Nea, ne is babinu mezgiau. Is parduotuviniu matkeliu (ar kamuoliuku). Siulai susukti is 6 saku.
Priekaklis - 18 eiliu gylio. Mezgiau 9 tankumu.
QUOTE(Lauružė @ 2008 02 20, 09:32)
Nea, ne is babinu mezgiau. Is parduotuviniu matkeliu (ar kamuoliuku). Siulai susukti is 6 saku.
o jie neskersuoja , nes iš vernito medvilnės man skersavo truputį mezginys
Tikrai ne. Mezgiau ir is 100 proc. akrilo. Tai gal siek tiek ir skersavo, bet labai jau nezymiai. Tai vasarai vel megsiu ka nors is akrilo
QUOTE(smilga246 @ 2008 02 19, 21:54)
Ir aš turiu nefanginę, bet Neva-5. Maniškė numeta mezginų nuo adatų tada, kai per karietą neina siūlas (t. y. ten yra toks lyg ir kablys, per kurį praeina siūlas iš kamuolio į mezginį - nežinau ar supranti apie ką aš, bet tų terminų aš nežinau). Tai va, jei siūlas per mažai įtemtas arba eina ne per tą kablį, tai adatos jo nepakabina. Maniškėj taip ir yra - jei nori nuimti mezginį nuo adatų tereikia "pravažiuoti" su "tuščia" karieta.
Aha, supratau, apie ka tu... tai va, bet as galvoju, gal per greitai pravaziuoju per ta adatine... nes kartais tai taip sunervina, kad galvoju geriau jau imu virbalus i rankas ir sau ramiai, be nervu, nusimezgu ka noriu... kelias pastarasiais savaites tos masinos net nejudinau, bet dabar reiks kuria diena prisesti ir atidziai apziureti, kas ten uz ko neuzsikabina....
QUOTE(TOFFI @ 2008 02 20, 11:59)
Aha, supratau, apie ka tu... tai va, bet as galvoju, gal per greitai pravaziuoju per ta adatine... nes kartais tai taip sunervina, kad galvoju geriau jau imu virbalus i rankas ir sau ramiai, be nervu, nusimezgu ka noriu... kelias pastarasiais savaites tos masinos net nejudinau, bet dabar reiks kuria diena prisesti ir atidziai apziureti, kas ten uz ko neuzsikabina....
o ar nežiūrėjai kaip ten su tuo porolonu , ar Toyotoj jo nėra ?
QUOTE(laimužėX @ 2008 02 20, 13:03)
o ar nežiūrėjai kaip ten su tuo porolonu , ar Toyotoj jo nėra ?
Itariu, kad meistras pirmiausiai paziurejo, ar su porolonu viskas tvarkoj
O daugiau, tai nebent kokios knopkutes ant karietos nuspaudzia?
Nors man Brotheris pora kartu panasu bajeri yra ismetes - tik tiek kad karieta eme ir neismegzdama eiles tiesiog perejo i kita adatines puse, o siulas nusitempe is paskos. Taip ir nesupratau, kodel...
QUOTE(Lauružė @ 2008 02 20, 14:52)
Itariu, kad meistras pirmiausiai paziurejo, ar su porolonu viskas tvarkoj
Nors man Brotheris pora kartu panasu bajeri yra ismetes - tik tiek kad karieta eme ir neismegzdama eiles tiesiog perejo i kita adatines puse, o siulas nusitempe is paskos. Taip ir nesupratau, kodel...
Tas meistras toks "scyras" pasitaike, apziurejo viska, patikrino. Jis matot dirba su programuojamom mezgimo masinom, tai saziningai viska apziurejo. Bet tai as galvoju, jei jau tik gavus mezgimo masina sugebejau nuregzti gana sauniai pora megstiniu savo panelem, tai ka dabar jau nebeiseis? Gal reiktu kantrybes, dar karta kuri vakara po darbo, apziuresiu ja atidziai, nes kazkokiu labai itartinu mygtuku ant karietos tai kaip ir nera, ju keletas, bet jie pritaikyti megzti naudojant rastu kortas. Prisiskaiciau jusu visu diskusiju, tai dabar mazdaug bandysiu apziureti tas vietas masinoje, kurios daugiausiai itarimu kelia. Be to turiu pripazinti, kad prie mano mezgimo masinos, mano vaikai buvo nagus prikise, bet po to meistras buvo apsilankes, taigi viska apziurejo. Na manau, turetu gautis vis tiek kas nors, taigi oras atsilineja po truputi ir vasara ne uz kalnu, noresis gi ko nors grazaus....
Veliau pabandysiu savo megztukeliu nuotraukytes ikelti, tik pirma reikia juos nufotografuoti...
Radau cia
O Kladez zurnaliukus turi, Laimuze? Buvau idejus nuorodas. Nes rastelis is jo.
Va cia buvo nuorodos i zurnaliukus :
nuorodos i kladez
[/quote]
Laba, Lauruze,
norejau paklaust, kaip parsisiusti tuos Kladez zurnaliukus? as kazkaip niekaip nesugebejau. man rase, kad ju jau nebera gal reik prisiregistruot, nes as bandziau neprisiregistravusi sistemoje
O Kladez zurnaliukus turi, Laimuze? Buvau idejus nuorodas. Nes rastelis is jo.
Va cia buvo nuorodos i zurnaliukus :
nuorodos i kladez
[/quote]
Laba, Lauruze,
norejau paklaust, kaip parsisiusti tuos Kladez zurnaliukus? as kazkaip niekaip nesugebejau. man rase, kad ju jau nebera gal reik prisiregistruot, nes as bandziau neprisiregistravusi sistemoje
Mur mur,
na kad as ka tik pabandziau - puikiai viskas veikia
Ir nesiregistravau.
Spaudi ant pirmos nuorodos, ivedi reikiama koda, spaudi download your file here, dar karta toki pat uzrasa - ir siuncia.
Pabandyk dar, jei nepavyks, galvosim kaip kitaip tau nusiust.
Ir nesiregistravau.
Spaudi ant pirmos nuorodos, ivedi reikiama koda, spaudi download your file here, dar karta toki pat uzrasa - ir siuncia.
Sveikos!
Ka gero galit pasakyti apie rankine mezgimo masina "Severianka"(1975m.)?
Planuoju pabandyti ja megzti,bet abejoju, ar nebus geriau virbalais...
Ka gero galit pasakyti apie rankine mezgimo masina "Severianka"(1975m.)?
Planuoju pabandyti ja megzti,bet abejoju, ar nebus geriau virbalais...
QUOTE(Lauružė @ 2008 02 24, 20:42)
Mur mur,
Ir nesiregistravau.
Ir nesiregistravau.
Lauruze,
tikrai, leido parsisiusti 1, 3,4 dalis o as pradejau nuo 5 dalies, o jos jau neleidzia. vietoje nurodyto kodo, parasyta "This file has been deleted because it has been inactive for over 30 days" ir nepabadziau kitu
dar ir 2 dalies nebeleidzia parsisiusti.
tai bent jau tas dalis parsisiunciau