Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(Lauružė @ 2008 02 26, 01:05)

4u.gif Aciuuuu bigsmile.gif
ir kaip tau gavosi vel aktyvuoti tas nuorodas?
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2008 02 26, 15:22)
4u.gif Aciuuuu bigsmile.gif
ir kaip tau gavosi vel aktyvuoti tas nuorodas?

Tai as jas idejau is naujo ax.gif
Atsakyti
sveikos, susidomejau mezgimo masinomis, rankom nelabai moku megzti, tai galvoju ismokti su mezgimo masina megzti, ar labai sunku su ja megzti g.gif , as net neisivaizduoju kaip ji veikia, bet man atrodo kad lengviau darbai eitusi nei su rankom. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wilma22 @ 2008 03 04, 12:29)
sveikos, susidomejau mezgimo masinomis, rankom nelabai moku megzti, tai galvoju ismokti su mezgimo masina megzti, ar labai sunku su ja megzti g.gif , as net neisivaizduoju kaip ji veikia, bet man atrodo kad lengviau darbai eitusi nei su rankom. blush2.gif

g.gif Na nebutinai lengviau. Sakyciau, kad kaip tik pirma reikia ismokti pagrindinius mezgimo principus (kaip siaurint mezgini, kaip akis uzdaryti rankoviu prakarpoms), o jau paskui persest prie masinos.

Nebent pas tave bus kruta masina, kur tik brezinuka i skaitytuva ikisi, o ji pati viska apskaiciuoja, tau tik karieta stumdyt reiketu. g.gif

Bet cia tik mano nuomone, galiu ir klysti. Tiesiog as butent tokiu keliu ejau link masinos, ir man atrodo, kad kitas kelias butu sunkesnis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauružė: 04 kovo 2008 - 11:40
QUOTE(Lauružė @ 2008 03 04, 10:40)
g.gif Na nebutinai lengviau. Sakyciau, kad kaip tik pirma reikia ismokti pagrindinius mezgimo principus (kaip siaurint mezgini, kaip akis uzdaryti rankoviu prakarpoms), o jau paskui persest prie masinos.

Nebent pas tave bus kruta masina, kur tik brezinuka i skaitytuva ikisi, o ji pati viska apskaiciuoja, tau tik karieta stumdyt reiketu.  g.gif

Bet cia tik mano nuomone, galiu ir klysti. Tiesiog as butent tokiu keliu ejau link masinos, ir man atrodo, kad kitas kelias butu sunkesnis...

Na žinok net ir su krūčiausia mašina reikia pačiai pridėt/nukelt akis 4u.gif O proesionalios mezgėjos iš viso pradžioj mezga stačiakampį gabalą, o po to su overloku "iškerpa" norimą formą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2008 03 04, 13:46)
O proesionalios mezgėjos iš viso pradžioj mezga stačiakampį gabalą, o po to su overloku "iškerpa" norimą formą 4u.gif

Eik jau, tikrai??? blink.gif Negali but. blink.gif O siulu negaila? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2008 03 04, 12:11)
Eik jau, tikrai???  blink.gif Negali but.  blink.gif O siulu negaila?  blink.gif

Na tikrai 4u.gif nes visų pirma kraštas gaunasi gražesnis ir antra, sutaupoma daug laiko. Be to, ne tiek juk daug ir išsimeta man rodos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2008 03 04, 14:14)
Na tikrai 4u.gif nes visų pirma kraštas gaunasi gražesnis ir antra, sutaupoma daug laiko. Be to, ne tiek juk daug ir išsimeta man rodos 4u.gif

As turejau omeny, kad jau nebepermegsi, jei persigalvosi del modelio ar dydzio... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2008 01 23, 20:31)
Panelytes, bukit pasveikintos musu bury  4u.gif Deja, padet nelabai galesiu, nes esu specas tik kai kalba eina apie Neva smile.gif

O man paciai labai reikia zinoviu pagalbos. Nusprendziau toliau studijuoti savo Brotheri ir pasigaminau perfokirta pagal sita schema:
user posted image
Pradejau megzt. Atrodo tikrai viska darau kaip instrukcijoj parasyta, bet kazkodel man mezga skylutes tik i viena puse pakrypusias, na mazdaug taip \\ \\ \\
O tu kur persikerta su jom // // // nemezga.
Parasysiu, ka darau: pirma pravaziuoju dvi eiles su azuro karieta, tada dvi su paprasta. Perfokorta graziai persistumia per viena eilute, bet kazkodel rastas ne toks, kokio tikejausi...  schmoll.gif
Instrukcijoj raso, kad raudonos rodykles kaireje puseje rodo azuro karietos judejimo krypti. Nu bet jei as ja prastumsiu tik i viena puse ir nuimsiu, tai nepasigamins skyluciu... ir nesuprantu, kodel desinej perfokortos pusej eiluciu numeriai sugrupuoti po du?
Reikia patarimo. Dabar sedesiu ir kas pora minuciu vis darysiu refresh, tikedamasi rasti patarimu  blush2.gif

Labas, 4u.gif
greičiausiai būsiu pavėlavusi su pagalba, na bet gal kam nors ir vėliau pravers. Tai va. Man buvo lygiai tai pat. Problema pasirodo buvo dėl Karietos, mezgančios ažūra, kitoje jos pusėj (ta kuri važinėja ant mašinos) maždau per vidurį iš abiejų pusių yra tokios mažos metalinės detalytės ant spyruoklių (kaip klapanėliai, nerandu dabar tinkamo žodžio). Taigi viena iš tu detalyčių buvo atsilaisvinusi nuo spyruoklės, kuri prilaikė jos judėjimą viena kryptimi, ir judėjo visiškai laisvai. Taigi reikia tą klapanėlį pritvirtinti prie spyruoklės taip, kaip ir kitoje pusėje esantis analogiškas klapanėlis. Bent jau manoji karieta būtent dėl to ir mezgė ažūrą tik iš vienos pusės. Na va, jei dar kas nors bus neaišku galėsiu įdėti foto tų detalių, matysis apie ką kalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pipirmėtė @ 2008 03 19, 15:34)
Labas,  4u.gif
greičiausiai būsiu pavėlavusi su pagalba, na bet gal kam nors ir vėliau pravers. Tai va. Man buvo lygiai tai pat. Problema pasirodo buvo dėl Karietos, mezgančios ažūra, kitoje jos pusėj (ta kuri važinėja ant mašinos) maždau per vidurį iš abiejų pusių yra tokios mažos metalinės detalytės ant spyruoklių (kaip klapanėliai, nerandu dabar tinkamo žodžio). Taigi viena iš tu detalyčių buvo atsilaisvinusi nuo spyruoklės, kuri prilaikė jos judėjimą viena kryptimi, ir judėjo visiškai laisvai. Taigi reikia tą klapanėlį pritvirtinti prie spyruoklės taip, kaip ir kitoje pusėje esantis analogiškas klapanėlis. Bent jau manoji karieta būtent dėl to ir mezgė ažūrą tik iš vienos pusės. Na va, jei dar kas nors bus neaišku galėsiu įdėti foto tų detalių, matysis apie ką kalba smile.gif

4u.gif Pipirmėte,
aciu uz patarima. Pabandysiu paziuret vakare, kas ten darosi karietos apacioj.
Su pagalba tikrai nepavelavai. Kai nesigavo man susitart su masina, tai palikau stovet, laukiu, kol rankos iki jos daeis (ne lietuviskai, sorius blush2.gif )
Raportuosiu, ar pavyko aciuks.gif
Atsakyti
Sveikos, pries keleta dienu isigijau mezgimo masina "Veritas". Deja zmogus man ja atidaves, kol kas niekaip negali rasti instrukcijos. Si mezgimo masina yra rankine, fangine. Galbut kuri nors is mezganciu merginu galetu imesti nuoroda, kur galeciau rasti informacija apie sia mezgimo masina. Dekoju is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TOFFI @ 2008 04 08, 15:44)
Sveikos, pries keleta dienu isigijau mezgimo masina "Veritas". Deja zmogus man ja atidaves, kol kas niekaip negali rasti instrukcijos. Si mezgimo masina yra rankine, fangine. Galbut kuri nors is mezganciu merginu galetu imesti nuoroda, kur galeciau rasti informacija apie sia mezgimo masina. Dekoju is anksto 4u.gif

Ziuriu, niekas tau nepadeda?
Nu ir as pasiknisau kazkiek po zinomus interneto kampus, ale nieko neradau schmoll.gif
Atsakyti