Sventinei nuotaikai pakelti mano paskutinis darbelis Gan paprastas, bet uztatai turbut ir mielas
Panikes, pamenu kazkada diskutavom apie si rasta. Kazkaip mintimis vel noriu grizti prie jo Niekaip neikertu keliu akiu raportas cia gaunasi?
QUOTE(tokom @ 2007 12 27, 20:04)
Panikes, pamenu kazkada diskutavom apie si rasta. Kazkaip mintimis vel noriu grizti prie jo Niekaip neikertu keliu akiu raportas cia gaunasi?
Tocom,
rapotas bus per visa mezginio ploti. Tiesiog tuo paciu principu stumdydama adatas pereisi per visa mezgini i viena puse, po to - grysi atgal.
Dekui, Lauruze
Po kelių metų pertraukos, atradusi mašinai pastovią vietą ant palangės numezgiau ir aš kelis darbelius.Bet neturiu nei skaitmeninio fotoaparato, nei fotografuojančio telefono , tai pabandžiau nufotografuot su kompiuterine kamera.Spalvos išėjo blankokos, bet esmė vis tik yra. Tiesa, dar numezgiau platų šalį ir prie jo palaidinukę kitai dukrai, bet jau iškeliavo į Kauną, taip ir paliko nefotografuota
Žalsvo kostiumėlio apdaila vašeliu, kuri užtruko gerokai ilgiau, nei numegzt patį kostiumėlį
Žalsvo kostiumėlio apdaila vašeliu, kuri užtruko gerokai ilgiau, nei numegzt patį kostiumėlį
Tocom,
nu tu ir saunuole. Vis mezgi ir mezgi
O as sedziu ant sofkes, ziuriu i mezgimo masina, ir rankos nekyla prie jos prieit
Juros banga,
kazin, ar cia as viena nematau tavo nuotraukyciu? Ar neidejai?
nu tu ir saunuole. Vis mezgi ir mezgi
O as sedziu ant sofkes, ziuriu i mezgimo masina, ir rankos nekyla prie jos prieit
Juros banga,
kazin, ar cia as viena nematau tavo nuotraukyciu? Ar neidejai?
[quote=juros banga,2007 12 30, 17:31]
Po kelių metų pertraukos, atradusi mašinai pastovią vietą ant palangės numezgiau ir aš kelis darbelius.
Labai patiko darbeliai,ypač geltonas kostiumėlis ir jo apdaila Ar galiu paklausti ,kaip tą apnėrimą vąšeliu taip padaryti
Sėkmės ir kantrybės ir gražių mezginių
Po kelių metų pertraukos, atradusi mašinai pastovią vietą ant palangės numezgiau ir aš kelis darbelius.
Labai patiko darbeliai,ypač geltonas kostiumėlis ir jo apdaila Ar galiu paklausti ,kaip tą apnėrimą vąšeliu taip padaryti
Sėkmės ir kantrybės ir gražių mezginių
Lauruze, mezgu, nes perziurejau spinta, kad jau baigiu sunesioti siltus megztinius... senuciukai kaip ir... o ir atsinaujinti norisi. Rankomis siek tiek paskutiniu metu mezgiau, bet ziu kazkaip labiau masina traukia, del laiko sutaupymo, o ir rankos skauda tai taupau, a ti senatvej ne penciakos nepamegsiu da anukam Ir siaip baisiai susinervijau, nusimezgiau rankomis viena alia trumpom rankovem liemene - megztini, ir ka manot, po skalbimo kaip skuduras liko senus siulus is to taupymo panaudojau, vel ardymas laukia, dabar kurpiu kaip masina nusimegzti... apie pyniu mezgima skaitineju tokie tie mano darbeliai
juros banga saunus darbeliai
juros banga saunus darbeliai
QUOTE(Lauružė @ 2007 12 30, 18:37)
Neįdėjau nuotraukyčių, nemoku .Darbai mano albume
Janike aš apnėriau pirma eilę stulpeliais su 2 užmetimais, tarp jų po vieną pynelės kilpą. o antrą: į kiekvieną gautą langelį po 7 stulpelius su 2 užmetimais ir tarp stulpelių po vieną kilputę, o trečią eilę -keturių kilpučių pynelem į kiekvieną praeitos eiles stulpelį.Kadangi labai daug stulpelių, tai savaime susigarbiniavo.Man tai tame visas gražumas , nors nert reikėjo kilometrus Raštą radau ''Rankdarbių kraitelėj"2005m kovo men numeryje.Jei kas žiūrės, tai ten tamsiai žalias megztukas
Man tai tame visas gražumas , nors nert reikėjo kilometrus Raštą radau ''Rankdarbių kraitelėj"2005m kovo men numeryje.Jei kas žiūrės, tai ten tamsiai žalias megztukas
Aciu labai,einu truputi pabandyti panarplioti .To zurnaliuko neturiu,nes ne kiekviena pirkdavau
Aciu labai,einu truputi pabandyti panarplioti .To zurnaliuko neturiu,nes ne kiekviena pirkdavau
Juros banga,
pagaliau ir as paziurejau
Labai graziu dalyku prisimezgei
Tiesa, as karnavalui dryzuotas kojines vistik sugebejau isspaust
pagaliau ir as paziurejau
Labai graziu dalyku prisimezgei
Tiesa, as karnavalui dryzuotas kojines vistik sugebejau isspaust
QUOTE(Lauružė @ 2007 12 30, 21:57)
O galima pamatyti
QUOTE(juros banga @ 2007 12 30, 20:48)
Žavūs mezginiai,ypač batukai
Papildyta:
QUOTE(janvile @ 2007 12 26, 18:22)
Su sventem , merginos Pima karta rasau siame forume, taciaus mezgeju patarimai mezgant labai pagelbeja. Visada mezgiau tik virbalais, bet nutariau ismokti megzti ir masina. Gal zinot kas turi parduoti nenauja mezgimo masina pradziamoksliai ?
Bandyk Google "mezgimo mašinos" pažiūrėti,ten buvo skelbimas parduodu 4 rusiškas mezgimo mašinas po 100lt,aš vieną nupirkau,tai nauja mašina,vadinasi "kaskad",su svoriais,siulvedžiu ,tel. neberandu