Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

Pasaka wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2008 12 10, 14:06)

QUOTE(laimužėX @ 2008 12 10, 14:43)
Dar berods vaikiškos nerodžiau, kiek anksčiau numegztos  g.gif  blush2.gif
user posted image

Be zodziu bigsmile.gif nerealiai thumbup.gif
Atsakyti
Lauruže, *Knopka* - maloni jūsų reakcija aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif , bet truputį per "stipriai" blush2.gif
Parodykit ir savuosius darbelius, bent jau Lauružės kiek esu mačius, tai tikrai superiniai mezginiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o Dusiuko šalis koks wub.gif Kažin Smilga ar pabaigė savąjį g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimužėX: 10 gruodžio 2008 - 18:30
QUOTE(laimužėX @ 2008 12 10, 15:06)

Nu laimužeX jūs Šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Aš irgi svajoju nusimegzti sau suknele, bet kažkaip nesirįžtu, nes esu stamboka ir megzta gali ne kaip atrodyti blush2.gif O iš kokių siūlų mezgat sukneles?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusiukas: 10 gruodžio 2008 - 18:49
Dusiukas - ačiū 4u.gif aš sau irgi niekaip neprisiruošiu nusimegzt kokio megztuko, nes suknelių nelabai nešioju blush2.gif o jei mėgstat sukneles - tai pirmyn, tik modeliuka tinkamą pasirinkt reiktų ir viskas bigsmile.gif
juodąją suknelę mezgiau iš user posted image šitų siūliukų dviejų šakų, o ružavą - iš seniau turėtų pusvilnės siūliukų babinose
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2008 12 10, 19:57)
Dusiukas - ačiū  4u.gif aš sau irgi niekaip neprisiruošiu nusimegzt kokio megztuko, nes suknelių nelabai nešioju  blush2.gif o jei mėgstat sukneles - tai pirmyn, tik modeliuka tinkamą pasirinkt reiktų ir viskas  bigsmile.gif
juodąją suknelę mezgiau iš user posted image šitų siūliukų dviejų šakų, o ružavą - iš seniau turėtų pusvilnės siūliukų babinose

Reiks susikaupti ir bandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusiukas @ 2008 12 10, 19:04)
Reiks susikaupti ir bandyti  mirksiukas.gif

Viešas pasižadėjimas būtų gera priežastis pradėt kauptis drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2008 12 10, 18:29)
Lauruže, *Knopka* - maloni jūsų reakcija aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif , bet truputį per "stipriai"  blush2.gif 
Parodykit ir savuosius darbelius, bent jau Lauružės kiek esu mačius, tai tikrai superiniai mezginiai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif o Dusiuko šalis koks  wub.gif Kažin Smilga ar pabaigė savąjį  g.gif

Nu jau tikrai ne per "stipriai" mirksiukas.gif as tai isvis kiek kartu pradejau ka nors mezgaliot, tai vis kas nors nesigauna, viska metu iki sekancio ikvepimo tongue.gif tai jau siulu nezinia kiek guli doh.gif va buvau dar vasara doh.gif doh.gif doh.gif pradejus rankom mezgaliot labai faina bolero, numezgiau nemenka gabala ir tik tuomet susiprotejau, kad i tokio dydzio megztini galetu dvi as tilpt lotuliukas.gif tai va siandiena viska isardziau, nusprendziau bandyt masina kitoki megztuka suveikt blush2.gif jei kas nors gausis butinai parodysiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Knopka*: 11 gruodžio 2008 - 23:25
QUOTE(laimužėX @ 2008 12 10, 18:29)
Lauruže, *Knopka* - maloni jūsų reakcija aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif , bet truputį per "stipriai"  blush2.gif 
Parodykit ir savuosius darbelius, bent jau Lauružės kiek esu mačius, tai tikrai superiniai mezginiai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif o Dusiuko šalis koks  wub.gif Kažin Smilga ar pabaigė savąjį  g.gif

Pabaigė ax.gif , jau galiu parodyti:
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(_Smilga_ @ 2008 12 12, 20:07)
Pabaigė  ax.gif , jau galiu parodyti:

_Smilga_ labai gražus šalikėlis wub.gif wub.gif ir spalva liux, o aš kažkodėl renkuosi tamsias spalvas g.gif reiks pereiti prie šviesesnių atspalvių.
O gal galėtum pasidalinti raštelio schema blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smilga_ @ 2008 12 12, 19:07)
Pabaigė  ax.gif , jau galiu parodyti:

Labai grazu wub.gif o rastelis koks fainas thumbup.gif dar labai patiko, kaip krasciukas apmegztas thumbup.gif , pati nebuciau susiprotejus taip padaryt. Ziuriu, ziuriu i jusu grazybes, vis neapleidzia mintis, kad reikia siust vyra i rusy atnest mezgimo masinos blush2.gif
Atsakyti
Per skubėjimą pamiršau pagirt jūsų darbelius. LaimužeX, labai gražios suknytės, ta vaikiška tai išvis wub.gif wub.gif wub.gif

Ačiū, mergaitės, už gražius žodžius. Knopka, kraščiukas ten paprastas: pynelė ir karoliukas per vidurį. Apie raštą tai jau anksčiau sakiau: mezgiau į priekį išstumtom adatom, gal suprasit...
user posted image
Kartojama: raštas ant 2-21 adatų.
Atsakyti