Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

Labas merginos , sveikinus visas su sventem . smile.gif Noriu paklausti gal kas zinot kaip reikia megzti kojines su mezgimo masina. 4u.gif Buciau labai dekinga.
Atsakyti
QUOTE(ladana @ 2008 12 27, 16:52)
Labas merginos ,  sveikinus visas su  sventem .  smile.gif  Noriu paklausti gal kas zinot kaip reikia megzti kojines su mezgimo masina. 4u.gif  Buciau labai dekinga.

Va čia rasi aprašymą.
Atsakyti
man nelabai gaunasi su mezgūimo masina:verysad:
seile varvinu i jusu grozius beziuredama ir is ranku virbalu nepaleidziu, kaip noriu ismokti, gal kas girdejot, yra mokinanciu megzti masina, pvz...Jonavoje? doh.gif
Atsakyti
Labas rytas, mezgėjėlės - su ateinančiais Naujais metais visas
user posted image

Ladana,
kaip sekasi kojines megzt, ar jau mėginai ? o suknę jau pabaigei ?
Zvirble, o kas nesigauna ? ir kokią mašiną turi ? Jei virbalais moki megzt, tai ir mašina turėtų pavykt mirksiukas.gif
Lauruže, o ką tu gražaus mezgi ? Ar ilsisi mašinytė g.gif
Na, o aš parodysiu paskutinį šių metų darbelį - megztas iš plonytės kid moheros ir liurekso, tik kaip visada su foto bėdos blush2.gif , spalva siūlų irgi daugiau tokia samaninė gal g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2008 12 31, 08:58)
Labas rytas, mezgėjėlės - su ateinančiais Naujais metais visas
user posted image

Ladana,
kaip sekasi kojines megzt, ar jau mėginai ? o suknę jau pabaigei ?
Zvirble, o kas nesigauna ? ir kokią mašiną turi ? Jei virbalais moki megzt, tai ir mašina turėtų pavykt  mirksiukas.gif
Lauruže, o ką tu gražaus mezgi ? Ar ilsisi mašinytė  g.gif
Na, o aš parodysiu paskutinį šių metų darbelį - megztas iš plonytės kid moheros ir liurekso, tik kaip visada su foto bėdos  blush2.gif , spalva siūlų irgi daugiau tokia samaninė gal  g.gif
user posted image

Nepaprastai grazu,laimuze. Ech,kad as taip kada nors ismokciau ax.gif
Atsakyti
Čia, man atrodo, mezgimo mašinoms g.gif
http://picasaweb.goo...achenko/PqhuRD#
Atsakyti
Sveikutės merginos 4u.gif

Coco, ačiū mirksiukas.gif išmoksi - tik turėk noro ir didelę kantrybę drinks_cheers.gif
Dar kartelį parodysiu savo paskutinį megztuką, tik ant modeliuko blush2.gif (čia ne aš )

user posted image
Ristina, dėkui už nuorodą thumbup.gif gal ir pravers kada
Atsakyti
Su Naujaisiais metais, brangios kolegės mezgėjėlės! Linkiu originalių idėjų gausos ir neišsenkančio įkvėpimo 2009 metais wink_3.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauružė: 04 sausio 2009 - 18:30
QUOTE(laimužėX @ 2009 01 02, 20:43)
Sveikutės merginos 4u.gif

Coco, ačiū  mirksiukas.gif išmoksi - tik turėk noro ir didelę kantrybę  drinks_cheers.gif
Dar kartelį parodysiu savo paskutinį megztuką, tik ant  modeliuko  blush2.gif  (čia ne aš )

user posted image
Ristina, dėkui už nuorodą  thumbup.gif gal ir pravers kada

laimužėX, labai gražu wub.gif wub.gif O iš kur gaunat tą blizgantį siūla, aš kažkaip niekur nerndu jo pirkti?
Papildyta:
QUOTE(Lauružė @ 2009 01 04, 19:29)
Su Naujaisiais metais, brangios kolegės mezgėjėlės! Linkiu originalių idėjų gausos ir neišsenkančio įkvėpimo 2009 metais wink_3.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif įkvėpimo tikrai reikia.
Papildyta:
QUOTE(Ristina @ 2009 01 02, 20:32)
Čia, man atrodo, mezgimo mašinoms  g.gif
http://picasaweb.goo...achenko/PqhuRD#

Kiek suprantu, tai tikrai čia mašinoms. Labai dėkoju už nuorodą mirksiukas.gif
Atsakyti
Kiek čia užsuku, tai vis pamirštu pagirti Laimužę. Labai fainas megztukėlis wub.gif Aš pati dabar kankinuosi kūrybinėse kančiose doh.gif ir bandau sumastyti modeliuką megztukui iš plonytės moheros. Kolkas nieko neišmastau schmoll.gif
Atsakyti
tiesa pasaklius, nelabai zinau nuo ko pradeti (akytes uzdeti ant masinos lyg ir moku), bet nezinau: ar reikia pasodaryti iskarpas, ar tiesiog deti siulos ir pirmyn? blush2.gif
zodziu, gal ir iseitu, bet kazkaip rankos dreba prie masinos prisedus, pati nezinau ko bijau blush2.gif
niu, dabar jau pabaigsiu tankom sarafaniuka, tai tikrai prisesiu, susikaupsiu ir...tikesiuos jusu, merginos pagalbos, jeigu kas neiseitu 4u.gif
Papildyta:
labai atsiprasau uz klaidas merginos 4u.gif , siandien kazkaip visai galva neveikia prie kompo, niezti tik nagus mezgimui ir tiek doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirble @ 2009 01 05, 16:53)
tiesa pasaklius, nelabai zinau nuo ko pradeti (akytes uzdeti ant masinos lyg ir moku), bet nezinau: ar reikia pasodaryti iskarpas, ar tiesiog deti siulos ir pirmyn? blush2.gif
zodziu, gal ir iseitu, bet kazkaip rankos dreba prie masinos prisedus, pati nezinau ko bijau blush2.gif
niu, dabar jau pabaigsiu tankom sarafaniuka, tai tikrai prisesiu, susikaupsiu ir...tikesiuos jusu, merginos pagalbos, jeigu kas neiseitu 4u.gif
Papildyta:
labai atsiprasau uz klaidas merginos 4u.gif , siandien kazkaip visai galva neveikia prie kompo, niezti tik nagus mezgimui ir tiek doh.gif

Aš manau, kad pradėti reiktų nuo nedidelio gabalėlio iš kurio apskaičiuoji kiek akių tenka vienam centimetrui ir kiek eilių vienam centimetrui. Po to pasimatuoji matmenis kurių reikės mezgant ir viską susiskaičiuoji, tada nereikia jokių iškarpų daryti.
Atsakyti