Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(laimužėX @ 2007 11 22, 21:14)
su fanginėm eina megzt stulpeliais, o su vienpusėm - ne  schmoll.gif , o apie eilutes nežinau, bet turėtų eit - ar nieko toj instrukcijoj nerašo  g.gif

Instrukcijoj tik 1x1 stulpeliai paminėti, o mane domina tarkim 2 blogos, 4 geros. Apie eilutes iš viso istorija nutyli smile.gif Tiesa, o stulpeliams turbūt reikia atskirai pirkti kokį priedą?

Beje, o kas nors iš vilniečių galėtų pirmą kartą parodyt, iš kurios pusės prie to žvėries prieiti?
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2007 11 22, 23:13)

žiūriu vis Dusiukas  skaitinėja, bet nieko neparašo, o jei atmintis nešlubuoja, tai irgi lygtais mašinikę turi  g.gif

Kokios jūs pastabios thumbup.gif thumbup.gif . Taip aš vis paskaitinėju, bet vis nerandu progos įsiterpti.
Aš turiu mašinikes net dvi (brother ir neva), bet dabar sustojo mezgimai, nes numezgiau megtinį vyrui, bet jis buvo išvykęs, tai mezgiau iš akies, tai ir nepataikiau doh.gif , numezgiau per mažą doh.gif teko išardyti. po to numezgiau sūnui, bet tas pareiškė, kad spalva nepatinka, tai jie man taip numušė ūpą, kad nebenoriu prieiti prie mašinų. Tai dabar kai ką vis mezgu rankomis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2007 11 22, 19:59)

O prie mašinos ar nebuvo skylamušio ir perfokortų ruošinių, kad galėtum pati pasidaryt pagal paprastą kiauraraščio schemą  g.gif  Skambink pardavėjui ir klausk kur padėjo,jei nėra  g.gif

Na prie mašinos tikrai neįeina jokios nei skylamušis, nei perfokortos - paprasčiausiai sužinoti kas įeina - instrukcijų knygutėje pažiūrėti 4u.gif

Lauruže, pasuk jaunuoliui lotuliukas.gif savo,gal gaus? (man labai patiko pavadinimas jaunuolis - taip ir įsivaizduoju tokį stiliaus a la Statkevičius, Lauružę bemokantis megzti lotuliukas.gif )

QUOTE(kasiopeja @ 2007 11 22, 22:02)
Būtent dėl to ir siuvu tik kokią patalynę ar vaikams kokius niekus  lotuliukas.gif
Išlepinta aš, negražu man zigzagu ir ilgai užtrunka. Be to, Overlokas iš karto gražiai kraštą nupjauna  tongue.gif

Kalbant apie mezgimo mašiną, aš šiandien vos iš normalios auto neišvirtau. Brangiausiam atsargiai užsiminiau, kad grįžtu prie savo senos svajonės apie mezgimo mašiną. O jis man atgal: tai, sako, tu tuo pačiu ir Overloko paieškok. Numegzi ir susiūsi iš karto. Man tik žandikaulis iki kelių... O jis toliau mintį rutulioja: pažiūrėk, sako trys vaikai maži, negi visiems pripirksi (o ir pirkti nėra ką, ieškoja mažylei megztuko šilto, nė vienoj vaikiškoj pardėj neradau vilnonio)? O ir man reiktų bent keleto golfų (MB mano nestandartinis, beveik 2.10 ūgio, parduotuvėse neįmanoma jam drabužių nupirkti)... gerai, kad prie šviesoforo stovėjom ir diržą buvau prisisegus  doh.gif  Raskit normalų vyrą, kuris įkalbinėtų žmoną mezgimo mašiną pirkti?  biggrin.gif

Tokie vat reikalai, galvoju toliau apie mezgimo mašiną  lotuliukas.gif
Perverčiau keletą instrukcijų, bet taip ir liko neaišku, ar galima ja megzti stulpelius ('gumeles', tokias kaip tarkim golfo kaklui)? Ir ar galima kaitaliot vieną eilutę gerom, kitą blogom?

Ooo, sveikinu, šaunų vyrą turi wub.gif
O stulpeliu su fangine megzti tikrai galima,gaunasi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kasiopeja @ 2007 11 22, 22:56)
Instrukcijoj tik 1x1 stulpeliai paminėti, o mane domina tarkim 2 blogos, 4 geros. Apie eilutes iš viso istorija nutyli  smile.gif  Tiesa, o stulpeliams turbūt reikia atskirai pirkti kokį priedą?

Beje, o kas nors iš vilniečių galėtų pirmą kartą parodyt, iš kurios pusės prie to žvėries prieiti?

Galima galima, tikrai galima - aš esu bent 5 skirtingus išbandžius, plius su fangine mašina visokių šeip raštų storų galima išmegzti, be to, galima apvaliuoju mezgimu megzti, va ką aš nusinarpliojus esu blush2.gif
user posted image
Papildyta:
čia megzti 6 šniūrai ir supinti.
Ai,dar dėl viena eilutė bloga, kita gera - galima, bet žaidimo daug ir priedo dar vieno reik,vadinamo garter bars. Bet yra su perfokortom panašių raštų
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2007 11 23, 08:53)
user posted image
Papildyta:
Ai,dar dėl viena eilutė bloga, kita gera - galima, bet žaidimo daug ir priedo dar vieno reik,vadinamo garter bars. Bet yra su perfokortom panašių raštų

Nu kaip fainai thumbup.gif wub.gif bet aš niekada taip nesugebėčiau. moshke Tu tikra profesionalė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusiukas: 23 lapkričio 2007 - 08:08
QUOTE(Dusiukas @ 2007 11 23, 07:07)
Nu kaip fainai  thumbup.gif  wub.gif  bet aš niekada taip nesugebėčiau. moshke Tu tikra profesionalė  thumbup.gif

blush2.gif ačiū, o tu sugebėtum tikrai, tik tiek, kad šiam šalikui žiauuuuriai kantrybės daug reikėjo - 6 juostos po 2000 berods eilučių blink.gif užkniso be galo, bet rezultatas man patinka, baigiu sutampyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2007 11 23, 05:53)
Galima galima, tikrai galima - aš esu bent 5 skirtingus išbandžius, plius su fangine mašina visokių šeip raštų storų galima išmegzti, be to, galima apvaliuoju mezgimu megzti, va ką aš nusinarpliojus esu  blush2.gif
Papildyta:

Superinis daiktas iš pynučių thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O kokia tavo mašina?

Tiesa, o iškarpų skaitytuvas ką daro? Nuskanuoji kažkokiu būdu iškarpą ir pati mašina didina-mažina akis? g.gif

O dabar atvirom kortom - lyginu Brother 860 ir Veritas 360. Kaina skiriasi, nes Veritas turbūt mažiau galimybių turi? Kas ką žinot apie jas. Su Veritu yra problema, kad instrukcija tik vokiškai, o žmogiška kalba (angliškai arba rusiškai) nėra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 11 23, 07:13)
Superinis daiktas iš pynučių  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
O kokia tavo mašina?

Tiesa, o iškarpų skaitytuvas ką daro? Nuskanuoji kažkokiu būdu iškarpą ir pati mašina didina-mažina akis?  g.gif

O dabar atvirom kortom - lyginu Brother 860 ir Veritas 360. Kaina skiriasi, nes Veritas turbūt mažiau galimybių turi? Kas ką žinot apie jas. Su Veritu yra problema, kad instrukcija tik vokiškai, o žmogiška kalba (angliškai arba rusiškai) nėra  verysad.gif

Mano dabar Brother KH 965 ax.gif
Iškarpų skaitytuvas veikia taip:
Jami spec lapa, nusipieši iškarpą. Pagal siūlų storį ir raštą nusistatai skaitytuvą. Įdedi iškarpą į jį, mezgant iškarpa sukasi ir tu matai pagal liniuotę, kiek akių kurioj eilutėj turi būti - taip žinai, kur kiek pridėti ar nuimti.
O palyginti mašinų negaliu,nes Veritas neesu net mačiusi... Brother 860 nepamenu kažkaip, neužsifiksavęs modelis g.gif Spėju, bus kažkas panašaus į Brother 830 ar 836, nes su integruotais iškarpų skaitytuvais,jei neklystu, prasidėjo nuo 881 modeliuko, dėl to jų kaina aukštesnė g.gif
Atsakyti
Nu Moshke - aš apakus blink.gif nuo tavo mezginio thumbup.gif
Dusiukas - o tu sau megzkis, tada niekas ūpo nenumušinės mirksiukas.gif
Kasiopėja - nieko negaliu tau patart, nes apart Nevos daugiau apie nieką nenusimanau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 11 23, 00:02)
Kalbant apie mezgimo mašiną, aš šiandien vos iš normalios auto neišvirtau. Brangiausiam atsargiai užsiminiau, kad grįžtu prie savo senos svajonės apie mezgimo mašiną. O jis man atgal: tai, sako, tu tuo pačiu ir Overloko paieškok. Numegzi ir susiūsi iš karto. Man tik žandikaulis iki kelių... O jis toliau mintį rutulioja: pažiūrėk, sako trys vaikai maži, negi visiems pripirksi (o ir pirkti nėra ką, ieškoja mažylei megztuko šilto, nė vienoj vaikiškoj pardėj neradau vilnonio)? O ir man reiktų bent keleto golfų (MB mano nestandartinis, beveik 2.10 ūgio, parduotuvėse neįmanoma jam drabužių nupirkti)... gerai, kad prie šviesoforo stovėjom ir diržą buvau prisisegus  doh.gif  Raskit normalų vyrą, kuris įkalbinėtų žmoną mezgimo mašiną pirkti?  biggrin.gif

Kasiopeja, o tavo vyras brolio nevedusio kartais neturi? blink.gif Imciau iskart wub.gif

Moshke, jaunuoliui jau paskambinau cool.gif Sake paieskos tarp savo turto, jei ras perfokortas, duos zinia. Sake ir skylamusio paieskos. Laukiu dabar cool.gif Ir beje, jis i Statkeviciu visai nepanasus. Greiciau jau i Oliveri is Oliverio shou, tik plaukai trumpesni ir nesvepluoja lotuliukas.gif

O apie Brother'iu savybes trumpai va cia galima pasiskaityt.

Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2007 11 23, 09:45)
Moshke, jaunuoliui jau paskambinau cool.gif Sake paieskos tarp savo turto, jei ras perfokortas, duos zinia. Sake ir skylamusio paieskos. Laukiu dabar  cool.gif Ir beje, jis i Statkeviciu visai nepanasus. Greiciau jau i Oliveri is Oliverio shou, tik plaukai trumpesni ir nesvepluoja  lotuliukas.gif

O apie Brother'iu savybes trumpai va cia galima pasiskaityt.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai neblogas reiškias lotuliukas.gif

Mergaitės, ačiū už komplimentus mano darbeliui wub.gif gaila tik, kad nebeturiu laiko visai visai verysad.gif spėju, dalinsiu ir aš tuoj savo įrangą, dūlėja ir tiek spintoj...
Atsakyti

O dabar atvirom kortom - lyginu Brother 860 ir Veritas 360. Kaina skiriasi, nes Veritas turbūt mažiau galimybių turi? Kas ką žinot apie jas. Su Veritu yra problema, kad instrukcija tik vokiškai, o žmogiška kalba (angliškai arba rusiškai) nėra verysad.gif
[/quote]

Kiek man yra tekę matyti Veritą, tai yra fanginė mašina, bet tik tiek . Ji neturi jokio programavimo nei su perfokortom, nei su kokiais nors mygtukais. Aišku jei turėsi kantrybės tai su "dekeriukais" galėsi darbuotis, bet tai jau užima marias laiko ir mezginį megsi tiek laiko kaip ir su rankomis. doh.gif Tavo vietoj tai net negalvodama imčiau Brotherį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2007 11 23, 08:45)
Kasiopeja, o tavo vyras brolio nevedusio kartais neturi?  blink.gif Imciau iskart  wub.gif

deja... tongue.gif
Atsakyti