Dusiukas, didelis aciu
bandysiu taip daryti, tik, man rodos, sunkaiusia bus, kai reikes isimineti rankoves ir kakla
QUOTE(zvirble @ 2009 01 06, 15:44)
Dusiukas, didelis aciu
bandysiu taip daryti, tik, man rodos, sunkaiusia bus, kai reikes isimineti rankoves ir kakla
Zvirble, akių nuėmimo principas yra tas pats kaip ir mezgant virbalais. Nevos instrukcijoj, kurią esu įdėjus prieš mėnesį, labai aiškiai (bent jau man) parodyta (psl. 15-19 berods). Rankovių prakarpoms ir kaklui akys nuimamos vienaip, o šonuose siaurinant - kitaip.
Sveikos merginos, gal kuri turire Singer mezgimo masina, reikia pagalbos
aciu
aciu
Lauruže , labai dekinga esu uz ta instrukcija
as ja atsispausdinau ir pasidariau kaip knygute, tik issilieje siek tiek viskas gavosi, todel sunku iziureti
jau si savaitgali paimsiu masinyte ir bandysiu, pradzioj bandysiu, kaip patare , o paskui jau, kai priartesiu prie pazastu, tada tikesiuos pagalbos is instrukcijos ir is jusu
mano beda ta, kad as ismokstu ka nors daryti, jeigu pamatau vaizdziai, kai tas veiksmas atliekamas, bet, reikes ismokti suprasti ir nemacius veiksmo
Papildyta:
nelabai supratau, kodel vienas zodis neisirase, dar ir paryskinau... norejau parasyti, kad, kaip patare Dusiukas
as ja atsispausdinau ir pasidariau kaip knygute, tik issilieje siek tiek viskas gavosi, todel sunku iziureti
jau si savaitgali paimsiu masinyte ir bandysiu, pradzioj bandysiu, kaip patare , o paskui jau, kai priartesiu prie pazastu, tada tikesiuos pagalbos is instrukcijos ir is jusu
mano beda ta, kad as ismokstu ka nors daryti, jeigu pamatau vaizdziai, kai tas veiksmas atliekamas, bet, reikes ismokti suprasti ir nemacius veiksmo
Papildyta:
nelabai supratau, kodel vienas zodis neisirase, dar ir paryskinau... norejau parasyti, kad, kaip patare Dusiukas
QUOTE(zvirble @ 2009 01 15, 12:09)
Lauruže , labai dekinga esu uz ta instrukcija
Zvirble, kaip aš tave suprantu. Aš irgi mokinuosi matydama. Taip suprantu, tu iš Jonavos? Jei kada būsi Vilniuj, tai prašom į svečius, parodysiu
Hmmm, tik keista, kad neryškiai tau atsispausdino...
Sveikos visos ir aš įsigijau mezgimo masina Brother KH 840:) pradedu megzti, bet man vis po kelias akis numeta, tenka užkabineti bet pavargstu ir padarau o kaip naudotis tuo kiauriarasčius kur mezga ir spalvotai ?
Sveikos visos gal galite man padeti esu pradedancioji mezgeja gal kas turi pavyzdziu kaip numegsti vyriska megztini kiek kurioje vietoje nuimti aks, kur uzdeti
QUOTE(Jolanta1986 @ 2009 01 23, 15:31)
Sveikos visos gal galite man padeti esu pradedancioji mezgeja gal kas turi pavyzdziu kaip numegsti vyriska megztini kiek kurioje vietoje nuimti aks, kur uzdeti
O tu nenori nusipirkti tokio dalyko,kaip iškarpų skaitytuvas - aš tai juo naudojuosi, superinis daiktas Nusipaišai iškarpą, nustatai, kad pagal bandymuką ji judėtų ir mezgi, ir viską tau rodo, pačiai nereikia nieko skaičiuoti Nes šeip apskaičiuoti, kiek, ką ir kur nuimti tai sunkoka...
as turiu mezgimo masina, kitos pirkti nenoriu norisi paciau pabandyti numegzti su masina ir kelineti akis
QUOTE(Jolanta1986 @ 2009 01 23, 17:25)
as turiu mezgimo masina, kitos pirkti nenoriu norisi paciau pabandyti numegzti su masina ir kelineti akis
Tai iškarpų skaitytuvas yra tiesiog mašinos priedas, aš pirkausi jį atskirai. Aišku, jei dar nebandei megzti, tai neverta pirkaliotis kažko
Na o kaip nusimegzti megztinį, tai tinka bet kokia mezgimo kad ir rankomis knyga - juk prie savo mašinos turbūt turi instrukcijas, jose būna parodyta, kaip daryti kaklo iškirpimus, išėmimus pažąsčiai, kaip apskaičiuoti, kiek akių uždėti. Jei neturi, parašyk į AŽ savo meilą, aš turiu keletą instrukcijų skanuotų,, galėčiau atsiųsti
sveikos.
noriu prikelti sita saunia tema
isigijau ir as mezgimo masina apie ja svajojau nuo paauglystes
tai kol kas per pora valanadu sugebejau "susirinkti" ir lygiuoju rastu ismegzti istisai "bruzinau" kol atitaikiau graziausia tankuma, kol akys lygios, grazios... zodziu jauciuosi lyg buciau "bruzinimui" gimus
jusu abi temas perskaiciau jau du kartus, bet vistiek tiek klausimu einu dar karta perversiu ir grisiu su visu glebiu
-----------------
beja tiesiog idomu, ar merginos "atsizaidzia" ir nebemezga daugiau ar mezga, bet neturi laiko/noro savo darbu rodyti?
noriu prikelti sita saunia tema
isigijau ir as mezgimo masina apie ja svajojau nuo paauglystes
tai kol kas per pora valanadu sugebejau "susirinkti" ir lygiuoju rastu ismegzti istisai "bruzinau" kol atitaikiau graziausia tankuma, kol akys lygios, grazios... zodziu jauciuosi lyg buciau "bruzinimui" gimus
jusu abi temas perskaiciau jau du kartus, bet vistiek tiek klausimu einu dar karta perversiu ir grisiu su visu glebiu
-----------------
beja tiesiog idomu, ar merginos "atsizaidzia" ir nebemezga daugiau ar mezga, bet neturi laiko/noro savo darbu rodyti?
Sveikos mezgėjos,
Ir aš galvoju apie mezgimo mašiną, bet neturiu nė žalio supratimo kokios geriausios, kokios kainos ir kur jas pirkti
gal kas man patartų...
Ir aš galvoju apie mezgimo mašiną, bet neturiu nė žalio supratimo kokios geriausios, kokios kainos ir kur jas pirkti
gal kas man patartų...