QUOTE(laimužėX @ 2007 11 22, 19:59)
O prie mašinos ar nebuvo skylamušio ir perfokortų ruošinių, kad galėtum pati pasidaryt pagal paprastą kiauraraščio schemą
Skambink pardavėjui ir klausk kur padėjo,jei nėra
Na prie mašinos tikrai neįeina jokios nei skylamušis, nei perfokortos - paprasčiausiai sužinoti kas įeina - instrukcijų knygutėje pažiūrėti
Lauruže, pasuk jaunuoliui
savo,gal gaus? (man labai patiko pavadinimas jaunuolis - taip ir įsivaizduoju tokį stiliaus a la Statkevičius, Lauružę bemokantis megzti
)
QUOTE(kasiopeja @ 2007 11 22, 22:02)
Būtent dėl to ir siuvu tik kokią patalynę ar vaikams kokius niekus
Išlepinta aš, negražu man zigzagu ir ilgai užtrunka. Be to, Overlokas iš karto gražiai kraštą nupjauna
Kalbant apie mezgimo mašiną, aš šiandien vos iš normalios auto neišvirtau. Brangiausiam atsargiai užsiminiau, kad grįžtu prie savo senos svajonės apie mezgimo mašiną. O jis man atgal: tai, sako, tu tuo pačiu ir Overloko paieškok. Numegzi ir susiūsi iš karto. Man tik žandikaulis iki kelių... O jis toliau mintį rutulioja: pažiūrėk, sako trys vaikai maži, negi visiems pripirksi (o ir pirkti nėra ką, ieškoja mažylei megztuko šilto, nė vienoj vaikiškoj pardėj neradau vilnonio)? O ir man reiktų bent keleto golfų (MB mano nestandartinis, beveik 2.10 ūgio, parduotuvėse neįmanoma jam drabužių nupirkti)... gerai, kad prie šviesoforo stovėjom ir diržą buvau prisisegus
Raskit normalų vyrą, kuris įkalbinėtų žmoną mezgimo mašiną pirkti?
Tokie vat reikalai, galvoju toliau apie mezgimo mašiną
Perverčiau keletą instrukcijų, bet taip ir liko neaišku, ar galima ja megzti stulpelius ('gumeles', tokias kaip tarkim golfo kaklui)? Ir ar galima kaitaliot vieną eilutę gerom, kitą blogom?
Ooo, sveikinu, šaunų vyrą turi
O stulpeliu su fangine megzti tikrai galima,gaunasi
Papildyta:
QUOTE(kasiopeja @ 2007 11 22, 22:56)
Instrukcijoj tik 1x1 stulpeliai paminėti, o mane domina tarkim 2 blogos, 4 geros. Apie eilutes iš viso istorija nutyli
Tiesa, o stulpeliams turbūt reikia atskirai pirkti kokį priedą?
Beje, o kas nors iš vilniečių galėtų pirmą kartą parodyt, iš kurios pusės prie to žvėries prieiti?
Galima galima, tikrai galima - aš esu bent 5 skirtingus išbandžius, plius su fangine mašina visokių šeip raštų storų galima išmegzti, be to, galima apvaliuoju mezgimu megzti, va ką aš nusinarpliojus esu
Papildyta:
čia megzti 6 šniūrai ir supinti.
Ai,dar dėl viena eilutė bloga, kita gera - galima, bet žaidimo daug ir priedo dar vieno reik,vadinamo garter bars. Bet yra su perfokortom panašių raštų
Žmogui nepakanka kaupti žinias, reikia mokėti iš jų gauti palūkanas J.V.Getė