Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(tokom @ 2007 12 15, 00:44)
Sveikos, mergikes,

Nius kaip einasi? As pagaliau atradau laisva minutele ir nunarpliojau sesei dovanu tunikiuke, apie kuria seniai jau kalbejau  lotuliukas.gif  Rezultatas mane tenkina ir sese sake, kad tiks (musu skoniai kaip diena nuo nakties skiriasi) Rankomis si karta tik vaseliu apdailine juosta ir krastus neriau. Visa kita masina  lotuliukas.gif  Apatine dalis pagal modeli turejo buti stulpeliai, bet man visai graziai gavosi taip liezuvis.gif

user posted image

Kaip grazu wub.gif saunuole thumbup.gif Per kiek laiko numezgei si grozi?
As tai kazkaip prie virbalu persimeciau,tik po mezgimo masina viskas jau taip letsi einasi doh.gif Noriu silta rastuota megztuka nusimegzt,bet jauciu iki pavasario megsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(coco @ 2007 12 15, 12:34)
Kaip grazu wub.gif saunuole thumbup.gif Per kiek laiko numezgei si grozi?

wub.gif Aciu! Jau net gaila ir dovanoti paskum pasidare lotuliukas.gif Ale pazadas yra pazadas ax.gif
Jei scyriai tai gal pora dienu ax.gif , bet atmetus kitus darbus ir darytas pertraukas gautusi vienos dienos darbas! Siulai sie man labai aptiko einasi masina kaip per sviesta! thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2007 12 14, 23:44)
Sveikos, mergikes,

Nius kaip einasi? As pagaliau atradau laisva minutele ir nunarpliojau sesei dovanu tunikiuke, apie kuria seniai jau kalbejau  lotuliukas.gif  Rezultatas mane tenkina ir sese sake, kad tiks (musu skoniai kaip diena nuo nakties skiriasi) Rankomis si karta tik vaseliu apdailine juosta ir krastus neriau. Visa kita masina  lotuliukas.gif  Apatine dalis pagal modeli turejo buti stulpeliai, bet man visai graziai gavosi taip liezuvis.gif

Na va, tylėjo, tylėjo ir še tau kokį grožį surezgė user posted image. Tai dabar sekantis sau bus darbelis g.gif o iš kokių siūlų mezgei ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimužėX: 15 gruodžio 2007 - 13:16
QUOTE(laimužėX @ 2007 12 15, 14:16)
Na va, tylėjo, tylėjo ir še tau kokį grožį surezgė. Tai dabar sekantis sau bus darbelis  g.gif  o iš kokių siūlų mezgei ?

hihihi.gif mezgiau is pusvilnes, bet velgi is babinu... kazkaip ekspermentuoju su pigesniais blush2.gif bet ziu visai neblogai gaunasi tongue.gif sau guli priekis ir nugara nuvaryta liemenes, reikia pasedet su apdaila... blush2.gif ale dabar "Lupita" laukia eilej, sumasciau andaroka pasisiudinti lotuliukas.gif tai mezgimas vel antrapalis reikalas cool.gif
Atsakyti
Tocom,
nu ziauriai grazi tunika wub.gif
Saunuole 4u.gif
Atsakyti
SOS reikia patarimo ax.gif nulūžo adatos liežuvėlis ir nesiseka pakeist.Dariau kaip parašyta:nusukti galus,ikišti ilgą virbalą,tarp bėgelio ir spyruoklės g.gif nevisai aišku ar tas virbalas ten kur reikia,ar neiššoks visa spyruoklė,o po to išstumti bėgelį iki nulūžusios adatos va čia ir bėda tas bėgis geruoju nesistumia,parašyta rankos jėga,nė iš vietos nejuda ,gal dar kokia gudrybė.Mašina Kaskad,man atrodo kad ir Neva tokia pat aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(maidana @ 2007 12 18, 07:04)
SOS reikia patarimo ax.gif nulūžo adatos liežuvėlis ir nesiseka pakeist.Dariau kaip parašyta:nusukti galus,ikišti ilgą virbalą,tarp bėgelio ir spyruoklės g.gif nevisai aišku ar tas virbalas ten kur reikia,ar neiššoks visa spyruoklė,o po to išstumti bėgelį iki nulūžusios adatos va čia ir bėda tas bėgis geruoju nesistumia,parašyta rankos jėga,nė iš vietos nejuda ,gal dar kokia gudrybė.Mašina Kaskad,man atrodo kad ir Neva tokia pat aciuks.gif

Jei tokia pati kaip Neva, tai aš atlaisvinu porą varžtelių aplink tą adatą ant priekinio bėgelio ir su atsuktuvu truputį vos vos pakėlus tą bėgelį toj vietoj kur adata yra, ištraukiu adatą ir įdedu į vietą naują. Ir nereikia jokio bėgelio niekur stumti, ir kaip jį pastumsi,jei prisuktas yra g.gif Bet čia tik Nevai (ar severiankai), o kitoms mašinoms yra kitaip.
Dar kaip tik vakar pasikeičiau kelias adatas. Tikiuosi,kad ką nors suprasi ?
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2007 12 18, 11:41)
Jei tokia pati kaip Neva, tai aš atlaisvinu porą varžtelių

Visa bėda kad nėra varštelių verysad.gif tas bėgelis kažkaip įstumtas doh.gif teks pamąstyti
Atsakyti
user posted image
Išmokim atleisti, išmokim pamilti,
Ant angelo sparno į dangų pakilti.
Uždekim širdyse Kalėdų žvakelę,
Tegul ji apšviečia kiekvieną kertelę...

Su šventom Kalėdom!!!
Gerų, darbingų metų !!!
Atsakyti
Kalėdų šventės nuskamba varpais,
Kaip visos šventės jos ateis ir vėl praeis.
Lai linksmos būna jos!
Na, o Naujais
Turtingi būkite idėjom ir darbais.

user posted image
Atsakyti
user posted image

Su sventom Kaledom visas mezgejeles auksarankes !!!
Atsakyti
Su sventem , merginos smile.gif Pima karta rasau siame forume, taciaus mezgeju patarimai mezgant labai pagelbeja. Visada mezgiau tik virbalais, bet nutariau ismokti megzti ir masina. Gal zinot kas turi parduoti nenauja mezgimo masina pradziamoksliai ? bigsmile.gif
Atsakyti