Pasaka
QUOTE(laimužėX @ 2008 12 10, 14:06)
QUOTE(laimužėX @ 2008 12 10, 14:43)
Be zodziu nerealiai
Lauruže, *Knopka* - maloni jūsų reakcija , bet truputį per "stipriai"
Parodykit ir savuosius darbelius, bent jau Lauružės kiek esu mačius, tai tikrai superiniai mezginiai o Dusiuko šalis koks Kažin Smilga ar pabaigė savąjį
Parodykit ir savuosius darbelius, bent jau Lauružės kiek esu mačius, tai tikrai superiniai mezginiai o Dusiuko šalis koks Kažin Smilga ar pabaigė savąjį
QUOTE(laimužėX @ 2008 12 10, 15:06)
Nu laimužeX jūs Šaunuolė
Aš irgi svajoju nusimegzti sau suknele, bet kažkaip nesirįžtu, nes esu stamboka ir megzta gali ne kaip atrodyti O iš kokių siūlų mezgat sukneles?
Dusiukas - ačiū aš sau irgi niekaip neprisiruošiu nusimegzt kokio megztuko, nes suknelių nelabai nešioju o jei mėgstat sukneles - tai pirmyn, tik modeliuka tinkamą pasirinkt reiktų ir viskas
juodąją suknelę mezgiau iš šitų siūliukų dviejų šakų, o ružavą - iš seniau turėtų pusvilnės siūliukų babinose
juodąją suknelę mezgiau iš šitų siūliukų dviejų šakų, o ružavą - iš seniau turėtų pusvilnės siūliukų babinose
QUOTE(laimužėX @ 2008 12 10, 19:57)
Dusiukas - ačiū aš sau irgi niekaip neprisiruošiu nusimegzt kokio megztuko, nes suknelių nelabai nešioju o jei mėgstat sukneles - tai pirmyn, tik modeliuka tinkamą pasirinkt reiktų ir viskas
Reiks susikaupti ir bandyti
QUOTE(Dusiukas @ 2008 12 10, 19:04)
Reiks susikaupti ir bandyti
Viešas pasižadėjimas būtų gera priežastis pradėt kauptis
QUOTE(laimužėX @ 2008 12 10, 18:29)
Lauruže, *Knopka* - maloni jūsų reakcija , bet truputį per "stipriai"
Nu jau tikrai ne per "stipriai" as tai isvis kiek kartu pradejau ka nors mezgaliot, tai vis kas nors nesigauna, viska metu iki sekancio ikvepimo tai jau siulu nezinia kiek guli va buvau dar vasara pradejus rankom mezgaliot labai faina bolero, numezgiau nemenka gabala ir tik tuomet susiprotejau, kad i tokio dydzio megztini galetu dvi as tilpt tai va siandiena viska isardziau, nusprendziau bandyt masina kitoki megztuka suveikt jei kas nors gausis butinai parodysiu
QUOTE(_Smilga_ @ 2008 12 12, 20:07)
_Smilga_ labai gražus šalikėlis ir spalva liux, o aš kažkodėl renkuosi tamsias spalvas reiks pereiti prie šviesesnių atspalvių.
O gal galėtum pasidalinti raštelio schema
QUOTE(_Smilga_ @ 2008 12 12, 19:07)
Labai grazu o rastelis koks fainas dar labai patiko, kaip krasciukas apmegztas , pati nebuciau susiprotejus taip padaryt. Ziuriu, ziuriu i jusu grazybes, vis neapleidzia mintis, kad reikia siust vyra i rusy atnest mezgimo masinos
Per skubėjimą pamiršau pagirt jūsų darbelius. LaimužeX, labai gražios suknytės, ta vaikiška tai išvis
Ačiū, mergaitės, už gražius žodžius. Knopka, kraščiukas ten paprastas: pynelė ir karoliukas per vidurį. Apie raštą tai jau anksčiau sakiau: mezgiau į priekį išstumtom adatom, gal suprasit...
Kartojama: raštas ant 2-21 adatų.
Ačiū, mergaitės, už gražius žodžius. Knopka, kraščiukas ten paprastas: pynelė ir karoliukas per vidurį. Apie raštą tai jau anksčiau sakiau: mezgiau į priekį išstumtom adatom, gal suprasit...
Kartojama: raštas ant 2-21 adatų.