Būtinai įlysiu pasižvalgyt. O kad mano šaliai būtų tiek pat paklausūs
QUOTE(Lauružė @ 2008 11 05, 21:31)
Būtinai įlysiu pasižvalgyt. O kad mano šaliai būtų tiek pat paklausūs
Daugiau megzk ir savo temukėj rodyk - tikrai atsiras norinčių , nors didesnė dalis mano klienčių ne iš SM
Sveikos
Aš čia skaičiau skaičiau forumą kol akyse pažaliavo
Turiu namie Neva 1 (jei gerai pamenu). Gal žinote kokios jos galimybės? nemezgu su ja vien dėl to, kad atsibodo vienodas ir neįdomus raštas...
Aš čia skaičiau skaičiau forumą kol akyse pažaliavo
Turiu namie Neva 1 (jei gerai pamenu). Gal žinote kokios jos galimybės? nemezgu su ja vien dėl to, kad atsibodo vienodas ir neįdomus raštas...
Na, galima ja ir ne vien lygiu mezgimu megzt
Stai mano neva3 megzti rastai:
Ir is principo visus azurus, spalvotus rastus irgi galima ja ismegzti. Bet jau krapstymosi tai
Stai mano neva3 megzti rastai:
Ir is principo visus azurus, spalvotus rastus irgi galima ja ismegzti. Bet jau krapstymosi tai
laimužėX, aciu jums: mano pastas justyte7@one.lt labai lauksiu
lauruze, labai dailus jusu darbeliai, ir rastai, net neisivaizdavaU, kad sitaip imanoma su masina , bandziau vakar megzti tas krastines akytes, lyg visai ir nieko gaunasi. siandien vel po darbo bandysiu
lauruze, labai dailus jusu darbeliai, ir rastai, net neisivaizdavaU, kad sitaip imanoma su masina , bandziau vakar megzti tas krastines akytes, lyg visai ir nieko gaunasi. siandien vel po darbo bandysiu
ooo... Viskas!! Jau šiandien traukiu savo mezgimo mašiną ir pradedu darbą!!
Tik įdomu per kiek laiko pavyks išsiaiškint kaip tokius dalykus išmegzti reikia
Tik įdomu per kiek laiko pavyks išsiaiškint kaip tokius dalykus išmegzti reikia
QUOTE(zvirble @ 2008 11 06, 16:39)
laimužėX, aciu jums: mano pastas justyte7@one.lt labai lauksiu
Zvirble, netinka one paštas - gražina man visus laiškus, gal gmailą turi ?
Lauruže, tavo mezginiai ir man aukštasis pilotažas
Suzipavau ir įkėliau knygutę, skirtą mezgimo mašinai NEVA - norinčios prašom siūstis, tik viskas ten rusų kalba
Mezgimo mašinos instrukcija
Mezgimo mašinos instrukcija
Uoj kaip ačiū!!! Duosiu kažkam daug darbo man skaityt ir verst, nes rusų nemoku
O jei ir niekas nepadės, sedėsiu kol pati išmoksiu
O jei ir niekas nepadės, sedėsiu kol pati išmoksiu
Labai ačiū už pagyrimus.
Gavosi, kad antrą kartą juos susirinkau
O už knygutę tai mes visos skolingos liekam Laimužei
Ačiū dideliausias
Kolkas dar tik akimis permečiau, bet jau radau naudingos info nemažai.
O as pamiršau pasiimti į darbą Nevos instrukcija Na, gal ryt nepamirsiu.
Oi, vos nepamiršau. Turbūt atvėsinsiu naujokių įkarštį bet turiu perspeti, kad pavyzdžiui baltąjį šalį, kur su lapelių ornamentu, mezgiau 2 savaites kasdien po 4-6 valandas. Nėra taip greitai, kai reikia perkėlinėt rankomis kiekvieną akutę. Tas konkretus raštelis rankomis būtų nusimezgęs dvigubai ar net trigubai greičiau. Bet visoms linkiu sėkmės ir laukiu pasirodant su naujais darbais
Gavosi, kad antrą kartą juos susirinkau
O už knygutę tai mes visos skolingos liekam Laimužei
Ačiū dideliausias
Kolkas dar tik akimis permečiau, bet jau radau naudingos info nemažai.
O as pamiršau pasiimti į darbą Nevos instrukcija Na, gal ryt nepamirsiu.
Oi, vos nepamiršau. Turbūt atvėsinsiu naujokių įkarštį bet turiu perspeti, kad pavyzdžiui baltąjį šalį, kur su lapelių ornamentu, mezgiau 2 savaites kasdien po 4-6 valandas. Nėra taip greitai, kai reikia perkėlinėt rankomis kiekvieną akutę. Tas konkretus raštelis rankomis būtų nusimezgęs dvigubai ar net trigubai greičiau. Bet visoms linkiu sėkmės ir laukiu pasirodant su naujais darbais
Nu ir trečią kartą pagyrimus susirinkt negriekas būtų. Taip padirbėt, tai Aš tiek kantrybės neturiu. Šaunuolė, darbštuolė Lauruže!
Čia jau anksčiau dėjau nuorodas į svetaines. Man atrodo, kad neva5 ir neva 1 nelabai kuo skiriasi, tai galima ir čia skaityti:
Zvirble, man taip mašina daro (pirmas neišmezga arba numeta) jei per mažai svorio pakabinu - tada mezginio šonai neįsitempia ir peršoka siūlas per pirmą adatą. Reikia žiūrėti, kad kraštai gerai įsitemptų.
Čia jau anksčiau dėjau nuorodas į svetaines. Man atrodo, kad neva5 ir neva 1 nelabai kuo skiriasi, tai galima ir čia skaityti:
QUOTE(_Smilga_ @ 2008 06 24, 21:07)
Jei skaitai rusiškai, tai http://lenusya.com/index.html. O čia ne tik apie Neva5: http://masterica-knit.narod.ru/
Zvirble, man taip mašina daro (pirmas neišmezga arba numeta) jei per mažai svorio pakabinu - tada mezginio šonai neįsitempia ir peršoka siūlas per pirmą adatą. Reikia žiūrėti, kad kraštai gerai įsitemptų.