Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikštynės - bendra tema

Vaikučio kineziterapeutė sakė, kad šokliukas yra žymiai geriau nei vaikštynė, bet ir to jokiu būdu negalima naudoti jei raumenukai per daug isitempe
Atsakyti
Cia viskas priklauso nuo vaiko...jei vaikucio raumenu tonusas normalus, tai vaikstyne tikrai nepakenks. Pati uzauginau visus 4 vaikus su vaikstynem ir nei vienas nevaiksciojo, nei ant pirstu galiuku, nei issiskiete, ar susikuprine.
Atvirksciai, netgi pataria, jog tie vaikuciai, kurie nenoriai stato pedutes, ar nenoriai remia kojytes, deti i vaikstyne. Aisku, ne visai dienai, bet po truputi, kad pajustu atspirties taska, energija, judejima ir pan.
Zodziu, viskas priklauso nuo vaiko, negalima nuspresti pagal viena...jei jau sako, o mano vaikui netiko, nepatiko ir pan., tai nesiskaito, kad ir kitam tas pats. Mamos savo vaikus pazysta, taip kad...vadovaukites savo intuicija, o ne kitu ibrukta nuomone. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekantisaule: 21 rugsėjo 2012 - 09:37
ABC Design airport walker 4u.gif
Atsakyti
Laba diena. Turiu tokį klausimą: gal kam teko keisti ratukus vaikštynėse? Kur pirkot? Atrodo mūsų ratukai sunkiai važiuoja, norėčiau kitus pabandyti, gal vaikui lengvaiu būtų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lepidoptera_jl @ 2012 10 31, 21:18)
Laba diena. Turiu tokį klausimą: gal kam teko keisti ratukus vaikštynėse? Kur pirkot? Atrodo mūsų ratukai sunkiai važiuoja, norėčiau kitus pabandyti, gal vaikui lengvaiu būtų blush2.gif

O kokia jusu vaiksne? zinokti db kai kurie gamintojai specialiai daro guminiais ratukais,kad sunkiau judetu tam,kad vaikas per lengvai neisibegetu ir nesusizeistu,o ir vaikstyneje vaikas turi mokytis statyti pedutes ir eiti,o ne atsispyres riedeti ax.gif gal tiesiog vaikutis dar nesuprato,ka su veikti? o gal jam dar ne laikas i ja?
Atsakyti
QUOTE(Nala24 @ 2012 11 01, 11:40)
O kokia jusu vaiksne? zinokti db kai kurie gamintojai specialiai daro guminiais ratukais,kad sunkiau judetu tam,kad vaikas per lengvai neisibegetu ir nesusizeistu,o ir vaikstyneje vaikas turi mokytis statyti pedutes ir eiti,o ne atsispyres riedeti ax.gif  gal tiesiog vaikutis dar nesuprato,ka su veikti? o gal jam dar ne laikas i ja?

Pas mus Graco. Na šiandien ermitaže nusipirkom kitus ratukus ir paskui pritvirtinom, tai žymiai smagiau mažiui važinėt mirksiukas.gif
Atsakyti
pas mus buvo chicco, labai gera vaikstyne, aisku mes ja nepiktnaudziavom, per diena maximum 20 min pabudavom...nors kai mano vaikutis ropojo tai jam smagiau buvo ropot, nes visur lengviau pakliuna.
Atsakyti
Antasis ne nenorejo joje buti schmoll.gif
Atsakyti
musu vaikas klyke idetas i vaikstyne blink.gif , ir siaip as jai nepritariu 4u.gif
Atsakyti
Mano abiems mažuliams patiko vaikštynė 4u.gif
Atsakyti
Mano vyresnelis buvo baisus rankinukas, todel nusipirkome vaikstyne. Jam buvo idomu tyrineti aplinka, o ir as galejau pagaminti pietus visai seimynai be streso blush2.gif Vaikstyne buvo visai paprasta kiniska, pirkom babycity, bet daug patogesne vaikui uz graco, ja isbandeme su dukryte smile.gif
Vaikai noriai sedejo vaikstynese, aisku niekas neatstos mamos ir tecio ranku lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki,
mums neleido vaikštynių, nepirkom ir neprireikė.
Atsakyti