Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(Lauružė @ 2007 11 25, 11:38)
Mergikes, gal kuri patarsit. Susiruosiau keist porolona. Tam metaliniam begelyje ji is isores dengia tokia medziagine juostele. Panasu, kad norint isimt porolona, reikia ta juostele ismest. O gal ja reikia issaugot? g.gif

Lauruze, ta juosta reikia svariai nuvalyti ir tik tada klijuoti!!!! tongue.gif siaip gal jau per velu, ale gal dar pagelbesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2007 11 25, 18:01)
Lauruze, ta juosta reikia svariai nuvalyti ir tik tada klijuoti!!!!  tongue.gif siaip gal jau per velu, ale gal dar pagelbesiu  lotuliukas.gif

Nevelu dar, tongue.gif gi sedziu issiziojus ir laukiu patarimu blush2.gif
Eisiu dabar jau keist.
Tiesa, savaitgali variau i Senukus ieskoti to porolono langams. Neradau sad.gif Tik guminiai. Paciupinejau - nu ka as zinau, tokia minkstute ta guma, tai ir nupirkau. Ziuresiu kaip ten bus. Jei netiks, ieskosiu toliau.
Dar radau toki dembli, jis kaip porolonas, tik kazkiek tankesnis. Minkstas ir tvirtas. Nu galvoju, tai yra tai, ko man reikia. Isivaizduojate - NEPARDAVE !!! Norejau nusipirkt kokiu 5 - 10 cm. O jie man sako, kad pardavineja tik metrais. Nu laba diena, kur as paskui ta metra desiu... schmoll.gif As visaip bandziau aiskint, sakiau man isvis reikia tik 9 mm juosteles, ale jau namie susipjaustysiu. Ne. Vistiek nepardave.
Supykau nerealiai. Sakiau, eisiu pas konkurentus i Ermitaza ieskot, jei netiks guma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauružė: 25 lapkričio 2007 - 20:01
laba vakara mergaites 4u.gif tikiuosi priimsit mane i savo tarpa, nes vakar nusipirkau mezgimo masina, visa vakara varvinau seile, bandinejau, ir isejo pagal instrukcijas pamegzti bigsmile.gif tik nakti supratau kad dar nemoku kaklo uzbaigineti... dar bandysiu pati issiaiskinti o jei ne tai prasysiu jusu pagalbos ax.gif
Atsakyti
Paskaitinėju vis, kaip jums sekasi, kaip naujom mašinytėm ginkluojatės thumbup.gif
Net gaila pasidarė:visokių ,,navorotų,, išmoksit, o mes su senutėm Nevutėm nebepritiksim prie jūsų ax.gif blush2.gif Ne tas lygis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2007 11 25, 20:48)
Nevelu dar,  tongue.gif gi sedziu issiziojus ir laukiu patarimu  blush2.gif
Eisiu dabar jau keist.

Tai jau ryt turbut sulauksim pirmu rezultatu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(rimimita @ 2007 11 25, 21:19)
laba vakara mergaites  4u.gif  tikiuosi priimsit mane i savo tarpa, nes vakar nusipirkau mezgimo masina, visa vakara varvinau seile, bandinejau, ir isejo pagal instrukcijas pamegzti  bigsmile.gif  tik nakti supratau kad dar nemoku kaklo uzbaigineti... dar bandysiu pati issiaiskinti o jei ne tai prasysiu jusu pagalbos  ax.gif

Sveika prisijungus drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(juros banga @ 2007 11 25, 21:33)
Paskaitinėju vis, kaip jums sekasi, kaip naujom mašinytėm ginkluojatės thumbup.gif
Net gaila pasidarė:visokių ,,navorotų,, išmoksit, o mes su senutėm Nevutėm nebepritiksim prie jūsų ax.gif  blush2.gif Ne tas lygis g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif iki "navarotu" reikia dar prieit lotuliukas.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Sveika prisijungus, Rimimita

Juros banga, zinai Tocom teisi - iki tu navarotu dar mums augti ir augti. Kolkas tai nieko tokio nedarau, ko nepadaryciau su savo senute Neva.

Tocom, pagaliau lyg ir susitvarkiau masiniuka. Ir laikiklius tevas nuslifavo, tai jau prisukau ja prie palanges. Ir net atrodo issiaiskinau, kodel pirma eilute suveldavo karieta.
Na bet kol neturiu azuriniu perfokortu, tai nieko ispudingo ir nemezgu. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauružė: 25 lapkričio 2007 - 21:40
QUOTE(Lauružė @ 2007 11 25, 20:34)
bigsmile.gif Sveika prisijungus, Rimimita

Juros banga, zinai Tocom teisi - iki tu navarotu dar mums augti ir augti. Kolkas tai nieko tokio nedarau, ko nepadaryciau su savo senute Neva.

Tocom, pagaliau lyg ir susitvarkiau masiniuka. Ir laikiklius tevas nuslifavo, tai jau prisukau ja prie palanges. Ir net atrodo issiaiskinau, kodel pirma eilute suveldavo karieta.
Na bet kol neturiu azuriniu perfokortu, tai nieko ispudingo ir nemezgu.  verysad.gif

Labas rytas 4u.gif ziuriu,per savaitgali dar kelios apsisarvavo nauja technika thumbup.gif
Lauruze,
Man tai rodos,kad geriausia yra pirkti tuscias perfokortas, puncheri ir paciai ishsimaigyt,ka nori g.gif juk yra knygu su daugybe rastu, pasidarytum,kas patinka,nes speju,kad azurines perfokortos ziauriai brangios turetu but,jei apskritai ju yra ant Lietuveles pirkti - as UK kazkada pirkausi, tai net ir ten skausmingai gavosi blink.gif
Atsakyti
nu jus saunuoles merginos!!! thumbup.gif
as dar iki to nepriejau, 8 metus mezgu tik rankomis, gal ir man pabandyti masina? bet kazkaip nepasitikiu savo jegomis-ar sugebesiu as su ja dirbti? per kiek laiko galima nusimegzti moteriska megztuka su masina?
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2007 11 26, 08:38)
Labas rytas 4u.gif ziuriu,per savaitgali dar kelios apsisarvavo nauja technika thumbup.gif
Lauruze,
Man tai rodos,kad geriausia yra pirkti tuscias perfokortas, puncheri ir paciai ishsimaigyt,ka nori g.gif juk yra knygu su daugybe rastu, pasidarytum,kas patinka,nes speju,kad azurines perfokortos ziauriai brangios turetu but,jei apskritai ju yra ant Lietuveles pirkti - as UK kazkada pirkausi, tai net ir ten skausmingai gavosi blink.gif

Moshke, o tu dareisi pati? Ant ko darei? Ant specialiu perfokortu ruoshiniu? O gal galima ir dar ant kokio kieto popieriaus?

QUOTE(zvirble @ 2007 11 26, 17:56)
nu jus saunuoles merginos!!!  thumbup.gif
as dar iki to nepriejau, 8 metus mezgu tik rankomis, gal ir man pabandyti masina? bet kazkaip nepasitikiu savo jegomis-ar sugebesiu as su ja dirbti? per kiek laiko galima nusimegzti moteriska megztuka su masina?

Sveika, Zvirble. Cia jau nemazai buvo diskutuota ta tema. Nusimegzti galima greitai per diena, o buna, kad sudetingas rastas ar tiesiog nesigauna - tai ilgiau uztrunka. As pati mezgiau shali is balto kidmoherio. Tai virbalais mezgejos sake butu numezge per kelis vakarus, o as ant masinos vargau 2 savaites.
Atsakyti
nugis mergaites jau prasysiu jusu pagalbos blush2.gif kai pradedu megzti lyg buna viskas gerai, bet kai truputi pamezgu tai masinka neismezga kai kuriu akiu g.gif ka ne taip darau? g.gif o megzti bandau lygiu rastu
Atsakyti
QUOTE(zvirble @ 2007 11 26, 14:56)
nu jus saunuoles merginos!!!  thumbup.gif
as dar iki to nepriejau, 8 metus mezgu tik rankomis, gal ir man pabandyti masina? bet kazkaip nepasitikiu savo jegomis-ar sugebesiu as su ja dirbti?

Pirk, pirk, būsim dviese mirksiukas.gif
Gavau aš šiandien Laimužės siuntinuką (ačiū, Laimute, tau labai labai, pakavimas - super! Viskas saugiai atkeliavo), išpakavau, pažiūrėjau kaip į naujus vartus ir nusprendžiau, kad gal aš geriau rankomis dar kurį laiką pamegziu... g.gif Detalių du maišai, kas, kur ir prie ko - absoliučiai neaišku ... žodžiu, neturėjo boba vargo, nusipirko boba ožką lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimimita @ 2007 11 26, 21:26)
nugis mergaites jau prasysiu jusu pagalbos  blush2.gif  kai pradedu megzti lyg buna viskas gerai, bet kai truputi pamezgu tai masinka neismezga kai kuriu akiu  g.gif  ka ne taip darau?  g.gif  o megzti bandau lygiu rastu

O kokia masina?
Svorius uzkabini? Siulai ne per stori? Kuriu akiu neismezga - vidury mezginio, ar krastuose? Ar ne per greit karieta braukai?
Nu siandien as tik klausimais ir rasau lotuliukas.gif
Atsakyti