gif
Atsakyti
As norejau paklaust kokius siulus naudojat megzt su mezgimo masinom? g.gif Tokiu kaip ir virbalais ar specialus kokie yra,na pvz. tutom susukti?Noriu ir as pradet megzt.
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2009 02 02, 08:35)
Norwa, įtariu teks tau eiti mokytis anglų kalbos  lotuliukas.gif

Mokytis anglu kalbos blink.gif neeeee jau metai ne tie,snekama kalba biski ikandu o ten instrukcijoj doh.gif Na esu ziopla jus tik nesijuokit kad as taip klausineju,ten reikia kazkokiu ploksteliu kad galetum rastus megzt,gal intike reik ieskot nusipirkt?Su virbalais mezgu viska nu cia tai nzn kaip ismoksiu g.gif
Atsakyti