Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikštynės - bendra tema

QUOTE(daktaryte Ieva @ 2012 02 21, 10:06)
Turiu pavyzdziu vaiku, kurie buvo dedami i vaikstyne ir pradejo patys vaikscioti 10 men thumbup.gif

Na labai daug vaiku 10 men. pradeda vaikscioti ir nemate vaikstynes smile.gif Viskas priklauso nuo vaiko ugio-svorio-raumenu tonuso-temperamento. Yra vaiku, kurie buvo dedami i vaikstyne ir pradejo vaikscioti tik apie 12 men. Viskas labai individualu ax.gif
Atsakyti
mano sunelis naudoja atiduota draugu vaikstyne, tai ten uzrasyta, kad nuo 6men.iki 11kg. tai daba jam toj bus 8men.sveria 10kg. nezn kaip su kitom vaikstynem g.gif g.gif ar ju visokiu auksciu buna ir svorio limitas? nes noretusi aukstesnes padeties, o nera....mano sunelio ugis 74 buvo kai buvo 6,5 men,daba gal paugejes.
as uz vaikstynes nes turim ir naudojam lotuliukas.gif gelbsti kai norisi kazka nuveikti.....
Atsakyti
Nusipirkom mes chicco vaikstyne, viskas butu kaip ir gerai, bet man nepatinka vienas dalykas, ju reklaminiam klipuke bobike aiskiai sako, kad vaikutis turi stoveti ant pirstu galu, maniskiu tik7men, ugis 74cm, bet padarius auksciausia padeti joje jis vis tiek stovi pilna peda jau, tai greiciausiai parduosim mes ja, nesinori, kad pas vaika po to butu kojos klisos.
Atsakyti
QUOTE(zdikara @ 2012 07 13, 09:14)
Nusipirkom mes chicco vaikstyne, viskas butu kaip ir gerai, bet man nepatinka vienas dalykas, ju reklaminiam klipuke bobike aiskiai sako, kad vaikutis turi stoveti ant pirstu galu, maniskiu tik7men, ugis 74cm, bet padarius auksciausia padeti joje jis vis tiek stovi pilna peda jau, tai greiciausiai parduosim mes ja, nesinori, kad pas vaika po to butu kojos klisos.

Koks apsurdas,vaikas kaip tik turi stoveti taip,kad kojyte pilnai stayti,o ne ant pirstu doh.gif Antra,viakstyne tikrai neisklisins koju,nei jus neturit bedu,o jei esat i tai linke,tada ir taip jos bus tokios. Auginu dvi durkytes,abiem naudojom vaikstynes,pries pirkdama,konsultavausi su ortopede,si pasake,kad i vaikstyne galima sodinti viakuti,kai jua pilnais edi tiesia nugaryte,tad vyresnele i ja nukeliavo 6men,jai pirkom vaikstynes-supynes ir matavo,kad butu kuo aukstesne,nes ji pati lb auksta buvo,bet atitaikem kuo pauikiausiai. Mazajai pirkom mazais ratukais guminiais,nzn,vyresnel pas mane irgi tokia ne pukelis buvo,bet isbuvo vaikstyej iki 11men kazkur,paskiau jau nebenorejo,mokesi vaikscioti taip.
Atsakyti
neturejom ir nereikejo biggrin.gif is pradziu vaiksciojo isikibes, paskui teko pavedziot pasilenkus, o paskui noriai zygiavo savarankiskai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gervuogiene @ 2012 08 14, 20:28)
neturejom ir nereikejo  biggrin.gif is pradziu vaiksciojo isikibes, paskui teko pavedziot pasilenkus, o paskui noriai zygiavo savarankiskai  biggrin.gif

Pas mus lyginai tokia pati situacija buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes nepirkom vaikštynių. Kur norėdavo nueit - nuropodavo.
Atsakyti
Turim vaikstyne ABC Design Airport..Kol neropojo, budavo vaikstyneje nes kitaip nieko nepasidarydavau doh.gif Patiko vaikstyne del to kad yra idomus zaidimu deklas,jis nusiima, daug ivairiu garsu, melodiju..Esam 78 cm bet padarius ant auksciausios padeties vaikas dar galetu drasiai vaziuot..Siuo metu ji mums nereikalinga ir parduodam ja.. ax.gif
Atsakyti
Neprireike mums vaikstynes, butas mazas, net nebutu kur su ja eit, ir be vaikstynes ismoko vaiksciot kuo puikiausiai.
Papildyta:
Neprireike mums vaikstynes, butas mazas, net nebutu kur su ja eit, ir be vaikstynes ismoko vaiksciot kuo puikiausiai.
Atsakyti
Kaip auginome savo pirma sunu,vaikstyne jam buvo pats geriausias dalykas,o dabartiniam musu mazyliui jau 10men,ir jis net nenori paziureti i vaikstyne,tad viena syki ji mums pasiteisino,kita ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zdikara @ 2012 07 13, 10:14)

tikra nesamone, nes mes iki siol po tokiu pirstuku, beje, mes apie tai tada nezinojome, auginame dukryte ,,balerina", patikekit, turi visa peda eiti, o be to geriau su batukais. mazylei jau greit 1,3 o vis megsta ant pirstu eiti,matyt jai jau taip patogiau. nesugadinkit vaiko!!!
Atsakyti
Maniskiai taip pat uzaugo be vaikstyniu. Tai toks trumpas laikas, kai jos butu labai patogios mamai, bet taip pat as labai suabejojau del to, kad vaikas stengiasi remtis pirstukais.
Atsakyti