Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

[quote=tokom,2008 01 18, 20:39]

O cia priklauso ir nuo modelio, ir nuo nuotaikos lotuliukas.gif O jei atvirai pvz. pats paprasciausias reglaninis megztinis vien tik "nubruzinimas" be akiu apskaiciavimo, be sumezgimo ir apdailos man uzima 1-2 dienos. g.gif Akiu skaiciavimas ~ 1 val., apdaila pora vakaru. cool.gif

Ačiū 4u.gif Viską sudėjus, ne taip jau greitai išeina g.gif
Atsakyti
Ziurint is kurios prizmes ziuresi, jei pvz nori megzti is kid mocherio tai manau, kad greitai liezuvis.gif o jei imtum 7 ir didesniu nr. virbalus ir storuliukus siulus, tai gal ir vienodai gautusi smile.gif
Atsakyti
Žvėrūne, Tocom,
jei mezgu be jokio rasto lygiu mezgimu, apskaiciuotos akys ir nedarau klaidu - tai viena detale tikrai per valanda numegsciau... Aisku, visad pasitaiko kad apsiskaiciuoju, nukrenta akys, arba pamirstu kazka... Tai tenka dazniausiai permezginet. Bet jei viskas pusetinai sekmingai einasi, tai gatavas megztukas pasidaro per 4-7 dienas. ax.gif
Bet man pliusas tame, kad kai mezgiau virbalais visad palyginus ar isskalbus mezgini jis issitempdavo per viena ismiera (gal per laisvai megzdavau). O mezgant masina tokiu problemu nebuna. tongue.gif

Tocom, o apie mochera su elastiku nezinau nieko, tai ir nepatarsiu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauružė: 18 sausio 2008 - 21:25
Lauruže, dabar pas mane bandymai vyksta lotuliukas.gif Mezgu, matuoju, skalbiu, džiovinu, matuoju, vėl skalbiu, džiovinu... dabar laukiu biggrin.gif blyn bet ir susitrauke pirmu kartu mezginys doh.gif

Beje, tu teisi, aš visada galvodavau, kaip žmonės gali lyginti savo mezginius ir jie jiems neisitampo. doh.gif O dabar jau ir pati drąsiai lyginu ir nebijau, kad pasitemp liezuvis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tokom: 18 sausio 2008 - 21:41
QUOTE(tokom @ 2008 01 18, 22:40)
Lauruže, dabar pas mane bandymai vyksta  lotuliukas.gif Mezgu, matuoju, skalbiu, džiovinu, matuoju, vėl skalbiu, džiovinu... dabar laukiu biggrin.gif blyn bet ir susitrauke pirmu kartu mezginys  doh.gif

Beje, tu teisi, aš visada galvodavau, kaip žmonės gali lyginti savo mezginius ir jie jiems neisitampo.  doh.gif  O dabar jau ir pati drąsiai lyginu ir nebijau, kad pasitemp liezuvis.gif

Oi Tocom, kaip as tave uzjauciu su tais bandymais. Nuobodus uzsiemimas. Vietoj to, kad smagiai su karieta bruzintum turi skalbt, dziovint... doh.gif
O as tai vis ta pati megztini mucinu, kur jau puse metu mezgu ir permezgineju. Jau numezgiau visa, ale neuztenka siulu tokiai apykaklei kaip norejau. doh.gif Tenka kazka mastyti... Stai cia ir sustojau. Jei nusvistu padangej verta demesio ideja ir ateitu ikvepimas - pribaigciau ji per vakara. Nu bet dabar guli jis pries mane jau keleta dienu, akis mozolina, neleidzia kitu darbu imtis, ir nesimezga nors tu ka... schmoll.gif
Atsakyti
zinau ta jausma, cia pora dienu ejau is proto doh.gif nusipirkau machera, sumokejau biesanus pinigus.... buvau uzmaciusi suknele, blyn dali nubruzinau masina, kita dali bandziau vaseliu... pssssssss gavosi... galop bandziau rankom. siaubas visai nelimpa man rankom jie... sedejau tadum tris dienas sukau makaule ka megzti... galop prasviesejo akyse lotuliukas.gif sudejau siulus i dezute ir padejau kuo toliau nuo saves, dabar laukiu gal kada kas uzkibs butent siems siulams lotuliukas.gif

o dabar reikia bandymus atlikti... siaip tai labai smagu stebeti kas dedasi su siulu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, noreciau jusu paklausti. 4u.gif Gal zinot kokia parduotuve, kur butu pardavinejamos nauju modeliu mezgimo masinos Vilniuje? Bandau ieskoti per google, bet kazkaip nelabai randu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif

gal galetumet, ka nors pasiulyti. ieskau meistrelio, kuris galetu sutvarkyti masina. nusipirkau Brother KH-840 deveta, moteris is kurios pirkau sake, kad labai mazai megzta, bet paziurejus i jos vidu, tai taip nepasirode. viskas juodais pukais apeje ir isvalyti jau reiketu atidarius masina, bandziau valyti su adata, tai kelis vakarus plusau ir snipstas. tik pukus istraukiau, bet visi tepalai, metalas juodi ir jei sudedi svarias adatas jas vel man padaro juodas blink.gif ir dar bevalydama adata uzlauziau (viename is adatos lizdeliu) blink.gif ir dar truksta poros detaliu (row counterio ir stripo, kuris laiko siulu, kuris isistato i row counteri; mazu svareliu).

isanksto dekavoju uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2008 01 21, 22:39)
Sveikos mergaites smile.gif

gal galetumet, ka nors pasiulyti. ieskau meistrelio, kuris galetu sutvarkyti masina. nusipirkau Brother KH-840 deveta, moteris is kurios pirkau sake, kad labai mazai megzta, bet paziurejus i jos vidu, tai taip nepasirode. viskas juodais pukais apeje ir isvalyti jau reiketu atidarius masina, bandziau valyti su adata, tai kelis vakarus plusau ir snipstas. tik pukus istraukiau, bet visi tepalai, metalas juodi ir jei sudedi svarias adatas jas vel man padaro juodas  blink.gif ir dar bevalydama adata uzlauziau (viename is adatos lizdeliu)  blink.gif  ir dar truksta poros detaliu (row counterio ir stripo, kuris laiko siulu, kuris isistato i row counteri; mazu svareliu).

isanksto dekavoju uz pagalba  4u.gif

Mur mur,
mes cia temos pradzioje aptarinejom toki jaunuoli, kuris uzsiima prekyba mezgimo masinomis (devetomis), ju priedais, detalemis. O be to, dar ir ismano apie ju taisyma kazkiek. Jo koordinates stai siame skelbimuke
As pas ji kaip tik ir pirkau Brotheri deveta 4u.gif

Rubike,
Kazkaip neteko matyt pardavinejant. Nors kazkas dar praejusioje temoje kalbejo apie tai, kad dalyvaus parodoje Tekstile (litexpo ruomuose) su mezgimo masinomis. Gal pasivartyk ta tema? 4u.gif

Na pati perverciau ant greicio, tai stai ka radau: My Webpage ir
My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauružė: 21 sausio 2008 - 23:17
Aciu uz atsakyma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rubike @ 2008 01 21, 15:57)
Sveikos, noreciau jusu paklausti.  4u.gif  Gal zinot kokia parduotuve, kur butu pardavinejamos nauju modeliu mezgimo masinos Vilniuje? Bandau ieskoti per google, bet kazkaip nelabai randu  blush2.gif

Lietuvoje abejotina ar pavyks rasti. Atveztines su dvigubu ankainiu. Parsisiunciau is Anglijos. Siulau daryti ta pati. Gal tik laiko uztruks iki menesio, bet pinigine israiska tikrai apsimoka...smile.gif
Atsakyti
[quote=Lauružė,2008 01 22, 00:11]
Mur mur,
mes cia temos pradzioje aptarinejom toki jaunuoli, kuris uzsiima prekyba mezgimo masinomis (devetomis), ju priedais, detalemis. O be to, dar ir ismano apie ju taisyma kazkiek. Jo koordinates stai siame skelbimuke
As pas ji kaip tik ir pirkau Brotheri deveta 4u.gif

Lauruze,

aciu uz kontakta. tas berniukas zadejo pagelbeti bigsmile.gif

Atsakyti