Nuostabūs darbai
O ką darote, kad kraštai nesireistų?
Nes man tai visada susisuka:(
QUOTE(Tortuga @ 2008 07 20, 21:06)
Nuostabūs darbai
Tortuga, ačiukas riečiasi ir man tie kraštai, bet aš paskui visą mezginį išlyginu arba per drėgną marlę, arba su garais ir viskas O galai apnerti vąšeliu.
LaimuzeX,
kokie neralus tavo saliai
Man irgi smalsu, kaip cia taip nesisuka krastai?
Tiesa, pasiklausinejau patyrusiu mezgeju, ka daryti, kad medvilninis mezginys neistrizuotu. Tai sako, kad pirmiausia nusipirktus siulus reikia isskalbti, isdziovinti, ir tada jau megzti.
Pati dar neisbandziau, tai informacija nepatikrinta.
kokie neralus tavo saliai
Man irgi smalsu, kaip cia taip nesisuka krastai?
Tiesa, pasiklausinejau patyrusiu mezgeju, ka daryti, kad medvilninis mezginys neistrizuotu. Tai sako, kad pirmiausia nusipirktus siulus reikia isskalbti, isdziovinti, ir tada jau megzti.
Pati dar neisbandziau, tai informacija nepatikrinta.
Lauruže - ačiukas , bet kad ir tavo šalių kraštai tiesūs, nepastebėjau kad būtų susiraitę Ką tu darai ?
LaimuzeX,
pas mane rastelis toks, kad susiraito tik tie krasciukai, kur ismegztos 6 akys. Paskui tas tarpas praleistu akiu neleidzia toliau raitytis. Nu ir zinoma atgarinu per dregna medziagyte.
pas mane rastelis toks, kad susiraito tik tie krasciukai, kur ismegztos 6 akys. Paskui tas tarpas praleistu akiu neleidzia toliau raitytis. Nu ir zinoma atgarinu per dregna medziagyte.
LaimužėX - labai gražūs šaliai, o darbelio kiek! Neįžiūriu kitų raščiukų, bet tas pilkas tai tikrai - aš gal metus megzčiau.
Ačiū, merginos, už patarimus dėl skersavimo. Jei jau medvilninius siūlus reikia skalbti, tai geriau visai nemegsiu iš jų - gi kamuokiukuose jų neskalbsi... Dar prisimenu, kaip mano močiutė skalbdavo siūlus: lenkdavo matkus (nežinau kaip lietuvičkai tie rietimai), tada skalbdavo, džiovindavo ir dar reikia stengtis, kad labai nesuveltum, po to išvyniodavo į kamuoliukus... Ne, ne... sadizmas
Ačiū, merginos, už patarimus dėl skersavimo. Jei jau medvilninius siūlus reikia skalbti, tai geriau visai nemegsiu iš jų - gi kamuokiukuose jų neskalbsi... Dar prisimenu, kaip mano močiutė skalbdavo siūlus: lenkdavo matkus (nežinau kaip lietuvičkai tie rietimai), tada skalbdavo, džiovindavo ir dar reikia stengtis, kad labai nesuveltum, po to išvyniodavo į kamuoliukus... Ne, ne... sadizmas
QUOTE(smilga246 @ 2008 07 21, 20:12)
LaimužėX - labai gražūs šaliai, o darbelio kiek! Neįžiūriu kitų raščiukų, bet tas pilkas tai tikrai - aš gal metus megzčiau.
Smilga246 - ačiukas kiti raščiukai labai paprasti - kas kažkiek akių paleistą po akį, o pilkasis tai jau tikrai užtruko, nes kiekvieną skylutę reikėjo rankom daryt
O kas dėl siūlų garinimo - tai ne sadizmas, o mazochizmas gaunasi
Lauruže, o tu šalius mezgi iš kid moheros, ar storesnių siūliukų Ir jei nesunku, parašyk dar kartą kas kiek ir po kiek akių išstumi , žinau kad rašei, bet labai trūksta laiko ieškot Ačiū
QUOTE(laimužėX @ 2008 07 22, 19:30)
Smilga246 - ačiukas kiti raščiukai labai paprasti - kas kažkiek akių paleistą po akį, o pilkasis tai jau tikrai užtruko, nes kiekvieną skylutę reikėjo rankom daryt
Lauruže, o tu šalius mezgi iš kid moheros, ar storesnių siūliukų Ir jei nesunku, parašyk dar kartą kas kiek ir po kiek akių išstumi , žinau kad rašei, bet labai trūksta laiko ieškot Ačiū
Mezgiau is Kidmoherio su silku (tokie labai graziai krentantys gaunasi ir labai pukuojasi), ir is moheros su poliamidu (kietesni siek tiek ir visai nesipukuojantys).
Rastas mazdaug toks 111111 0000 11 0000 11 ... 0000 11 0000 111111.
Arba kitaip dvi dirba, keturios ilsisi. O sonuose sesios dirbancios.
Ačiū Lauruže už info
Paziurekit, koki radau skelbima
http://www.supermama...howtopic=341657
http://www.supermama...howtopic=341657
QUOTE(Ristina @ 2008 08 14, 11:27)
merginos, kam reikia griebkit neiziuriu, kokia masina, bet labai i mano Neva panasi, pradedanciom ir nedaug mezganciom tikrai uztenka
QUOTE(*Knopka* @ 2008 08 14, 13:21)
merginos, kam reikia griebkit neiziuriu, kokia masina, bet labai i mano Neva panasi, pradedanciom ir nedaug mezganciom tikrai uztenka
man reikia jau parašiau, laukiu ats aš kaip tik tokia pradedanti