Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(laimužėX @ 2007 11 28, 17:05)
Kažkur buvau įdėjus tokią nesudėtingą programėlę, kur įvedus išmatavimus apskaičiuoja viską.

O gal ir su manim pasidalintumėt ta programėle blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusiukas @ 2007 11 29, 15:03)
O gal ir su manim pasidalintumėt ta programėle  blush2.gif

ČIA paieškok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimimita @ 2007 11 29, 14:01)
mergaites niekaip neikertu kaip reiketu baigti mezgini  doh.gif  jei nuo apacios mezgiau i virsu, tai reikia uzbaigti kakla uzbaigiant megzt vidurines akis, o kaip reikia dar iki peciu virsaus baigti megzti? ar reikia atskirai tas dalis ismegzti? unsure.gif

Kai numezgi iki kaklo isemimo apacios, puse adatu istrauki i priekine nedarbine padeti. Ir dirbi su adatom vienoj pusej. Nuimineti gali arba uzdarydama akis, arba atitinkama adatu skaiciu taip pat isstumdama i priekine nedarbine padeti (veliau jas galesi ant pagalbinio siulo perkelti, taip issaugosi atviras akis).
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2007 11 29, 21:54)
Kai numezgi iki kaklo isemimo apacios, puse adatu istrauki i priekine nedarbine padeti. Ir dirbi su adatom vienoj pusej. Nuimineti gali arba uzdarydama akis, arba atitinkama adatu skaiciu taip pat isstumdama i priekine nedarbine padeti (veliau jas galesi ant pagalbinio siulo perkelti, taip issaugosi atviras akis).

4u.gif aciu viska supratau, dabar reikes tik igyvendint, manau per savaitgali viena srafana uzbaigsiu blush2.gif
Atsakyti
Labas merginos 4u.gif
Kokia šauni temelė. Visada skaičiau apie mezgimą rankomis ir netyčia užtikau šią temelę wub.gif super wub.gif
Tiesa sakant senai mezgiau mezgimo mašina, bet kai labai ko prireikia ir parvažiuoju pas mamą, tai kartais per savaitgalį spėju nusiregzti...
Tik dabar turiu vieną bėdą... Sugedo mašinos vežimėlis. Gal turit kokį meistiuką, kuris galėtų pažiūrėti. Bandžiau per "Alio reklamą" ieškoti, nepadėjo... Tai gal jūs merginos galit man padėti... mašina Silver (kažkokia, nepamenu tiksliai modelio), vienos adatinės...
Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimukas: 03 gruodžio 2007 - 07:59
QUOTE(Rimukas @ 2007 12 03, 08:58)
Labas merginos  4u.gif
Kokia šauni temelė. Visada skaičiau apie mezgimą rankomis ir netyčia užtikau šią temelę  wub.gif  super  wub.gif
Tiesa sakant senai mezgiau mezgimo mašina, bet kai labai ko prireikia ir parvažiuoju pas mamą, tai kartais per savaitgalį spėju nusiregzti...
Tik dabar turiu vieną bėdą... Sugedo mašinos vežimėlis. Gal turit kokį meistiuką, kuris galėtų pažiūrėti. Bandžiau per "Alio reklamą" ieškoti, nepadėjo... Tai gal jūs merginos galit man padėti... mašina Silver (kažkokia, nepamenu tiksliai modelio), vienos adatinės...
Būčiau labai dėkinga  4u.gif

Rimuk,
jei jau mezgi su masina, tai junkis prie musu 4u.gif
Kaip tau sekasi ieskoti meistriuko? Jei nieko nerandi, pabandyk susikontaktuoti su tuo jaunuoliu, kur antram sios temos puslapy Moshkes nuoroda yra "naujas skelbimas" ar pan. Jis daug nusimano masinose, gal ir taiso g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2007 12 03, 14:41)
Rimuk,
jei jau mezgi su masina, tai junkis prie musu  4u.gif
Kaip tau sekasi ieskoti meistriuko? Jei nieko nerandi, pabandyk susikontaktuoti su tuo jaunuoliu, kur antram sios temos puslapy Moshkes nuoroda yra "naujas skelbimas" ar pan. Jis daug nusimano masinose, gal ir taiso  g.gif

Bandau jungtis, tik truputį "kvalifikaciją" praradus (jei kada nors tokią turėjau lotuliukas.gif ) doh.gif Tiesiog pradžioj mamai padėdavau, paskui ir sau kažką nusinarpliodavau...
Bet mielai padiskutuosiu drinks_cheers.gif
Meistiuko kaip ir neradau, tai stovi mašina nenaudojama ir tiek...
Visą temą lyg permečiau, bet neužmačiau Moshkes nuorodos. Dekui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mergickos tongue.gif

Kaip sekasi mezgalioti? Manoji masinike pora savaiciu guli padeta, reikia pabaigti mamai liemene blush2.gif ir va vis kurpiu minti apie tunika lotuliukas.gif

Idomu pasidare, noreciau pasiteirauti profiu liezuvis.gif kaip jus uzdedat akis is sonu? ax.gif Ar tiesiog istraukiat adata papildoma ir mezgat toliau, ar nukelinejat? ax.gif Dar vis mintyse mezgu ir didinu mezgini mezgant kelios darbinej viena nedarbinej padetyje rastu g.gif

O cia siaip seilei pavarvinti, man jis taip patiko blink.gif anot autores siulu "suvalge" visai nedaug blink.gif
user posted image
Atsakyti
Tocom,
na tu kaip visada su originaliom idejom wub.gif Labai idomus megztukas.
Del pridedamu akiu... Kai platinu sonuose mezgini, tai perkelineju paskutine aki. O ant priespakutines likusios tuscios adatos uzkeliu nuo trecios adatos pries tai ejusios eiles akies krasteli... Kad nesigautu skylute mirksiukas.gif
Dabar dar pabandziau isivaizduoti kita varianta - jei megzciau nuo kaklo ir reiketu prideti akis rankoves prakarpai (arba jei reiketu tokio tipo laiptelio), tai siulu apvyniociau istrauktas naujas adatas ir taip megzciau.
Nezinau, ar cia aiskiai paaiskinau. blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes mamytes 4u.gif

ziuriu cia jus tikros ases mezgimo su masinom srytije thumbup.gif gal galetumet ir man pagelbet? blush2.gif giminaite manes paprase nupirkt mezgimo masina,o as jose nieko neraukiu doh.gif bet jus paskaicius kazkoki ispudi susidariau siektiek thumbup.gif gal galetumet patart kur nupirkt ta masina?

QUOTE(Lauružė @ 2007 11 21, 13:11)

Riberio nepirkau, nes labai jau daug uzsiprase uz ji. Sake berods 650-700 kainuoja. Bet uztat jis dar turi Brotherius KH836 ir 881. Taigi jei kam idomu - skubekit ir skambinkit.
Sakiau jam,  kad ji pareklamuosiu, tai dabar tikisi skambuciu antpludzio.  lotuliukas.gif
Beje, berniukas ismanantis apie masinas nemazai,  blink.gif kuom mane nustebino. Tik is technines puses. Norejau issiklausinet apie mezgima azurine karieta, tai sake, kad mezgejas is jo joks  lotuliukas.gif  Bet uztat technine puse isaiskino  thumbup.gif
Ir instrukcija elektronini varianta perrase man i kompa. Tiesa anglu kalba. Bet man tai nei kiek nekliudo.

gal zinai ar dar turi masinyciu?jei taip gal telefonuka i AZ pametetum ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uzklydusi @ 2007 12 07, 10:25)
Sveikutes mamytes  4u.gif

ziuriu cia jus tikros ases mezgimo su masinom srytije  thumbup.gif gal galetumet ir man pagelbet? blush2.gif giminaite manes paprase nupirkt mezgimo masina,o as jose nieko neraukiu  doh.gif bet jus paskaicius kazkoki ispudi susidariau siektiek  thumbup.gif  gal galetumet patart kur nupirkt ta masina?
gal zinai ar dar turi masinyciu?jei taip gal telefonuka i AZ pametetum ? 4u.gif

http://www.skelbiu.lt/3090721.html cia tas skelbimukas - skambinau tam vaikinukui paklausti del akiu skaiciuotuvo, ale neturi sad.gif
Merginos, as galvoju,kad kitoj temoj reikes pirmam lape sudeti naudinga info, kur ka galima isigyti,kad aiskiau visiem butu ir nereiketu per visa tem knaisiotis.
Atsakyti
dekui labai aciuks.gif

jau paskambinau,bet kadangi as balta varna siuo klausimu ir vel jusu prasau patarimo blush2.gif jis klause ar reik prie masinos strymerio,kuris kainuotu dar 500 lt.ka jis duoda? blush2.gif (uzsikroviau sau bedos su ta masina biggrin.gif )
Atsakyti