Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

Nuostabūs darbai smile.gif
O ką darote, kad kraštai nesireistų?
Nes man tai visada susisuka:(
Atsakyti
QUOTE(Tortuga @ 2008 07 20, 21:06)
Nuostabūs darbai smile.gif
O ką darote, kad kraštai nesireistų?
Nes man tai visada susisuka:(

Tortuga, ačiukas 4u.gif riečiasi ir man tie kraštai, bet aš paskui visą mezginį išlyginu arba per drėgną marlę, arba su garais ir viskas mirksiukas.gif O galai apnerti vąšeliu.
Atsakyti
LaimuzeX,
kokie neralus tavo saliai wub.gif wub.gif wub.gif
Man irgi smalsu, kaip cia taip nesisuka krastai?

Tiesa, pasiklausinejau patyrusiu mezgeju, ka daryti, kad medvilninis mezginys neistrizuotu. Tai sako, kad pirmiausia nusipirktus siulus reikia isskalbti, isdziovinti, ir tada jau megzti. g.gif
Pati dar neisbandziau, tai informacija nepatikrinta.
Atsakyti
Lauruže - ačiukas user posted image, bet kad ir tavo šalių kraštai tiesūs, nepastebėjau kad būtų susiraitę g.gif Ką tu darai ?
Atsakyti
LaimuzeX,
pas mane rastelis toks, kad susiraito tik tie krasciukai, kur ismegztos 6 akys. Paskui tas tarpas praleistu akiu neleidzia toliau raitytis. Nu ir zinoma atgarinu per dregna medziagyte. 4u.gif
Atsakyti
LaimužėX - labai gražūs šaliai, o darbelio kiek! Neįžiūriu kitų raščiukų, bet tas pilkas tai tikrai - aš gal metus megzčiau.

Ačiū, merginos, už patarimus dėl skersavimo. Jei jau medvilninius siūlus reikia skalbti, tai geriau visai nemegsiu iš jų schmoll.gif - gi kamuokiukuose jų neskalbsi... Dar prisimenu, kaip mano močiutė skalbdavo siūlus: lenkdavo matkus (nežinau kaip lietuvičkai tie rietimai), tada skalbdavo, džiovindavo ir dar reikia stengtis, kad labai nesuveltum, po to išvyniodavo į kamuoliukus... Ne, ne... sadizmas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga246: 21 liepos 2008 - 19:13
QUOTE(smilga246 @ 2008 07 21, 20:12)
LaimužėX - labai gražūs šaliai, o darbelio kiek! Neįžiūriu kitų raščiukų, bet tas pilkas tai tikrai - aš gal metus megzčiau.

Ačiū, merginos, už patarimus dėl skersavimo. Jei jau medvilninius siūlus reikia skalbti, tai geriau visai nemegsiu iš jų  schmoll.gif  - gi kamuokiukuose jų neskalbsi... Dar prisimenu, kaip mano močiutė skalbdavo siūlus: lenkdavo matkus (nežinau kaip lietuvičkai tie rietimai), tada skalbdavo, džiovindavo ir dar reikia stengtis, kad labai nesuveltum, po to išvyniodavo į kamuoliukus... Ne, ne... sadizmas

Smilga246 - ačiukas 4u.gif kiti raščiukai labai paprasti - kas kažkiek akių paleistą po akį, o pilkasis tai jau tikrai užtruko, nes kiekvieną skylutę reikėjo rankom daryt doh.gif

O kas dėl siūlų garinimo - tai ne sadizmas, o mazochizmas gaunasi blink.gif lotuliukas.gif

Lauruže, o tu šalius mezgi iš kid moheros, ar storesnių siūliukų g.gif Ir jei nesunku, parašyk dar kartą kas kiek ir po kiek akių išstumi g.gif , žinau kad rašei, bet labai trūksta laiko ieškot blush2.gif blush2.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2008 07 22, 19:30)
Smilga246 - ačiukas  4u.gif kiti raščiukai labai paprasti - kas kažkiek akių paleistą po akį, o pilkasis tai jau tikrai užtruko, nes kiekvieną skylutę reikėjo rankom daryt  doh.gif

O kas dėl siūlų garinimo - tai ne sadizmas, o mazochizmas gaunasi  blink.gif  lotuliukas.gif

Lauruže, o tu šalius mezgi iš kid moheros, ar storesnių siūliukų  g.gif Ir jei nesunku, parašyk dar kartą kas kiek ir po kiek akių išstumi  g.gif , žinau kad rašei, bet labai trūksta laiko ieškot  blush2.gif  blush2.gif Ačiū  4u.gif

Mezgiau is Kidmoherio su silku (tokie labai graziai krentantys gaunasi ir labai pukuojasi), ir is moheros su poliamidu (kietesni siek tiek ir visai nesipukuojantys).

Rastas mazdaug toks 111111 0000 11 0000 11 ... 0000 11 0000 111111.
Arba kitaip dvi dirba, keturios ilsisi. O sonuose sesios dirbancios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauružė: 23 liepos 2008 - 07:02
Ačiū Lauruže už info user posted image
Atsakyti
Paziurekit, koki radau skelbima bigsmile.gif
http://www.supermama...howtopic=341657
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2008 08 14, 11:27)

bigsmile.gif merginos, kam reikia griebkit biggrin.gif neiziuriu, kokia masina, bet labai i mano Neva panasi, pradedanciom ir nedaug mezganciom tikrai uztenka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Knopka* @ 2008 08 14, 13:21)
bigsmile.gif merginos, kam reikia griebkit  biggrin.gif neiziuriu, kokia masina, bet labai i mano Neva panasi, pradedanciom ir nedaug mezganciom tikrai uztenka  thumbup.gif

man reikia lotuliukas.gif jau parašiau, laukiu ats lotuliukas.gif aš kaip tik tokia pradedanti biggrin.gif
Atsakyti