Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

o gal galite įdėti aprašymą kaip reikėtų nusimegsti tokį raštelį? ax.gif ar tai įmanoma padaryti su NEVA 5? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jul-ija @ 2008 11 29, 21:15)
o gal galite įdėti aprašymą kaip reikėtų nusimegsti tokį raštelį? ax.gif ar tai įmanoma padaryti su NEVA 5?  4u.gif

Jungiuosi prie klausimuko, nes kaip tik norejau to paties prasyt smile.gif
Atsakyti
Negi nei viena pagal uzsakymus nemezgat... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jul-ija @ 2008 11 29, 22:15)
o gal galite įdėti aprašymą kaip reikėtų nusimegsti tokį raštelį? ax.gif ar tai įmanoma padaryti su NEVA 5?  4u.gif

QUOTE(*Knopka* @ 2008 11 29, 23:17)
Jungiuosi prie klausimuko, nes kaip tik norejau to paties prasyt smile.gif

Apie kokį raštelį kalbat? Ar apie Dusiuko? Tai ji gi net nuorodą įdėjus, kur rusaitės aptarinėja jį. Ten visa informacija yra. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2008 12 05, 13:40)
Apie kokį raštelį kalbat? Ar apie Dusiuko? Tai ji gi net nuorodą įdėjus, kur rusaitės aptarinėja jį. Ten visa informacija yra.  g.gif

na nežinau gal aš kaip naujoke ir memoku atpažinti kur kokio raštelio schema, bet dar kartą pasižiūrėjau ir vistiek nematau doh.gif
va apie šitą raštą kalbu http://photofile.ru/...e/122883349.jpg
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jul-ija @ 2008 12 05, 15:10)
na nežinau gal aš kaip naujoke ir memoku atpažinti kur kokio raštelio schema, bet dar kartą pasižiūrėjau ir vistiek nematau doh.gif
va apie šitą raštą kalbu http://photofile.ru/...e/122883349.jpg
blush2.gif

Taip čia tas pats raštas, apie kurį idėjau nuorodą į rusaičių forumą. Bet jei reikia pakartosiu jį rusų kalba:
Каретка с правой стороны, делаем разбор игл 3 в переднем нерабочем положении 7 игл в заднем нерабочем положении, 3 в ПНП и 7 в ЗНП и так далее по всей ширине фантуры. Петлеуловителем косичкой набираем петли, где иглы стоят в заднем нерабочем положении я провязываю 5 воздушных петель.
Правые 3 иглы ставим в рабочее положении и провязываем на них 6 рядов, обвивая иглу, стоящую в ПНП с левой стороны(как при вязании пяток и мысков), потом ставим следующую группу из 3 игл, стоящих слева и провязываем ряд с права на лево , обвивая крайнюю иглу с лева следующей группы 3 игл, с права группу из 3 игл выдвигаем в ПНП провязываем с лева на право, обвивая крайнюю иглу с права, и так, обвивая иглы , вяжем ещё 4 ряда. И так далее, до последней группы из 3 игл, на них мы провязываем 13 рядов и идем теперь с лева направо, также обвивая по порядку по очереди все группы игл.

Sėkmės! mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaitės, ar matėt, forume yra skelbimas apie parduodamą mezgimo mašiną. Netyčia aptikau, tai pagalvojau, gal kas ieškote. Neva5
Atsakyti
as vis ruosiuosi pradeti mokytis masina megzti, buvau pradejus, bet vel uzvalde ranku mezgimas blush2.gif
man reikia gero spyrio i uzpakali, kad pradeciau megzti ir masina- juk nera sunku, tik reikia prisiversti ismokti. spirkit man i uzpakali kas nors... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zaniatja @ 2008 12 04, 19:32)
Negi nei viena pagal uzsakymus nemezgat...  verysad.gif

mane irgi domina. parašykite į až, jei kas nors mezga.... smile.gif
Atsakyti
Sveikutės mezgėjėlės 4u.gif senokai bebuvau pas jus, o čia tokie faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaini šalikučiai wub.gif , bet jaučiu ne mano kantrybei tuos raštus išmegzt blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Zvirble, kam tas spyris, ateis laikas ir imsi megzt ir mašina, ne tik rankom mirksiukas.gif
Garbaniukee, priklauso nuo to, ko nori g.gif
Parodysiu kuklesnį savo darbelį, megztą vienai merginai ax.gif apdaila vąšeliu
user posted image
Atsakyti
Laimuže, super thumbup.gif Kokia šaunuolė, kad kažką vis brūžini 4u.gif

Ir jei bus leista savo trigrašį įkišt, galvoju, ar nereikėjo sudūrimą daryti aukščiau (iškart po krutine)? Nes dabar kažkaip lyg ir nevisai tikslios proporcijos gavosi. Nors gal čia nuotraukoj išsikreipė vaizdas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2008 12 10, 14:11)
Laimuže, super  thumbup.gif Kokia šaunuolė, kad kažką vis brūžini  4u.gif

Ir jei bus leista savo trigrašį įkišt, galvoju, ar nereikėjo sudūrimą daryti aukščiau (iškart po krutine)? Nes dabar kažkaip lyg ir nevisai tikslios proporcijos gavosi. Nors gal čia nuotraukoj išsikreipė vaizdas  g.gif

Ačiū, Lauruže 4u.gif brūžinu, kai yra norinčių rolleyes.gif
Galima galima tą trigrašį įkišt drinks_cheers.gif čia tokia paaukštintu liemeniu g.gif gal nuotraukoj kiek ir netaip kaip tikrovėj, bet mergina išėjo su ta suknele apsivilkus bigsmile.gif
Dar berods vaikiškos nerodžiau, kiek anksčiau numegztos g.gif blush2.gif
user posted image
Atsakyti