Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

Super, mergaitės thumbup.gif Visų darbeliai verčiantys tankiau ryti seiles lotuliukas.gif Šaunuolės!
Atsakyti
user posted image
Nu va pabaigiau suknele ir prašau įvertinti, bet man atrodo kad kažko trūksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusiukas @ 2008 12 20, 21:29)
user posted image
Nu va pabaigiau suknele ir prašau įvertinti, bet man atrodo kad kažko trūksta  g.gif

Dusiukas, "trūksta" didelės nuotraukytės g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2008 12 20, 22:45)
Dusiukas, "trūksta" didelės nuotraukytės  g.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Man tai nieko netrūksta, nebent diržiuką jei nori kokį užsidėk - o šiaip viskas super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusiukas @ 2008 12 20, 21:29)
user posted image
Nu va pabaigiau suknele ir prašau įvertinti, bet man atrodo kad kažko trūksta  g.gif

Pritariu nuomonei, kad nebent kokio dirzo truksta, kad 'pagyvint' truputuka suknyte mirksiukas.gif o siaip labai thumbup.gif
Atsakyti
Dusiuk - maža juoda suknytė? Nieko jai netrūksata, nebent kuo įvairesnių aksesuarų - kad kiekvienai dienai vis kitokį biggrin.gif
Atsakyti

Dusiuk - laabai gražu 4u.gif

O ar matėt, kad čia mezgimo mašinomis prekiauja http://www.auksarank...p?categoryID=79
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2008 12 23, 12:54)
Dusiuk - laabai gražu  4u.gif

O ar matėt, kad čia mezgimo mašinomis prekiauja http://www.auksarank...p?categoryID=79

Aš tai mačiau - jau "varvinu seilę" ,bet vis neapsisprendžiu ar reikia man jos, ar dar palaukt g.gif g.gif blush2.gif blush2.gif o gal ir vėl eilinį kartą praeis tas noras lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimužėX: 23 gruodžio 2008 - 13:06
Dusiuk,
faina suknytė. Pritariu mezgėjoms, nieko jai netrūksta, nebent aksesuarų 4u.gif

Laimuže,
o ar tau neatrodo, kad ten kainos kiek didokos? g.gif
Atsakyti
Tai va, Lauruže, kad tos kainos gal ir atbaido blush2.gif , bet dar buvau radus vieną firmą prekiaujančią tokiomis mašinomis, tai irgi kainos tokios pat, tik perkant internetu dar auksarankėj nuolaidėlę duoda ax.gif bet naujas daiktas, gal todėl ir kainos tokios
Va ČIA tas puslapiukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimužėX: 23 gruodžio 2008 - 13:22
QUOTE(laimužėX @ 2008 12 20, 23:24)
Man tai nieko netrūksta, nebent diržiuką jei nori kokį užsidėk - o šiaip viskas super  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(*Knopka* @ 2008 12 21, 00:39)
Pritariu nuomonei, kad nebent kokio dirzo truksta, kad 'pagyvint' truputuka suknyte  mirksiukas.gif o siaip labai  thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(_Smilga_ @ 2008 12 22, 17:12)
Dusiuk - maža juoda suknytė? Nieko jai netrūksata, nebent kuo įvairesnių aksesuarų - kad kiekvienai dienai vis kitokį  biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Ristina @ 2008 12 23, 13:54)
Dusiuk - laabai gražu  4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Lauružė @ 2008 12 23, 14:08)
Dusiuk,
faina suknytė. Pritariu mezgėjoms, nieko jai netrūksta, nebent aksesuarų  4u.gif

Ačiū visoms už padrąsinimą ir pagyrimus. Tikrai jais ir pasinaudosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusiukas: 23 gruodžio 2008 - 23:04