tai va merginos - parduodu aš SILVERĮ, jei ką domina - prašom, nes nusižiūrėjau jau fanginę
QUOTE(laimužėX @ 2007 11 17, 22:06)
tai va merginos - parduodu aš SILVERĮ, jei ką domina - prašom, nes nusižiūrėjau jau fanginę
o kiek uz ja noretum?..
QUOTE(Tropic@~ @ 2007 11 19, 18:25)
o kiek uz ja noretum?..
jau pavėlavai, nes ką tik sutariau parduot, nebent dar pirkėja apsigalvos tada duosiu žinot
QUOTE(laimužėX @ 2007 11 19, 19:36)
jau pavėlavai, nes ką tik sutariau parduot, nebent dar pirkėja apsigalvos tada duosiu žinot
neapsigalvos pirkeja
Žiūrėkit, man rodos, kad naujas skelbimas
http://www.skelbiu.lt/3090721.html
http://www.skelbiu.lt/3090721.html
QUOTE(moshke @ 2007 11 20, 11:37)
Aha, jau susiskambinau Ryt atvesh apziureti
Pasirodo, jaunuolis turi daugiau mezgimo masinu
QUOTE(Lauružė @ 2007 11 20, 13:50)
Aha, jau susiskambinau Ryt atvesh apziureti
Oba,net atveža nes kaina tai nedidelė
O ką dar turi? Man pačiai nereik, bet vat mamai fanginio priedo trūksta gal turėtų atskirai
QUOTE(moshke @ 2007 11 20, 15:52)
Oba,net atveža nes kaina tai nedidelė
O ką dar turi? Man pačiai nereik, bet vat mamai fanginio priedo trūksta gal turėtų atskirai
Na va, o sita masina kaip tik ir turi ta prieda (riberi?). Ir as sprendziu klausima dabar pirkt ji ar ne. Nes su juo kaina iskart tampa dviguba O as kazin kiek ji naudosiu...
Dar sake turi Brotheri KH836. Tikslios kainos nepasake, nes neturejo su savim kainininko, bet sake + keli simtai litu. O paskaiciau internete aprasymus, tai sita masina pasirodo komplektuojama be karietos azurui Uztat turi galimybe naudoti kazkoki Garter Carriage, kurio prasmes as nezinau
QUOTE(Lauružė @ 2007 11 21, 09:05)
Na va, o sita masina kaip tik ir turi ta prieda (riberi?). Ir as sprendziu klausima dabar pirkt ji ar ne. Nes su juo kaina iskart tampa dviguba O as kazin kiek ji naudosiu...
o tai ką jis 650lt? daugoka... Kokius 400 tai mokėčiau,bet daugiau kažkaip gaila
QUOTE(moshke @ 2007 11 21, 11:07)
o tai ką jis 650lt? daugoka... Kokius 400 tai mokėčiau,bet daugiau kažkaip gaila
Laukiu jo issisiepus, turetu jau pasirodyti. Kai suzinosiu kas kiek po kiek, parasysiu
QUOTE(Lauružė @ 2007 11 21, 09:13)
Laukiu jo issisiepus, turetu jau pasirodyti. Kai suzinosiu kas kiek po kiek, parasysiu
Lauksim paklausk, kiek vien ribberis kainuotu, ok?
"Susiparinau" ir aš su tom mašinom ir galų gale turbūt "atsiprašysiu" savo senutės Nevos, susirinksiu iš dviejų vieną gerą ir mano amželiui ko gero užteks, nes tos fanginės ir perfokortinės tokios sudėtingos pasirodė, kad net neįsivaizdavau, kad tokia "tupa" esu Kažkada turėjau Toyotą, tai atrodė viskas paprasta, nes buvo instrukcija rusų kalboj, o angliškai beveik nieko nesuprantu . Jei būtų kas parodo, tai tada būtų žymiai paprasčiau, o dabar ... esu pasimetus
Lauruže , o tau parodė kaip megzt su ta mašina ?
Moshke , o tu vien pagal instrukcijas išmokai ? Aš net nesusigaudžiau kaip adata brotheriui pakeist
Lauruže , o tau parodė kaip megzt su ta mašina ?
Moshke , o tu vien pagal instrukcijas išmokai ? Aš net nesusigaudžiau kaip adata brotheriui pakeist