Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

Su Naujaisiais metais, mezgejeles 4u.gif Daug kurybines energijos, neissenkancio uzsidegimo rankdarbiams, ir kad viskas gautusi is pirmo karto 4u.gif

QUOTE(janike1 @ 2007 12 30, 22:44)
O galima pamatyti 4u.gif

Galima ax.gif
user posted image
Cia tipo visa apranga karnavalui mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauružė: 01 sausio 2008 - 13:57
Galima  ax.gif
user posted image
Cia tipo visa apranga karnavalui  mirksiukas.gif

Su Naujais metais! 4u.gif Labai grazu ir miela thumbup.gif
Atsakyti
Su Naujais metais! Su nauja laime! Su naujom idejom! tongue.gif

Lauruze, kojinikes super thumbup.gif As tai kazkaip mieliau rankelemis kojinikes mezgu tongue.gif nors neatsisakau nuo idejos pabandyti masina blush2.gif

Sako, baisiai saltas sausis bus, tai isardziau vyro liemene, kuria uzmetes buvo jau keli metai, nusipirkau tu paciu alpakos siulu ir staigiai "nusibruzinau" golfuka liezuvis.gif atnara kaip visa megzta rankomis, bet jau jau einu link riberio lotuliukas.gif vo tep vot hihihi.gif

user posted image

Atsakyti
Tocom,
eiliniai komplimentai tau 4u.gif
Grazu ziuret kaip uzsidegus dirbi 4u.gif O ir kaip graziai tau gaunasi ...
O as va pasiguosiu: turiu toki paltuka nenusakomos spalvos - tarp melynos ir pilkos. Zodziu antra ziema negaliu jam pritaikyti salikelio. Kazkaip uzsiciklinus vis taikiau pilkus, melynus tonus.
Kol galiausiai drauge vakar patare kazka ryzkaus pabandyti. Siandien parduotuvej netycia akys uzkliuvo uz siulu lentynos - oranziniai siulai. Nusipirkau ir jau gatava turiu nusibruzinus tongue.gif . Net paltukas apsidziauge - su nauju salikeliu ir spalva jo gyvesne pasidare bigsmile.gif
Stai cia
user posted image
user posted image
user posted image
Siulai paprasti is IKI - Princese (65 poliakrilo, 35 moherio). Visai neblogai prie kaklo - nekanda, ir nesipukuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauružė: 04 sausio 2008 - 22:54
Lauruže, gražus šalikėlis! Spalvelė tai mano spalvyno hihihi.gif
Atsakyti
Tocom,
spalvele ir man labai patinka smile.gif Kaip matai interjere irgi tokios dominuoja (nuotraukos fone kazkiek matyti).

Beje, merginos, turiu klausimuka. Kaip jusu masinos ar labai triuksmauja?
Kol mezgiau su Neva, nebuvo jokiu nusiskundimu is kaimynu. O dabar kai mezgu su Brotheriu, tai nezinau kaip kiti, bet vienas kaimynas visad girdi. O tas kaimynas - tai mano brolis. Uztat ir zinau kad triuksmauju, kiti kaimynai gal nedrysta pasiskust... Jau ir veltinio pagalveles pakisau po visais taskais, kur masina remiasi i palange. Ir vistiek sako, kad girdisi. O kaip jus susitvarkot?
Ir isvis man keista, kad butent dabar, kai pakeiciau masina pradejo eit triuksmas nuo manes. Paciai mezgant tai nesijaucia kad sita masina garsiau duzgia...

Atsakyti
Ir manoji uzia baisiai lotuliukas.gif vyriskis mano kai saliai sedi ausines dedasi arba manojo kambario duris uzdaro lotuliukas.gif kaimynai dar nesiskunde, bet tik pabando nail.gif as kazkaip jau nekreipiu demesio, man jau tas uzesys pradeda patikti lotuliukas.gif
Atsakyti
Tokom,Lauruže, 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas visos mezgejeles...! Tikiuosi neisvarysite is savo kompanijos..smile.gif Reikia truputelio atsiliepimu apie nauja "SILVER REED FRP70". Vienas is mano reikalavimu - jokios elektronikos. O daugiau jusu pliusai - minusai...smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,ir as susidomejau mezgimu,virbalais mezgu siek tiek,noreciau isigyti mezgimo masina ir pabandyti megzti.Darbo neturiu gal reiktu pabandyti.Gal galit parasyti ar eina uzsidirbti nors kiek,nes jau baigiu isprotet nieko neveikdama,gal rasykit i az,is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o per kiek laiko galima numegzti su mašina nesudėtingo rašto megztinį be apdailos? Kai pasižiūriu, tai man vienodai gražūs ir megzti rankomis, ir mašinomis darbeliai. Bet įsivaizduoju, kad vis dėlto su mašina greičiau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladijus @ 2008 01 09, 00:20)
...... "SILVER REED FRP70". ....

Deja, mano masina knitmasteris, padeti negalesiu. schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(žvėrūne @ 2008 01 18, 17:51)
Merginos, o per kiek laiko galima numegzti su mašina nesudėtingo rašto megztinį be apdailos?  Kai pasižiūriu, tai man vienodai gražūs ir megzti rankomis, ir mašinomis darbeliai. Bet įsivaizduoju, kad vis dėlto su mašina greičiau?  ax.gif

O cia priklauso ir nuo modelio, ir nuo nuotaikos lotuliukas.gif O jei atvirai pvz. pats paprasciausias reglaninis megztinis vien tik "nubruzinimas" be akiu apskaiciavimo, be sumezgimo ir apdailos man uzima 1-2 dienos. g.gif Akiu skaiciavimas ~ 1 val., apdaila pora vakaru. cool.gif

O dabar as su savo klausymu ax.gif Nusipirkau sian siulu mochera + elastanas, pasidariau pavyzdeli, kai iskalbiau susitrauke. doh.gif Kai pirkai sake, kad trauksis, bet kad tiek doh.gif Kazi kaskart plaunant mezgini susitraukines ar ne? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tokom: 18 sausio 2008 - 19:39