Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

Dusiukas, didelis aciu 4u.gif
bandysiu taip daryti, tik, man rodos, sunkaiusia bus, kai reikes isimineti rankoves ir kakla unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirble @ 2009 01 06, 15:44)
Dusiukas, didelis aciu 4u.gif
bandysiu taip daryti, tik, man rodos, sunkaiusia bus, kai reikes isimineti rankoves ir kakla  unsure.gif

Zvirble, akių nuėmimo principas yra tas pats kaip ir mezgant virbalais. Nevos instrukcijoj, kurią esu įdėjus prieš mėnesį, labai aiškiai (bent jau man) parodyta (psl. 15-19 berods). Rankovių prakarpoms ir kaklui akys nuimamos vienaip, o šonuose siaurinant - kitaip.
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kuri turire Singer mezgimo masina, reikia pagalbos

aciu
Atsakyti
Lauruže , labai dekinga esu uz ta instrukcija 4u.gif
as ja atsispausdinau ir pasidariau kaip knygute, tik issilieje siek tiek viskas gavosi, todel sunku iziureti unsure.gif
jau si savaitgali paimsiu masinyte ir bandysiu, pradzioj bandysiu, kaip patare 4u.gif , o paskui jau, kai priartesiu prie pazastu, tada tikesiuos pagalbos is instrukcijos ir is jusu 4u.gif blush2.gif
mano beda ta, kad as ismokstu ka nors daryti, jeigu pamatau vaizdziai, kai tas veiksmas atliekamas, bet, reikes ismokti suprasti ir nemacius veiksmo mirksiukas.gif
Papildyta:
nelabai supratau, kodel vienas zodis neisirase, dar ir paryskinau... g.gif norejau parasyti, kad, kaip patare Dusiukas4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirble @ 2009 01 15, 12:09)
Lauruže , labai dekinga esu uz ta instrukcija 4u.gif
as ja atsispausdinau ir pasidariau kaip knygute, tik issilieje siek tiek viskas gavosi, todel sunku iziureti unsure.gif
jau si savaitgali paimsiu masinyte ir bandysiu, pradzioj bandysiu, kaip patare  4u.gif , o paskui jau, kai priartesiu prie pazastu, tada tikesiuos pagalbos is instrukcijos ir is jusu 4u.gif  blush2.gif
mano beda ta, kad as ismokstu ka nors daryti, jeigu pamatau vaizdziai, kai tas veiksmas atliekamas, bet, reikes ismokti suprasti ir nemacius veiksmo mirksiukas.gif

Zvirble, kaip aš tave suprantu. Aš irgi mokinuosi matydama. Taip suprantu, tu iš Jonavos? Jei kada būsi Vilniuj, tai prašom į svečius, parodysiu mirksiukas.gif

Hmmm, tik keista, kad neryškiai tau atsispausdino...
Atsakyti
Sveikos visos smile.gif ir aš įsigijau mezgimo masina Brother KH 840:) pradedu megzti, bet man vis po kelias akis numeta, tenka užkabineti smile.gif bet pavargstu ir padarau smile.gif o kaip naudotis tuo kiauriarasčius kur mezga ir spalvotai smile.gif?
Atsakyti
Sveikos visos smile.gif gal galite man padeti smile.gif esu pradedancioji mezgeja blush2.gif gal kas turi pavyzdziu kaip numegsti vyriska megztini g.gif kiek kurioje vietoje nuimti aks, kur uzdeti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanta1986 @ 2009 01 23, 15:31)
Sveikos visos smile.gif gal galite man padeti smile.gif esu pradedancioji mezgeja  blush2.gif gal kas turi pavyzdziu kaip numegsti vyriska megztini  g.gif kiek kurioje vietoje nuimti aks, kur uzdeti  smile.gif

O tu nenori nusipirkti tokio dalyko,kaip iškarpų skaitytuvas - aš tai juo naudojuosi, superinis daiktas thumbup.gif Nusipaišai iškarpą, nustatai, kad pagal bandymuką ji judėtų ir mezgi, ir viską tau rodo, pačiai nereikia nieko skaičiuoti smile.gif Nes šeip apskaičiuoti, kiek, ką ir kur nuimti tai sunkoka...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merisier: 23 sausio 2009 - 16:09
as turiu mezgimo masina, kitos pirkti nenoriu smile.gif norisi paciau pabandyti numegzti su masina ir kelineti akis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanta1986 @ 2009 01 23, 17:25)
as turiu mezgimo masina, kitos pirkti nenoriu smile.gif norisi paciau pabandyti numegzti su masina ir kelineti akis smile.gif

Tai iškarpų skaitytuvas yra tiesiog mašinos priedas, aš pirkausi jį atskirai. Aišku, jei dar nebandei megzti, tai neverta pirkaliotis kažko smile.gif
Na o kaip nusimegzti megztinį, tai tinka bet kokia mezgimo kad ir rankomis knyga - juk prie savo mašinos turbūt turi instrukcijas, jose būna parodyta, kaip daryti kaklo iškirpimus, išėmimus pažąsčiai, kaip apskaičiuoti, kiek akių uždėti. Jei neturi, parašyk į AŽ savo meilą, aš turiu keletą instrukcijų skanuotų,, galėčiau atsiųsti mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos.
noriu prikelti sita saunia tema 4u.gif

isigijau ir as mezgimo masina ax.gif apie ja svajojau nuo paauglystes smile.gif
tai kol kas per pora valanadu sugebejau "susirinkti" ir lygiuoju rastu ismegzti biggrin.gif istisai "bruzinau" kol atitaikiau graziausia tankuma, kol akys lygios, grazios... zodziu jauciuosi lyg buciau "bruzinimui" gimus lotuliukas.gif

jusu abi temas perskaiciau jau du kartus, bet vistiek tiek klausimu doh.gif einu dar karta perversiu ir grisiu su visu glebiu blush2.gif 4u.gif

-----------------

beja tiesiog idomu, ar merginos "atsizaidzia" ir nebemezga daugiau ar mezga, bet neturi laiko/noro savo darbu rodyti? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mezgėjos,
Ir aš galvoju apie mezgimo mašiną, bet neturiu nė žalio supratimo kokios geriausios, kokios kainos ir kur jas pirkti
g.gif
gal kas man patartų...
Atsakyti