Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(laimužėX @ 2007 11 23, 19:33)
bet mašiniukas jau ne mano bigsmile.gif

blink.gif tai kuriuo cia taip atsikratei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2007 11 23, 20:45)
blink.gif tai kuriuo cia taip atsikratei?  g.gif

Atsikratau visom, išskyrus NEVA unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2007 11 23, 21:56)
Atsikratau visom, išskyrus NEVA  unsure.gif

nesupratau???? g.gif pasiliksi tik NEVA?
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2007 11 23, 20:59)
nesupratau????  g.gif pasiliksi tik NEVA?

taip, liksiu ištikima, nes per durna esu geresnėm blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2007 11 23, 22:07)
taip, liksiu ištikima, nes per durna esu geresnėm  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Nu cia dabar??? blink.gif Manau, kad kol pripranti visad taip atrodo. Nereikia taip saves nurasyt. Manau, kad klausimas yra tame, ar masina tenkina poreikius ar ne.

Ir isvis, niekad nebijokim nauju issukiu, prisiminkim, kad Nojaus arka pastate megejas, o Titanika - profesionalai.
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2007 11 23, 21:20)
Nu cia dabar???  blink.gif Manau, kad kol pripranti visad taip atrodo. Nereikia taip saves nurasyt. Manau, kad klausimas yra tame, ar masina tenkina poreikius ar ne.

Ir isvis, niekad nebijokim nauju issukiu, prisiminkim, kad Nojaus arka pastate megejas, o Titanika - profesionalai.

Aš palauksiu kol jūs visos pradėsit demonstruot čia savo pasiekimus, o tada gal ir vėl "pakils noras" g.gif lotuliukas.gif o dabar užteks mano brangiosios "senutės" - nes biznio vistiek nepadarysi, vaikų mažų neturiu, o dėl pažaidimo gana ir tos thumbup.gif
Atsakyti
laimužėX, ot gausi lupti, kad taip kalbi save nuverindama!!! nono.gif
As palyginus su jumis tai zalias agurkas lotuliukas.gif ir isvis isprotejusi esu, turiu fangine ale rankom narplioju biggrin.gif bet kaip tsakant pas mane viskam savas laikas, iveiksiu riberi ir as kada nors ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2007 11 23, 22:52)
laimužėX, ot gausi lupti, kad taip kalbi save nuverindama!!! nono.gif
As palyginus su jumis tai zalias agurkas  lotuliukas.gif ir isvis isprotejusi esu, turiu fangine ale rankom narplioju biggrin.gif bet kaip tsakant pas mane viskam savas laikas, iveiksiu riberi ir as kada nors  ax.gif

gerai,kad toli esi - tai kailis liks sveikas lotuliukas.gif
tai kad man ir be riberio gavosi tamsus miškas su tom knopkėm visom blush2.gif . nors rankom geriausia - nori telika žiūri, nori lovoj susirangai - ir tyla, niekam netrukdo triukšmas ... g.gif
o jei nori įveikt riberį,tai turi mėgint ir gausis, jei tik susigaudai kas kur turi būti bigsmile.gif Sėkmės tik galiu palinkėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2007 11 23, 16:33)
tiko, tiko  thumbup.gif bet mašiniukas jau ne mano bigsmile.gif , ir aš dėjau net tris sluoksnius,nes namie turėjau tik tokį siauresnį, o į parduotuvę tingėjau eiti  blush2.gif , bet dėjau tol,kol adatos nespyruokliavo,kaip kad Moshkė patarė

čia gal ta mašinytė, kuri į vln. pakeliui? bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(laimužėX @ 2007 11 23, 21:08)
nors rankom geriausia - nori telika žiūri, nori lovoj susirangai - ir tyla, niekam netrukdo triukšmas ... g.gif

vadinasi aš realistė. Mašina kaip mašina, bet narpliojimo rankom niekas neatstos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 11 23, 23:58)
čia gal ta mašinytė, kuri į vln. pakeliui?  bigsmile.gif

Papildyta:
vadinasi aš realistė. Mašina kaip mašina, bet narpliojimo rankom niekas neatstos  lotuliukas.gif

ta pati mirksiukas.gif palengvinau tau truputį "gyvenimą", tikiuosi gerą darbą padariau,kad poroloną pakeičiau, turbūt nesupyksi blush2.gif g.gif
o rankos ir yra rankos - net mašina stovės be naudos, jei rankų neprikiši lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergikes, gal kuri patarsit. Susiruosiau keist porolona. Tam metaliniam begelyje ji is isores dengia tokia medziagine juostele. Panasu, kad norint isimt porolona, reikia ta juostele ismest. O gal ja reikia issaugot? g.gif
Atsakyti
Sveikos,rasau jums su tokiu prasymu, jau kelis metelius turi mezgimo masina berods neva 5, taciau, kelis kartus bandziau as ir mama ir naudos jokios, niekaip mes nesugebam, nesugebam net su rusiskomis instrukcijomis, tai gal kuri is jusu yra vilniete, ir galetu pagelveti, ar apskritai ji veikinati ir nors kam nors tinkama, jei ne teks su ja atsisveikinti ir ieskoti kitos, taigi ieskau mokytojos, uz pamokeles atsilyginciau, jei kuri turetu kelias valandeles lasivo laiko, brukstelkite asmenine zinute, labai dekui
Atsakyti