Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(kasiopeja @ 2007 11 26, 22:28)
Pirk, pirk, būsim dviese mirksiukas.gif
Gavau aš šiandien Laimužės siuntinuką (ačiū, Laimute, tau labai labai, pakavimas - super! Viskas saugiai atkeliavo), išpakavau, pažiūrėjau kaip į naujus vartus ir nusprendžiau, kad gal aš geriau rankomis dar kurį laiką pamegziu...  g.gif  Detalių du maišai, kas, kur ir prie ko - absoliučiai neaišku ... žodžiu, neturėjo boba vargo, nusipirko boba ožką  lotuliukas.gif

Sveikinu 4u.gif po truputi konstruktoriu ir sudeliosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2007 11 26, 16:06)
Moshke, o tu dareisi pati? Ant ko darei? Ant specialiu perfokortu ruoshiniu? O gal galima ir dar ant kokio kieto popieriaus?

Būna pirkt tokie perfokortų ritinukai - aš iš tokių dariausi. Žodžiu, su puncheriu išsibadai skylutes,nukerpi tokio ilgio,kokio tau reikia ir viskas. Iš popieriaus nebandžiau, man rodos,sudetinga būtų - vis dėlto skylutės turi būti tiksliose vietose, o ant tų tuščių perfokortų yra mažutės paruoštos skylutės, o puncheris (bent jau mano)turi apsaugos mechanizmą, kad neprabestum kur kreivokai šone - tik kai jo adatos galiukas patenka į tą miniatiūrinę skylutę, jis pramuša didesnę, skirta jau raštui. Tikiuosi, supratai, ką čia privapėjau doh.gif

QUOTE(rimimita @ 2007 11 26, 19:26)
nugis mergaites jau prasysiu jusu pagalbos  blush2.gif  kai pradedu megzti lyg buna viskas gerai, bet kai truputi pamezgu tai masinka neismezga kai kuriu akiu  g.gif  ka ne taip darau?  g.gif  o megzti bandau lygiu rastu

Manau, svoriai per maži arba siūlų įtempimas negeras, arba šepetėliai susidėvėję, kabina tarpuakį ant auselių (na tų kur tarp adatų) ir kelia mezginį į viršų, ko pasekoje akys nušoka 4u.gif

QUOTE(kasiopeja @ 2007 11 26, 20:28)
Detalių du maišai, kas, kur ir prie ko - absoliučiai neaišku ... žodžiu, neturėjo boba vargo, nusipirko boba ožką  lotuliukas.gif

Koks modelis? Instukcijas atsiųsčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moshke: 27 lapkričio 2007 - 07:35
QUOTE(kasiopeja @ 2007 11 26, 21:28)
Gavau aš šiandien Laimužės siuntinuką (ačiū, Laimute, tau labai labai, pakavimas - super! Viskas saugiai atkeliavo), išpakavau, pažiūrėjau kaip į naujus vartus ir nusprendžiau, kad gal aš geriau rankomis dar kurį laiką pamegziu...  g.gif  Detalių du maišai, kas, kur ir prie ko - absoliučiai neaišku ... žodžiu, neturėjo boba vargo, nusipirko boba ožką  lotuliukas.gif

Tai smagu,kad viskas atkeliavo (tikiuosi lotuliukas.gif ), nes kai vienu kartu viską susiėmė neštis, tai galvoju,kad tik kas neiškristų iš maišų blink.gif lotuliukas.gif
Todėl ir sakiau,kad daug kantrybės reikės kol viskas bus aišku - sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2007 11 27, 06:39)
Tai smagu,kad viskas atkeliavo (tikiuosi  lotuliukas.gif ), nes kai vienu kartu viską susiėmė neštis, tai galvoju,kad tik kas neiškristų iš maišų  blink.gif  lotuliukas.gif
Todėl ir sakiau,kad daug kantrybės reikės kol viskas bus aišku - sėkmės  mirksiukas.gif

atkeliavo patikimose rankose, nemanau, kad būtų ką pametę biggrin.gif Turėsiu dabar darbelio biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(moshke @ 2007 11 27, 05:34)
Koks modelis? Instukcijas atsiųsčiau mirksiukas.gif

ačiū, instrukcijas jau Laimužė užrodė. Bet jei turėtum atliekamas 10 valandų, kad prie paros prisidurti, ar bent porą atliekamų rankų, mielai paimčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 11 27, 09:28)
atkeliavo patikimose rankose, nemanau, kad būtų ką pametę  biggrin.gif Turėsiu dabar darbelio  biggrin.gif
Papildyta:
ačiū, instrukcijas jau Laimužė užrodė. Bet jei turėtum atliekamas 10 valandų, kad prie paros prisidurti, ar bent porą atliekamų rankų, mielai paimčiau  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif niaaaa, pačiai trūksta cool.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2007 11 27, 08:34)
Manau, svoriai per maži arba siūlų įtempimas negeras, arba šepetėliai susidėvėję, kabina tarpuakį ant auselių (na tų kur tarp adatų) ir kelia mezginį į viršų, ko pasekoje akys nušoka 4u.gif

tai kad as tu svoriu dar visai nekabinau doh.gif o nuo kelintos eiles reikia juos kabinti? nes numezga kokias 5-6eilutes graziai o paskui prasideda issidirbinejimai blush2.gif
Del siulu itempimo - tai jis reguliuojasi ant tu strupu virsuje?
visai kvaisa jauciuosi, bet jau tokia ta pradzia blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Lauružė @ 2007 11 27, 00:10)
O kokia masina?
Svorius uzkabini? Siulai ne per stori? Kuriu akiu neismezga - vidury mezginio, ar krastuose? Ar ne per greit karieta braukai?
Nu siandien as tik klausimais ir rasau  lotuliukas.gif

masina tai Silver 328 (jei gerai pamenu). Siulai tikrai ne per stori unsure.gif o neismezga akiu viduryje.
O koks greitis rekomeduojamas braukyti karieta g.gif unsure.gif lyg ir negreitai braukau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2007 11 27, 09:39)
Todėl ir sakiau,kad daug kantrybės reikės kol viskas bus aišku - sėkmės  mirksiukas.gif

blush2.gif ir man daug laiko reikes kol viskas paaiskes doh.gif va su lygiu mezgimu nesusitvarkau, o kur dar kitos galimybes huh.gif
O dar sau pasizadejau kaledom numegzti krikstadukrom sarafanus doh.gif bus dar taip, kad issipildys maniskio zodziai - sarafanus pabaigsiu kitoms kaledoms lotuliukas.gif
Atsakyti
Rimimita, as tai svorius kabinu iskart pirma eile prabraukus. mirksiukas.gif
Per visa mezginio ploti ir dar krastuose maziukus prikabinu, kad ir krastines itemptu ir ju nenumetinetu.
Pabandyk ir tu, gal tada nustos masina akis metyti g.gif
O karietos braukimo greicio nepasakysiu, nes spidometro neturiu lotuliukas.gif Bet labai neskubu. Nes jei kas blogai, gali adatas sulauzyt... mirksiukas.gif

Moshke, aciu uz patarimus. Jaunuolis pasirode tikras turtas, rekomenduoju - daug ko jis turi, daug ko pasirodo gali gauti. Taigi pasiule ir man puncheri su apsaugos mechanizmu, ir rulona perfokortu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauružė: 27 lapkričio 2007 - 14:27
QUOTE(Lauružė @ 2007 11 27, 13:24)
Moshke, aciu uz patarimus. Jaunuolis pasirode tikras turtas, rekomenduoju - daug ko jis turi, daug ko pasirodo gali gauti. Taigi pasiule ir man puncheri su apsaugos mechanizmu, ir rulona perfokortu  thumbup.gif

Ir aš jau šnekėjau su juo, mamai paprašiau dekeriuko vieno thumbup.gif
Lauruže, aš turiu keletą knygų skanuotų raštų mirksiukas.gif gal merginos kas nors dar norit, negaila gi rolleyes.gif
tik va kaip perduot jas g.gif nes dydis visą dvd užima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2007 11 27, 15:24)
1.Rimimita, as tai svorius kabinu iskart pirma eile prabraukus.  mirksiukas.gif
Per visa mezginio ploti ir dar krastuose maziukus prikabinu, kad ir krastines itemptu ir ju nenumetinetu.
Pabandyk ir tu, gal tada nustos masina akis metyti  g.gif
2.O karietos braukimo greicio nepasakysiu, nes spidometro neturiu  lotuliukas.gif Bet labai neskubu. Nes jei kas blogai, gali adatas sulauzyt...  mirksiukas.gif

1. notworthy.gif aciu uz patarima, vakare butinai pabandysiu. o kaip per visa mezginio ploti ta svori pakabint blush2.gif nes ten yra tokie metalo gabaliukai bet tik tam tikrom vietom juos uzkabinsiu, ar cia taip ir reikia?
2. lotuliukas.gif na as irgi labai greitai nebraukiu, nes bijau sulauzyti adatas, speju dar sustot jei kas uzstringa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2007 11 27, 15:33)
Lauruže, aš turiu keletą knygų skanuotų raštų mirksiukas.gif gal merginos kas nors dar norit, negaila gi rolleyes.gif
tik va kaip perduot jas g.gif nes dydis visą dvd užima g.gif

blink.gif Aiskiu, kad noriu. Visa DVD? Tai kiek cia megu gaunasi? blink.gif
Kazi, ar nepavyktu per koki rapid share ar panasu serveri jais pasidalint? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauružė: 27 lapkričio 2007 - 14:52
QUOTE(Lauružė @ 2007 11 27, 13:49)
blink.gif Aiskiu, kad noriu. Visa DVD? Tai kiek cia megu gaunasi?  blink.gif

Tai kad 4.5 GB blush2.gif na čia visas dydis su instrukcijom,raštų tai gal 4 GB kokie biggrin.gif
Atsakyti