Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

Sventinei nuotaikai pakelti mano paskutinis darbelis tongue.gif Gan paprastas, bet uztatai turbut ir mielas blush2.gif
user posted image

Panikes, pamenu kazkada diskutavom apie si rasta. Kazkaip mintimis vel noriu grizti prie jo g.gif Niekaip neikertu keliu akiu raportas cia gaunasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2007 12 27, 20:04)
Panikes, pamenu kazkada diskutavom apie si rasta. Kazkaip mintimis vel noriu grizti prie jo  g.gif  Niekaip neikertu keliu akiu raportas cia gaunasi?  g.gif

Tocom,
rapotas bus per visa mezginio ploti. Tiesiog tuo paciu principu stumdydama adatas pereisi per visa mezgini i viena puse, po to - grysi atgal.
Atsakyti
Dekui, Lauruze 4u.gif
Atsakyti
Po kelių metų pertraukos, atradusi mašinai pastovią vietą ant palangės ax.gif numezgiau ir aš kelis darbelius.Bet neturiu nei skaitmeninio fotoaparato, nei fotografuojančio telefono blush2.gif , tai pabandžiau nufotografuot su kompiuterine kamera.Spalvos išėjo blankokos, bet esmė vis tik yra. Tiesa, dar numezgiau platų šalį ir prie jo palaidinukę kitai dukrai, bet jau iškeliavo į Kauną, taip ir paliko nefotografuota blush2.gif
Žalsvo kostiumėlio apdaila vašeliu, kuri užtruko gerokai ilgiau, nei numegzt patį kostiumėlį doh.gif
Atsakyti
Tocom,
nu tu ir saunuole. Vis mezgi ir mezgi 4u.gif
O as sedziu ant sofkes, ziuriu i mezgimo masina, ir rankos nekyla prie jos prieit blush2.gif

Juros banga,
kazin, ar cia as viena nematau tavo nuotraukyciu? Ar neidejai?
Atsakyti
[quote=juros banga,2007 12 30, 17:31]
Po kelių metų pertraukos, atradusi mašinai pastovią vietą ant palangės ax.gif numezgiau ir aš kelis darbelius.

4u.gif 4u.gif 4u.gif Labai patiko darbeliai,ypač geltonas kostiumėlis ir jo apdaila smile.gif Ar galiu paklausti ,kaip tą apnėrimą vąšeliu taip padaryti g.gif
Sėkmės ir kantrybės 4u.gif ir gražių mezginių 4u.gif
Atsakyti
Lauruze, mezgu, nes perziurejau spinta, kad jau baigiu sunesioti siltus megztinius... senuciukai kaip ir... o ir atsinaujinti norisi. Rankomis siek tiek paskutiniu metu mezgiau, bet ziu kazkaip labiau masina traukia, del laiko sutaupymo, o ir rankos skauda g.gif tai taupau, a ti senatvej ne penciakos nepamegsiu da anukam lotuliukas.gif Ir siaip baisiai susinervijau, nusimezgiau rankomis viena alia trumpom rankovem liemene - megztini, ir ka manot, po skalbimo kaip skuduras liko doh.gif senus siulus is to taupymo panaudojau, vel ardymas laukia, dabar kurpiu kaip masina nusimegzti... apie pyniu mezgima skaitineju g.gif tokie tie mano darbeliai blush2.gif

juros banga saunus darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2007 12 30, 18:37)
[bJuros banga,
kazin, ar cia as viena nematau tavo nuotraukyciu? Ar neidejai?

Neįdėjau nuotraukyčių, nemoku blush2.gif .Darbai mano albume

Janike aš apnėriau pirma eilę stulpeliais su 2 užmetimais, tarp jų po vieną pynelės kilpą. o antrą: į kiekvieną gautą langelį po 7 stulpelius su 2 užmetimais ir tarp stulpelių po vieną kilputę, o trečią eilę -keturių kilpučių pynelem į kiekvieną praeitos eiles stulpelį.Kadangi labai daug stulpelių, tai savaime susigarbiniavo.Man tai tame visas gražumas ax.gif , nors nert reikėjo kilometrus doh.gif Raštą radau ''Rankdarbių kraitelėj"2005m kovo men numeryje.Jei kas žiūrės, tai ten tamsiai žalias megztukas
Atsakyti
Man tai tame visas gražumas ax.gif , nors nert reikėjo kilometrus doh.gif Raštą radau ''Rankdarbių kraitelėj"2005m kovo men numeryje.Jei kas žiūrės, tai ten tamsiai žalias megztukas

Aciu labai,einu truputi pabandyti panarplioti biggrin.gif .To zurnaliuko neturiu,nes ne kiekviena pirkdavau ax.gif
Atsakyti
Juros banga,
pagaliau ir as paziurejau tongue.gif
Labai graziu dalyku prisimezgei 4u.gif

Tiesa, as karnavalui dryzuotas kojines vistik sugebejau isspaust blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2007 12 30, 21:57)

Tiesa, as karnavalui dryzuotas kojines vistik sugebejau isspaust  blush2.gif

O galima pamatyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juros banga @ 2007 12 30, 20:48)

Žavūs mezginiai,ypač batukai smile.gif

Papildyta:
QUOTE(janvile @ 2007 12 26, 18:22)
Su sventem , merginos  smile.gif  Pima karta rasau siame forume, taciaus mezgeju patarimai mezgant labai pagelbeja. Visada mezgiau tik virbalais, bet nutariau ismokti megzti ir masina.  Gal zinot kas turi parduoti nenauja mezgimo masina pradziamoksliai ? bigsmile.gif

Bandyk Google "mezgimo mašinos" pažiūrėti,ten buvo skelbimas parduodu 4 rusiškas mezgimo mašinas po 100lt,aš vieną nupirkau,tai nauja mašina,vadinasi "kaskad",su svoriais,siulvedžiu thumbup.gif ,tel. neberandu smile.gif
Atsakyti