Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(kasiopeja @ 2007 11 23, 12:07)

cray.gif
Atsakyti
ačiū visoms už patarimus, panašu, kad turėsiu Brotherį. O Veritą praktiškai už ačiū atiduoda, gal kam reikia iš pažįstamų?
Atsakyti
Na moteriskes vilnietes (ir nebutinai), ar planuojam susitikima kuri sestadieni?
Dusiukai, ar tu vilniete?
Kasiopeja, Maidana, ar prisijungsit?
Gal dar kas noretu prisijungti?
gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2007 11 23, 12:48)
Na moteriskes vilnietes (ir nebutinai), ar planuojam susitikima kuri sestadieni?
gathering.gif

Gaila, mergaitės, bet aš laaaaabai toli nuo Vilniaus verysad.gif man Klaipėda netoli mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2007 11 23, 09:48)
gathering.gif

būtų įdomu, bet pas mane su laiku sudėtinga. Man tinka nebent šitas savaitgalis arba gruodžio 8-9 blush2.gif

P.S. aš visai netyčia pagalvojau... aparatas jau kažkada greitu metu turėtų atsidurti pas mane... tai gal senbuvės sutiktų pasimytinti pas mane ir mane su nauju 'augintiniu' supažindinti. Aš pažadu prieš mytą jį išvalyti, sutepti ir pan. blush2.gif Pasiūlymas galioja tik tuo atveju, jeigu nebijot pavažiuoti už miesto ir kavą gerti REMONTUOJAMUOSE namuose ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 23 lapkričio 2007 - 13:40
QUOTE(Lauružė @ 2007 11 22, 18:32)
Gal kuri patarsit, kodel sitaip gaunasi mezgant su perfokorta?
user posted image
Ir lygiu mezgimu mezgant, pirma eile as pradedu megzdama ant kas antros adatos. Tai irgi buna praleidzia kai kurias adatas.  blink.gif
Pirma toki pasibandyma dariau su kita perfokorta, tai normaliai ismezge visas akis, o kai pakeiciau - va tokia nesamone darosi. Kodel taip? Gal zinot?

Dar pasibandziau su trecia perfokorta, ir vel tas pat - pirma eile va sitaip sujaukia. Taigi tingedama kazka daryti, tiesiog emiau ir palikau ta siula, nestumiau karietos atgal. Ir toliau jau mezge viska normaliai.
Nu ir ka darau ne taip?  doh.gif

Kazkaip pasimete sitas mano pagalbos prasymas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 11 23, 12:19)
ačiū visoms už patarimus, panašu, kad turėsiu Brotherį. O Veritą praktiškai už ačiū atiduoda, gal kam reikia iš pažįstamų?

O tas ačiū tai kiek?
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2007 11 22, 16:32)
Gal kuri patarsit, kodel sitaip gaunasi mezgant su perfokorta?
user posted image
1. Ir lygiu mezgimu mezgant, pirma eile as pradedu megzdama ant kas antros adatos. Tai irgi buna praleidzia kai kurias adatas.
2. Pirma toki pasibandyma dariau su kita perfokorta, tai normaliai ismezge visas akis, o kai pakeiciau - va tokia nesamone darosi. Kodel taip? Gal zinot?

Dar pasibandziau su trecia perfokorta, ir vel tas pat - pirma eile va sitaip sujaukia. Taigi tingedama kazka daryti, tiesiog emiau ir palikau ta siula, nestumiau karietos atgal. Ir toliau jau mezge viska normaliai.
Nu ir ka darau ne taip?  doh.gif

1. Dėl pirmos eilės - manau, gali būti arba pasėdęs porolonas - patikrink, jei mašinytė buvo nenaudota, tai jis bus susigulėjęs,prapešiok. Antras dalykas - gali būti,kad per greitai brauki pirmą eilę. Man irgi krenta, kai pasiskubinu...
2. Pasitikslink instrukcijose, ar tikrai taip sumaigai viską, nes man kažkada buvo tokia pati problema,tai berods ne toj pusėj perfokortos ėmimą įjungdavau artai kažką ni to ant karietos sumaigydavau g.gif
Atsakyti
kazka domimo perfokortos tongue.gif cia ;ir cia;galima ir parsisiusti dar; ne tik perfokortos (jau kazkada sia nuoroda buvau davusi, bet ziu neperziurejot sad.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tokom: 23 lapkričio 2007 - 16:37
Tocom, aciu dideliausias 4u.gif
ir dar 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Beliko susiveikti stapleri ir perfokortu ruosinius. O tiesa, gal galima perfokortas siaip at storesnio popieriaus gamintis? Bandet kas gamintis?

Moshke, ant karietos viska sumaigiau pagal instrukcija. O del porolono, bandysiu patikrint... Tikiuosi istraukus ji sugebesiu atgal ikist unsure.gif
Atsakyti
Nu va, pas mane kaip ir pas Laimuze, pasirodo porolonas sudulejes verysad.gif
Teks eiti ieskoti Senukuose porolono langams unsure.gif Laimuze, tau kaip, tiko tas porolonas?
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2007 11 23, 18:25)
Nu va, pas mane kaip ir pas Laimuze, pasirodo porolonas sudulejes  verysad.gif
Teks eiti ieskoti Senukuose porolono langams  unsure.gif Laimuze, tau kaip, tiko tas porolonas?

tiko, tiko thumbup.gif bet mašiniukas jau ne mano bigsmile.gif , ir aš dėjau net tris sluoksnius,nes namie turėjau tik tokį siauresnį, o į parduotuvę tingėjau eiti blush2.gif , bet dėjau tol,kol adatos nespyruokliavo,kaip kad Moshkė patarė
Atsakyti