Panelytes, bukit pasveikintos musu bury
Deja, padet nelabai galesiu, nes esu specas tik kai kalba eina apie Neva
O man paciai labai reikia zinoviu pagalbos. Nusprendziau toliau studijuoti savo Brotheri ir pasigaminau perfokirta pagal sita schema:
Pradejau megzt. Atrodo tikrai viska darau kaip instrukcijoj parasyta, bet kazkodel man mezga skylutes tik i viena puse pakrypusias, na mazdaug taip \\ \\ \\
O tu kur persikerta su jom // // // nemezga.
Parasysiu, ka darau: pirma pravaziuoju dvi eiles su azuro karieta, tada dvi su paprasta. Perfokorta graziai persistumia per viena eilute, bet kazkodel rastas ne toks, kokio tikejausi...
Instrukcijoj raso, kad raudonos rodykles kaireje puseje rodo azuro karietos judejimo krypti. Nu bet jei as ja prastumsiu tik i viena puse ir nuimsiu, tai nepasigamins skyluciu... ir nesuprantu, kodel desinej perfokortos pusej eiluciu numeriai sugrupuoti po du?
Reikia patarimo. Dabar sedesiu ir kas pora minuciu vis darysiu refresh, tikedamasi rasti patarimu
greičiausiai būsiu pavėlavusi su pagalba, na bet gal kam nors ir vėliau pravers. Tai va. Man buvo lygiai tai pat. Problema pasirodo buvo dėl Karietos, mezgančios ažūra, kitoje jos pusėj (ta kuri važinėja ant mašinos) maždau per vidurį iš abiejų pusių yra tokios mažos metalinės detalytės ant spyruoklių (kaip klapanėliai, nerandu dabar tinkamo žodžio). Taigi viena iš tu detalyčių buvo atsilaisvinusi nuo spyruoklės, kuri prilaikė jos judėjimą viena kryptimi, ir judėjo visiškai laisvai. Taigi reikia tą klapanėlį pritvirtinti prie spyruoklės taip, kaip ir kitoje pusėje esantis analogiškas klapanėlis. Bent jau manoji karieta būtent dėl to ir mezgė ažūrą tik iš vienos pusės. Na va, jei dar kas nors bus neaišku galėsiu įdėti foto tų detalių, matysis apie ką kalba